Bugun ogleden sonra isim biraz erken bitti. GSTV'den kamptaki calismalari izledim. Ilk defa orta sican olayinin tarihe karisitigini ve sahada dikili cubuklar arasindan ski yaparcasina topla kosup cikarak sut calismasini gordum. Adamlar ciddi ciddi topa nasil vurulur onu ogretiyorlardi. Icim acildi birader. Ondan sonra cesitli jimlastik hareketleri ile dayaniklilik calismasi ve ardinda topu dusurmeden kafa voleybolu ile top kontolu calismasini gordum. Bu isin icine yabanci eli degdigi ortada. Masallah diyorum. Ortada Frank yoktu yardimcilar isi hal ediyorlardi. Bu arada isin zorlugundan sikayet edip artik mac yapalim diye yasa yatmak istediler. Calistiranlar orali bile olmadi. Kisa bir moladan sonra ayni tempo ile calisma devam etti.
Gece de Avatar filmine gitmisler. Oradan goruntuler vardi. Sinemada Arda imza istemege gelen kizin birini yakalamis kucagina oturtmus sikistirip opuyordu. Buyudugunde afet olacak dort bes yasinda sarsin kucuk bir kiz cocugu idi bu. Minik elini de optu ve tanistigima memnum oldum dediginde arkadan karinin biri "bir de benimle tanistigina memnun olsan" diye laf atti. Kucuk kizin anasi mi idi bilemiyecegim. Goruntude yoktu. Isi zor Arda'nin. Allah kolaylik versin.
Kamp Raporu
Moderator: Staff
-
- Moderator
Kamp Raporu
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Re: Kamp Raporu
Yarınki maça kimler götürülecek bakalım. Ben as olarak nitelenen çok sayıda oyuncunun kampa devam edeceğini düşünüyorum. Gençler için ikinci bir şans olur, Trabzon maçından sonra.
Kamp programını bilmiyorum ama 8-9 gün daha devam eder heralde. Konuşup kaynaşsınlar
Servet Elano'ya küfretmesin, Kewell kondisyonere isyan etmesin, yada medya abartıp can sıkmasın... Yönetimde transfer yapsın artık...
Kamp programını bilmiyorum ama 8-9 gün daha devam eder heralde. Konuşup kaynaşsınlar
Servet Elano'ya küfretmesin, Kewell kondisyonere isyan etmesin, yada medya abartıp can sıkmasın... Yönetimde transfer yapsın artık...
-
Re: Kamp Raporu
Elano, Baros ve Sabri ile birlikte tedavi seansalarina devam ediyormus diye yaziyor resmi site. Ne zaman sakatlanmisti ki?