2009 yaz sezonu GS transfer haberleri ve yorumları

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Anderlecht Sabri'yi istiyormuş.
Alıp hemen gitsinler.

http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/l ... l-sarioglu

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

FERHAT ÖZTORUN YUVAYA DÖNÜYOR...

Galatasaray 2 yıl önce Hakan Balta'nın transferine karşılık takasta kullandığı Ferhat Öztorun'u geri çağırdı. Sarı kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen ve iki yıl boyunca Manisa'da tecrübesini artıran Ferhat Öztorun ile kesin anlaşma sağlandığı ve genç futbolcunun yuvasına geri dönmek için gün saydığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Mehmet Gorgen wrote:FERHAT ÖZTORUN YUVAYA DÖNÜYOR...

Galatasaray 2 yıl önce Hakan Balta'nın transferine karşılık takasta kullandığı Ferhat Öztorun'u geri çağırdı. Sarı kırmızılı kulübün alt yapısından yetişen ve iki yıl boyunca Manisa'da tecrübesini artıran Ferhat Öztorun ile kesin anlaşma sağlandığı ve genç futbolcunun yuvasına geri dönmek için gün saydığı öğrenildi.

Kaynak: DHA
Benim icin surpriz olmadi. Bu genclerin altyapida nasil top oynadiklarini gordukten sonra Turkiye ortaminda Super Ligde bir takimda oynamamalari esyanin tabiatina aykiri.

Beklentimi yuksek tuttugumun farkindayim, daha dogrusu surec icerisinde farkina vardim. 87-88 kusagi benim PAF lardaki ilk goz agrim, bu takimin basarili olmasini cok istiyorum. Bu istegin temelinde duygusallik oldugu kadar mantikta var. Buyuk bir ihtimal boyle bir takim bir daha bir araya zor gelecek.

Ferhat in geldigine cok sevindim. Blues Brother lisaniyla we are putting the band together! Direkt oynamasa dahi iyi bir yedek olacak. Florya ya yabanci degil. :lol: Hosgeldin Aslanim! Zaman zaman rotasyonda gorev alip takima katki saglayacak bir oyuncu.

87-88 kusaginda bende ciddi hayal kirikligi yaratan iki oyuncumuz var; biri Oguz biri Ates. Nasil ve ne oldu da bu iki oyuncu gittikleri takimlarda yer bulamadilar, kendilerini gosteremediler aklim almiyor, uzulmemek elde degil.

09 - 10 sezonuna hazirlanirken Arda, Ugur Ucar, Ferhat ve M. Guven e ilave Cafercan ve Ozgurcan i hazirlik kampinda gorebiliriz. Aydin buyuk bir ihtimal kiralik gidecek. Kaleci Firat zaman icinde GS takiminda yerini alacaktir. Oguz ve Ates e uzulmemek elde degil.

Su kadroyu tekrar yazayim da bir kere daha alici gozle bir bakin.

Firat
Ugur Ucar xxYabanci StoperxxYabanci StoperxxFerhat
AydinxxM.GuvenxxOguzxx Arda
Cafercan xxOzgurcan

Yedek: Ates

ABD deki Super Lottery i bana vursa Cavcav dan Oftas i alir, su takimi sahaya surer zevkle seyrederdim.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Murat Biricik wrote: Blues Brother lisaniyla we are putting the band together!
O kült filmden 2 alıntı o zaman:

Now go kid !!! (Ray Charles in music store) (to Sabri)
We are missioned from God (Adnan Brothers)...

Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

http://www.anderlecht-online.be/article ... &from=home

Sabri? Anderlecht? Bonservis parasi? Bruxelles?
It is just strange!!
NO ADNANS, NO CRY !!

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Galatasaray'dan 3 süper transfer
Gelecek yıl için güçlü bir kadro kurma çalışmalarına başlayan G.Saray yönetimi 3 yıldızla anlaşma imzaladı. İşte o isimler...

Bu sezon Avrupa, kupa ve şampiyonluk yarışında hayal kırıklığı yaşatan Sarı-Kırmızılı yönetim, güçlü ve iyi bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Avrupa seferine çıkan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in, yönetimin transferini düşündüğü isimlerden üçüyle anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yaklaşık 1 haftadır İspanya’da olan Üstünel’in, Atletico Madrid'le sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli kaleci Leo Franco'yla her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yöneticinin, deneyimli file bekçisiyle sözleşme imzaladıktan sonra Fransa’ya geçtiği ve bu ülkede oynayan 2 yıldız ismi de bitirdiği bildirildi.

İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

Üstünel'in İspanya'da Franco'ya resmi imzayı attırıp kaleyi garantiye aldıktan sonra Fransa'da yaptığı görüşmelerde de sonuca ulaşıp 2 yıldızı bitirdiği belirtildi. Kulüpleri ve oyuncuların kendileriyle anlaşan Üstünel'in, peşinat parasının bulunmasından sonra iki oyuncuyu da İstanbul'a getirip resmi imza attıracağı ifade edildi. G.Saray'ın Fransa'da anlaşma yaptığı oyuncuların adı sır gibi saklanırken gündeme Lincoln'ün gönderilecek olması nedeniyle Lyonlu Juninho'nun adı geldi. Ayrıca anlaşma yapıldığı belirtilen oyuncuların Cavenaghi, Govou ve Cris gibi isimlerden 2'si olduğu iddia edildi.

LEO FRANCO KİMDİR?

Leonardo Noeren Franco, 29 Mayıs 1977 yılında Arjantin’de dünyaya geldi. Independiente, Belgrano, Polideportivo, Mallorca, Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen 32 yaşındaki deneyimli kalecinin sözleşmesi bu yıl bitiyor.

YERLİ OPERASYONU

Sarı-Kırmızılılar, yurt içinden de gelecek vaat eden genç yıldızları bitirmek için atağa kalktı. Manisaspor'dan kaleci Ufuk ve golcü Ahmetcenk'i, Altay'dan Yiğitcan'ı ve Lüleburgazspor'dan Erçağ'ı bitirme noktasına getiren Galatasaray, kulüpleriyle yaşanan küçük pürüzleri giderdiğinde transferler resmiyet kazanacak. Manisalı Ufuk'un imza attığı, sadece kulübünün onayını beklediği öğrenilirken, yine Manisaspor altyapısında oynayan ve 16 yaşında olan 1.92 boyundaki Ahmetcenk'in de Başkan Adnan Polat'a söz verdiği öğrenildi.

GELECEĞİN HAKAN’I

Polat'ın “Geleceğin Hakan Şükür'ü” diye tanımladığı Ahmetcenk için Manisa'nın Başkanı Kenan Yaralı, iknaya çalışılıyor. G.Saray, yine Manisa’da oynayan eski oyuncusu Ferhat’ı da almak istiyor.

SCHUSTER ZOR ROTA LAUDRUP

İspanyol medyasına göre G.Saray'la anlaşmasına kesin gözle bakılan Bernd Schuster'in Sarı-Kırmızılılar’a gelmesi zora girdi. Ön anlaşma yapıldığı iddia edilen Schuster’in sürpriz isteklerde bulunması transfer görüşmelerini yürüten Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'i bıktırdığı öğrenildi. 3 haftadır süren görüşmelerde son olarak menajeri için 1 milyon Euro, yardımcıları için de yıllık 500 bir Euro talep eden Alman hocanın yerine yöneticilerin Michael Laudrup’a yöneldikleri öğrenildi.

ÜSTÜNEL GÖRÜŞECEK

Danimarkalı genç teknik adamı gündemine alan yönetim, bunu Schuster'e karşı koz olarak da kullanacak. Fransa'da bulunan Üstünel'in de Laudrup'la 1-2 gün içinde görüşeceği öğrenildi. Geçen sezon anlaşma sağlanamayan Laudrup'un da bu kez daha istekli olduğu ifade edildi.

BUGÜN
http://petitinyeri.blogspot.com/2009/05 ... rleri.html

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=77669
Bu sene yaşanan hayal kırıklığının ardından Galatasaray yönetimi şimdiden gelecek senenin takımını kurmak için yoğun bir çalışma içerisine girmiş durumda.

Sezon sonunda Lincoln ile büyük bir ihtimalle yollarını ayıracak olan Galatasaray yönetimi, oyun kurucu mevkiisi için arayışlarını devam ettiriyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Galatasaray, Arjantin'in River Plate kulübünde oynayan Diego Buonanotte'nin peşinde.

Geçtiğimiz yıl da ismi Galatasaray ile anılan, Arjantin'de "Yeni Messi" diye lanse edilen Diego Buonanotte'nin bu sezon sarı kırmızılı formayı giyip giymeyeceği merak konusu oldu.

19 Nisan 1988 doğumlu 1.60 metre boyunda, 56 kg ağırlığındaki Diego Buonanotte, World Soccer dergisi tarafından geleceğin en iyi 50 yıldızı arasında gösterilmişti.

