TSL 31.Hafta: G.Saray-A.Gucu 1-0 (Kadir Has) (Baros (p))

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cengiz Akgun
Moderator

TSL 31.Hafta: G.Saray-A.Gucu 1-0 (Kadir Has) (Baros (p))

Post by Cengiz Akgun »

Bu hafta adi uzerinde Bulent icin mastribusyon yonunden cok onemli. Bence direk Hasan Sas ile cikmali. Hasanim toplara basanim turkusu ile Umit Karan ve Nonda'da forvetde yatmalidir.

Kayseriye hazir gitmisken sucuk ve pastirmada alsinlar.
Last edited by Cengiz Akgun on Mon May 11, 2009 5:03 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Eren Akkan

Post by Eren Akkan »

Arda'nın geri dönüyo olması ne kadar iyiyse, Sabri'nin cezasının bitmesi de bunu cancel edecek kadar kötü bi haber. Neyse ki iddiamız falan yok. yeni sezonda yeni sağbek(ler) görme dileğiyle...
Mehmet Cirak

Post by Mehmet Cirak »

Rivayete gore Hasan Sas ve Umit Karan kadro disi birakilmis, bunda yonetimin hic bir etkisi yokmus, tamamen Bulent Korkmaz bu karari almis. Gelin cikin isin icinden, hadi bakalim...
Mehmet Cirak

"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Neden kadro disi birakilmislar acaba?

Ben TD olarak hic begenmedigim Bulent hocanin yonetimimizin 2 yil daha sozlesmemiz var, ayrilamsini dusunmuyoruz filan demec vererek yipratilmasini istemiyorum.

Artik goruluyorki Bulent hoca disiplini bile sagliyamiyor daha iki sene filan nesini konusuyorlar anlamiyorum?

Bu tablodan su cikiyor futbol subesine kim bakiyorsa aynen Bulent hoca ile gorevlerinden ayrilmalari lazim.

Adnan Polat'a daha birsey demiyecegim...

Son olarak su Arda haberlerine bakiyorum Turk medyasinda. Arda bunu yapti Arda olaylara katildi suydu buydu...

Evet belki T-Shirt tercihini daha iyi yapabilir ama Turkiyede sahada sokak cocuklari gibi salya sumuk ona buna cikisan terbiyesiz yalanci Semih ve Volkan varken Arda bu bes para etmiyenler tarafindan mercek altinda aliniyor hayret birsey!
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mehmet Cirak wrote:Rivayete gore Hasan Sas ve Umit Karan kadro disi birakilmis, bunda yonetimin hic bir etkisi yokmus, tamamen Bulent Korkmaz bu karari almis. Gelin cikin isin icinden, hadi bakalim...
eskiden Ramazanda Karagoz ve Orta-oyunu oynanirdi. Ismail Dumbullu'yu pek yeniler bilmez. AP karagoz oynatiyor BK'de Dumbullu'ye tas cikartacak sekilde Orta-oyunu sahneye koymus demek. Lincoln'u birakti silah arkadasi Hasan ile diskotekci Karan'a daldi ha bizim Dumbullu.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Cengiz Akgun wrote:
Mehmet Cirak wrote:Rivayete gore Hasan Sas ve Umit Karan kadro disi birakilmis, bunda yonetimin hic bir etkisi yokmus, tamamen Bulent Korkmaz bu karari almis. Gelin cikin isin icinden, hadi bakalim...
eskiden Ramazonda Kargoz ve Orta-oyunu oynanirdi. ismail Dumbullu'yu pek yeniler bilmez. AP karagoz oynatiyor BK'de Dumbulluye tas cikartacak sekilde Orta-oyunu sahneye koymus. Lincoln'u birakti silah arkadasi Hasan ile diskotekci Karan'a daldi demek.
Bülent'in isteğiyle değil tamamen yönetimin isteğiyle kadro dışı kalmışlardır.Bülent de kalıcı olmadığını biliyor o yüzden kimse ile giderken bozuşmak istemez. Allah bilir Karan ile şaş'a "kusura bakmayın arkadaşlar bu kararın benimle ilgisi yoktur bana kalsa sizinle 5-10 sene daha sözleşme imzalanmasını öneriririm" demiştir.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mehmet Gorgen wrote:
Cengiz Akgun wrote:
eskiden Ramazanda Kargoz ve Orta-oyunu oynanirdi. Ismail Dumbullu'yu pek yeniler bilmez. AP karagoz oynatiyor BK'de Dumbulluye tas cikartacak sekilde Orta-oyunu sahneye koymus. Lincoln'u birakti silah arkadasi Hasan ile diskotekci Karan'a daldi demek.
Bülent'in isteğiyle değil tamamen yönetimin isteğiyle kadro dışı kalmışlardır.Bülent de kalıcı olmadığını biliyor o yüzden kimse ile giderken bozuşmak istemez. Allah bilir Karan ile şaş'a "kusura bakmayın arkadaşlar bu kararın benimle ilgisi yoktur bana kalsa sizinle 5-10 sene daha sözleşme imzalanmasını öneriririm" demiştir.
Simdi baktim hemen yalanlama var ama ortada

http://www.galatasaray.org/futbol/futbo ... r/3861.php
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

De Sanctis
Hakan Balta
Serkan Kurtuluş
Emre Aşık
Emre Güngör
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Lincoln
Baros

Isin suyunu cikarttin Bulent Kaptan.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Gol atmışız...
Ozgur A. Boztepe

Lincon gecen mac gibi bu macta muthis oynuyor( hucum paslari yerini buluyor, pozisyon hazirliyor, penalti yaptirdi, defansa yardim ediyor) ama onemi yok tabi "gebersin kopek" . Iyi futbol oynamis onemi yok, zaten biz futbol seyretmek istemiyoruz.

Arda hala hayatta, bacagini kirmayi basaramadilar, oda cok iyi, hele bir topuk ara pasi atti barosa inanilicak gibi degil.

Ayhan ve topal iyi, emre gungorun mac eksigi var ama yinede kalitesi belli.

Barisa iyi bir sopa atmak lazim, her harketi artistik yapiyor ve yarisini beceremiyor.
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Görüntü iyi, izlemek isteyenlere...

http://www.atdhe.net/6919/watch-galatas ... ankaragucu
Ozgur A. Boztepe

Bulent yine berbat. Baris hala oyunda kewell hala disarda.
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ozgur A. Boztepe

Baros cikiyor nonda giriyor. Artik kontradan korkmiycak ankaragucu. Helal olsun buyuk kaptan.
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ozgur A. Boztepe

Ve evet. Bulent daha kotu ne yapabilir diye dusunurken, Kewell'i vakit gecirmek icin soktu.
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ozgur A. Boztepe

Futbolcularin hic biri mutlu degil galibiyete ragmen, cunku onlarda salak degil.
Icimdeki korku bir isyan
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Post Reply