TSL 31.Hafta: G.Saray-A.Gucu 1-0 (Kadir Has) (Baros (p))
Moderator: Staff
-
- Moderator
TSL 31.Hafta: G.Saray-A.Gucu 1-0 (Kadir Has) (Baros (p))
Bu hafta adi uzerinde Bulent icin mastribusyon yonunden cok onemli. Bence direk Hasan Sas ile cikmali. Hasanim toplara basanim turkusu ile Umit Karan ve Nonda'da forvetde yatmalidir.
Kayseriye hazir gitmisken sucuk ve pastirmada alsinlar.
Kayseriye hazir gitmisken sucuk ve pastirmada alsinlar.
Last edited by Cengiz Akgun on Mon May 11, 2009 5:03 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
-
- Staff Member
Neden kadro disi birakilmislar acaba?
Ben TD olarak hic begenmedigim Bulent hocanin yonetimimizin 2 yil daha sozlesmemiz var, ayrilamsini dusunmuyoruz filan demec vererek yipratilmasini istemiyorum.
Artik goruluyorki Bulent hoca disiplini bile sagliyamiyor daha iki sene filan nesini konusuyorlar anlamiyorum?
Bu tablodan su cikiyor futbol subesine kim bakiyorsa aynen Bulent hoca ile gorevlerinden ayrilmalari lazim.
Adnan Polat'a daha birsey demiyecegim...
Son olarak su Arda haberlerine bakiyorum Turk medyasinda. Arda bunu yapti Arda olaylara katildi suydu buydu...
Evet belki T-Shirt tercihini daha iyi yapabilir ama Turkiyede sahada sokak cocuklari gibi salya sumuk ona buna cikisan terbiyesiz yalanci Semih ve Volkan varken Arda bu bes para etmiyenler tarafindan mercek altinda aliniyor hayret birsey!
Ben TD olarak hic begenmedigim Bulent hocanin yonetimimizin 2 yil daha sozlesmemiz var, ayrilamsini dusunmuyoruz filan demec vererek yipratilmasini istemiyorum.
Artik goruluyorki Bulent hoca disiplini bile sagliyamiyor daha iki sene filan nesini konusuyorlar anlamiyorum?
Bu tablodan su cikiyor futbol subesine kim bakiyorsa aynen Bulent hoca ile gorevlerinden ayrilmalari lazim.
Adnan Polat'a daha birsey demiyecegim...
Son olarak su Arda haberlerine bakiyorum Turk medyasinda. Arda bunu yapti Arda olaylara katildi suydu buydu...
Evet belki T-Shirt tercihini daha iyi yapabilir ama Turkiyede sahada sokak cocuklari gibi salya sumuk ona buna cikisan terbiyesiz yalanci Semih ve Volkan varken Arda bu bes para etmiyenler tarafindan mercek altinda aliniyor hayret birsey!
-
- Moderator
eskiden Ramazanda Karagoz ve Orta-oyunu oynanirdi. Ismail Dumbullu'yu pek yeniler bilmez. AP karagoz oynatiyor BK'de Dumbullu'ye tas cikartacak sekilde Orta-oyunu sahneye koymus demek. Lincoln'u birakti silah arkadasi Hasan ile diskotekci Karan'a daldi ha bizim Dumbullu.Mehmet Cirak wrote:Rivayete gore Hasan Sas ve Umit Karan kadro disi birakilmis, bunda yonetimin hic bir etkisi yokmus, tamamen Bulent Korkmaz bu karari almis. Gelin cikin isin icinden, hadi bakalim...
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Staff Member
Bülent'in isteğiyle değil tamamen yönetimin isteğiyle kadro dışı kalmışlardır.Bülent de kalıcı olmadığını biliyor o yüzden kimse ile giderken bozuşmak istemez. Allah bilir Karan ile şaş'a "kusura bakmayın arkadaşlar bu kararın benimle ilgisi yoktur bana kalsa sizinle 5-10 sene daha sözleşme imzalanmasını öneriririm" demiştir.Cengiz Akgun wrote:eskiden Ramazonda Kargoz ve Orta-oyunu oynanirdi. ismail Dumbullu'yu pek yeniler bilmez. AP karagoz oynatiyor BK'de Dumbulluye tas cikartacak sekilde Orta-oyunu sahneye koymus. Lincoln'u birakti silah arkadasi Hasan ile diskotekci Karan'a daldi demek.Mehmet Cirak wrote:Rivayete gore Hasan Sas ve Umit Karan kadro disi birakilmis, bunda yonetimin hic bir etkisi yokmus, tamamen Bulent Korkmaz bu karari almis. Gelin cikin isin icinden, hadi bakalim...
-
- Moderator
Simdi baktim hemen yalanlama var ama ortadaMehmet Gorgen wrote:Bülent'in isteğiyle değil tamamen yönetimin isteğiyle kadro dışı kalmışlardır.Bülent de kalıcı olmadığını biliyor o yüzden kimse ile giderken bozuşmak istemez. Allah bilir Karan ile şaş'a "kusura bakmayın arkadaşlar bu kararın benimle ilgisi yoktur bana kalsa sizinle 5-10 sene daha sözleşme imzalanmasını öneriririm" demiştir.Cengiz Akgun wrote:eskiden Ramazanda Kargoz ve Orta-oyunu oynanirdi. Ismail Dumbullu'yu pek yeniler bilmez. AP karagoz oynatiyor BK'de Dumbulluye tas cikartacak sekilde Orta-oyunu sahneye koymus. Lincoln'u birakti silah arkadasi Hasan ile diskotekci Karan'a daldi demek.Mehmet Cirak wrote:Rivayete gore Hasan Sas ve Umit Karan kadro disi birakilmis, bunda yonetimin hic bir etkisi yokmus, tamamen Bulent Korkmaz bu karari almis. Gelin cikin isin icinden, hadi bakalim...
http://www.galatasaray.org/futbol/futbo ... r/3861.php
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
-
Lincon gecen mac gibi bu macta muthis oynuyor( hucum paslari yerini buluyor, pozisyon hazirliyor, penalti yaptirdi, defansa yardim ediyor) ama onemi yok tabi "gebersin kopek" . Iyi futbol oynamis onemi yok, zaten biz futbol seyretmek istemiyoruz.
Arda hala hayatta, bacagini kirmayi basaramadilar, oda cok iyi, hele bir topuk ara pasi atti barosa inanilicak gibi degil.
Ayhan ve topal iyi, emre gungorun mac eksigi var ama yinede kalitesi belli.
Barisa iyi bir sopa atmak lazim, her harketi artistik yapiyor ve yarisini beceremiyor.
Arda hala hayatta, bacagini kirmayi basaramadilar, oda cok iyi, hele bir topuk ara pasi atti barosa inanilicak gibi degil.
Ayhan ve topal iyi, emre gungorun mac eksigi var ama yinede kalitesi belli.
Barisa iyi bir sopa atmak lazim, her harketi artistik yapiyor ve yarisini beceremiyor.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar
Murat Cekem
-
-
-