Ziraat Türkiye Kupası: Antalya- Galatsaray 2-1 (Arda)
Moderator: Staff
-
- Staff Member
Re: Ziraat Turkiye Kupasi:Antalya-Galatasaray 2-1 (Arda)
Açıkçası az oynayanlar tam hayal kırıklığı yarattı
Emre güngör, ufuk ve ayhan ümit vermedi.
Ufuk bence antremanlarda daha çok çalışmalı.Şuandaki formu Aykut'tan kötü.
Emre güngör stopere de geçseydi birşey yapabileceği zannetmiyorum. Rijkaard da sanırım o yüzden neill ile yer değiştirmedi.
Uğur sol bekte hiçbir şey yapamadı. Acı ama sağ bekte de birşey yapamıyor.
Dos santos tam bir hayal kırıklığı olacak. Nonda'nın alternatifi falan değil. Olsa olsa aydın'ın kötü bir alternatiifi.Fos oğlu fos. Carrusca-2 vizyona girmiş gibi. Her maçta kendini ispatlamak istiyor ama takım oyunu oynamadığından yararı sıfır. Elano'nun ceza alanında önünü boşaltıp vuracağı topa girmesi ve sonucunda birşey yapaması bunun sadece bir örneği. Mayıs'ta kiralanma sözleşmesinin uzatılmayacağına eminim.
Arda forvette ortada birşey yapamıyor.Orta sahaya veya forvet arkasına gelmesi şart gibi.
Sabri ve Hakan balta'nın beklere geçmesi defansın oturması için şart.
İyi yanlara gelirse, Bence jo Nonda'dan forvette daha faydalı olacak gibi.Ona göre çok hareketli ve kıvrak.
Elano sene başına göre kendini toplamış.Formu bence hergeçen gün artıyor.
Bekler takıma girince takımı tekrar değerlendirmek lazım.
İnsan ister istemez baros ve kewell'ı arıyor.Bunlar takıma ayrı hava veriyordu.
Umarım çok geç olmadan takıma katılırlar.
Jo, kewell ve baros'un oynamayacağı a.madrid maçlarında şansımız yok. Elenmek farz gibi gözüküyor.Gol atamadan tur geçilmiyor heralde.
Emre güngör, ufuk ve ayhan ümit vermedi.
Ufuk bence antremanlarda daha çok çalışmalı.Şuandaki formu Aykut'tan kötü.
Emre güngör stopere de geçseydi birşey yapabileceği zannetmiyorum. Rijkaard da sanırım o yüzden neill ile yer değiştirmedi.
Uğur sol bekte hiçbir şey yapamadı. Acı ama sağ bekte de birşey yapamıyor.
Dos santos tam bir hayal kırıklığı olacak. Nonda'nın alternatifi falan değil. Olsa olsa aydın'ın kötü bir alternatiifi.Fos oğlu fos. Carrusca-2 vizyona girmiş gibi. Her maçta kendini ispatlamak istiyor ama takım oyunu oynamadığından yararı sıfır. Elano'nun ceza alanında önünü boşaltıp vuracağı topa girmesi ve sonucunda birşey yapaması bunun sadece bir örneği. Mayıs'ta kiralanma sözleşmesinin uzatılmayacağına eminim.
Arda forvette ortada birşey yapamıyor.Orta sahaya veya forvet arkasına gelmesi şart gibi.
Sabri ve Hakan balta'nın beklere geçmesi defansın oturması için şart.
İyi yanlara gelirse, Bence jo Nonda'dan forvette daha faydalı olacak gibi.Ona göre çok hareketli ve kıvrak.
Elano sene başına göre kendini toplamış.Formu bence hergeçen gün artıyor.
Bekler takıma girince takımı tekrar değerlendirmek lazım.
İnsan ister istemez baros ve kewell'ı arıyor.Bunlar takıma ayrı hava veriyordu.
Umarım çok geç olmadan takıma katılırlar.
Jo, kewell ve baros'un oynamayacağı a.madrid maçlarında şansımız yok. Elenmek farz gibi gözüküyor.Gol atamadan tur geçilmiyor heralde.
-
- Site Admin
Bu yuzden mi 2. yari oyuna dahil ediliyor. Hocasi daha iyi olmasi icin cezalandiriyor adetaMehmet Gorgen wrote:Elano sene başına göre kendini toplamış.Formu bence hergeçen gün artıyor.
Hic anlam veremiyorum, cocugun gururu ile oynaniyor. Hakki olan oynasin tamam, ama bu gercekten gecerli mi?
Tekrar ediyorum, Kayserispor'a karsi böyle oynasinlar fark bile yiyebilirler.
GS dun sezonun en kötu macini oynadi.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
Jo, sakatlanıp çıktığına göre sağlık ekibi yeniden iş barışda demektir. İnşallah ciddi değildir, yoksa yazık çocuğa.