Seri çalımları, üstün top tekniği ve orta sahada üstlendiği "beyin" görevi ile şimdiden bir çok futbol otoritesi tarafından "geleceğin yıldızı" olarak adlandırılan Diego Buonanotte'nin peşinde Real Madrid, Barcelona, Inter, Juventus, Benfica, Spartak Moskova ve Lyon gibi kalbürüstü kulüplerin de olduğu iddia edildi

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »


Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

A( kuyruklunun Meira transfer mecerasindan sonra bakkala yollayip ekmek bile aldirmanin risk oldugunu bilmesem belki heyecanlanirdim su yukardaki haberleri okuyunca. Demek Arjantin'in gelecekteki yeni Messi'ni buldu ha. Ne kadar komik.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

İki stoper aranıyor


G.Sarayımızda bitmek bilmeyen stoper krizi için yönetim düğmeye bastı. Adaylar Bekir, Eren ve Senderos



Galatasaray'da 3 aydır sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Servet ve her sakatlık dönüşü tekrar sakatlanan Emre Güngör'ün durumları transfer harekatında yeni bir cephe açtı. Meira'yı Rus kulübü Zenit'e satan ve Emre Güngör-Servet Çetin 'in yokluğunda Kewell'ı stoper oynatan sarı-kırmızılı takım yeni sezonda bu mevkiye iki takviye yapacak. 5-2 kaybedilen Kocaelispor maçında ayak tarak kemiği kırılan ve iki haftadır kadroya girmesi beklenirken ağrıları dinmeyen Servet Çetin'in durumu yönetimi harekete geçirdi. Oynadığı her maçta adalesindeki problem nüks eden Emre Güngör'ün müzmin sakatlığı, Emre Aşık'ın ise 36 yaşında olması ve alt yapıdan yetişen Semih Kaya'nın tecrübesizliğini göz önüne alan transfer komitesi biri yabancı iki stoperi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.


BEKİR-EREN-SENDEROS
Sezonun flaş ismi Sivasspor'un Brezilyalısı Bilica'nın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu tespit eden Galatasaray yönetimi, Gaziantepspor'lu Bekir İrtegün ve Kayserisporlu Eren Güngör'den birine sarı-kırmızılı formayı giydirmeye karar verdi. Yurtdışında da arayışlarına devam eden sarı-kırmızı kurmayların sezon başında Arsenal'den Milan'a gelen ancak forma şansı yakalamayan İsviçreli Senderos'a teklif götürmeye hazırlandıkları gelen haberler arasında.Kaynak: Sabah

Pizarro'nun parası Topal'dan
Perulu yıldızın, Alman Ligi’ndeki performansıyla orantılı olarak fiyatının yükseldiği ve taraflar arasında maddi anlaşmazlıklar çıktığı öğrenildi. Ayrıca Pizarro’yu Bremen’e kiralarken, yıllık ücretinin 2 milyon Euro’sunu ödeyen Chelsea’nin de yeni sezonda böyle bir teklifte bulunmayacağı kaydedildi. Pizarro’yu çok isteyen Polat’a ise beklediği haber İspanya’dan geldi. Villarreal ve Liverpool’un da listesinde yer alan Mehmet Topal için Valencia tam 8 milyon Euro önerdi. Genç oyuncuya 10 milyon Euro bedel biçen Cim Bom’un, Pizarro’nun işini bitirmek için Valencia ile ortak bir noktada buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor.




fanatik-Raşit Altun

Eren Gumrukcuoglu
Posts: 199
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:20 am
Location: ve en sonunda Istanbul, TR
Contact:

Post by Eren Gumrukcuoglu »

Buonanotte pek yeni Messi'lik bir adam degil. Messi'den bir yas daha kucuk 1988'li ve hakikaten hizli. Gerci bizimkilerin kesfettigi bir adam falan kesinlikle degil zaten Arjantin liginde 2 senedir acaip oynuyor tozu dumana katiyor. Futbol dunyasinda herkesin tanidigi bir adam Buonanotte. Alamayiz gibi geliyor. Illa Avrupa'ya gidecekse de bir suru klup vardir isteyen. Lincoln'un daha cabuk ve azicik daha yere saglam basani gibi denilebilir. Boy olarak cüceliğe yakın bir sporcu için ve teknik olarak Lincoln'den iyi oldugunu sanmiyorum ama sanki daha bir Avrupai futbolcu gibi. Ayrıca oynadığı mevki de kanat falan değil basbayağı playmaker oynuyor. Alsak süper olur kefilim :)

PS: Yeni Messi bence Atletico Madrid'deki Agüero. Adam şaka gibi resmen. O da bızdık hem yaşça hem boyca. Fakat sanki Messi'den daha fantastik yeteneklere sahip gibi geliyor bana. Karşı takımı çileden çıkarır.
Eren Gumrukcuoglu

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »


Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »


Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »


Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Image

Post Reply