Şu sağlık ekibi hala yerinde duruyorya, sırf bu yüzden bile yönetim her dakka eleştirilmeyi hakediyor!
Takımın içinde bulunduğu zaafiyetin bir numaralı sebebi sakatlıklat. Onunda sorumlusu becerikli doktorlar ve hala bu klüte çalışmaya devame debiliyorlar. Bu nasıl bir iştir, nasıl bir saçmalıktır, nasıl bir rezilliktir?
Şu sağlık ekibi hala yerinde duruyorya, sırf bu yüzden bile yönetim her dakka eleştirilmeyi hakediyor!
Takımın içinde bulunduğu zaafiyetin bir numaralı sebebi sakatlıklat. Onunda sorumlusu becerikli doktorlar ve hala bu klüte çalışmaya devame debiliyorlar. Bu nasıl bir iştir, nasıl bir saçmalıktır, nasıl bir rezilliktir?
-
Jo'ya macin basindan beri olumune vuruyorlardi, her an sakatlanacagi belliydi. Bir ara yalcin arkadan oylebir vurdu ki sanirsiniz evinde hirsiz yakaladi ve dovuyor. Neyse artik Jo'yu da kaybettik, ayakbilegi kotu sismis ve odem olusmus. Kirik yokmus ama cok sis oldugu icin MR ne kadar saglikli cikar belli degil. Odem, sislik, ve MR bu uc kelime bir araya gelince bizim saglik ekibi adami 2 aydan once iyilestirmez hatta herhalde kariyerini bitirirler. Jo'ya burda oynadigi birbucuk mac icin tesekkur ediyorum, faydali olabilirdi ama maalesef sezonu kapattirirlar herhalde. Kayseriye goturulmeyecekmis.
Cift krampon dalislar, tek krampon havada girisler. Hakem de faul bile vermiyor kirik olmamasi mucize. Mactan sonra hakem sert oynayanlari yanaklarindan opmus iste boyle top oynanir, ne bu teknik meknik basacan kramponu gosterin bu yabancilara bizim lig ne kadar "erkek" oyunu demis.
Takim cok kotu, detaylari Gorgen arkadasimiz guzel ozetlemis. Ben ilerisi icin de fazla umut gormedim. Iyi oynamaya baslarsak, iyi oynayan adama bir krampon olay biter. Artik transfer falan da yetistiremeyiz. A2 takimi ciksin, Emre Gungor destekli bir saglam da biz rakip takima girelim. Emre'nin dun tek yaptigi guzel sey, Antalya'lilara anladiklari dilden konustu, cok guzel biriki faulu var, sari karti hemen yedi tabii cunku biz vurunca sari oluyor. Onlarin sarilar kirmizi olmasi lazim. Transfer yapmasinlar artik, opsiyon da kullanilmasin. Gencler ciksin oynasin, Digiturk de pazarlasin bakalim bu kasaplar ligini. Yaziklar olsun. Barcelona olsa ne yazar bu ligde oyun oynadigimiz yok ama oynama isteginin icine de ediyorlar vur da vur.
Cift krampon dalislar, tek krampon havada girisler. Hakem de faul bile vermiyor kirik olmamasi mucize. Mactan sonra hakem sert oynayanlari yanaklarindan opmus iste boyle top oynanir, ne bu teknik meknik basacan kramponu gosterin bu yabancilara bizim lig ne kadar "erkek" oyunu demis.
Takim cok kotu, detaylari Gorgen arkadasimiz guzel ozetlemis. Ben ilerisi icin de fazla umut gormedim. Iyi oynamaya baslarsak, iyi oynayan adama bir krampon olay biter. Artik transfer falan da yetistiremeyiz. A2 takimi ciksin, Emre Gungor destekli bir saglam da biz rakip takima girelim. Emre'nin dun tek yaptigi guzel sey, Antalya'lilara anladiklari dilden konustu, cok guzel biriki faulu var, sari karti hemen yedi tabii cunku biz vurunca sari oluyor. Onlarin sarilar kirmizi olmasi lazim. Transfer yapmasinlar artik, opsiyon da kullanilmasin. Gencler ciksin oynasin, Digiturk de pazarlasin bakalim bu kasaplar ligini. Yaziklar olsun. Barcelona olsa ne yazar bu ligde oyun oynadigimiz yok ama oynama isteginin icine de ediyorlar vur da vur.
FR,yönetim ve oyuncuların normal şartlarda dünkü maçı ciddiye aldıklarını varsayarak aşağıdakileri yazıyorum.Eğer bunu önemsemeyip Kayseri öncesi antreman maçı olarak gördülerse diyecek bişey yok...
Servet'i yine ayrı bir yere yazıyorum.En son lig maçında olduğu gibi.
Bizi bu kadar delirtiyorsa takımın moralini nasıl bozuyordur saha içinde.
FR geldiğinden beri konuşulan pas futbolu,total futbol gibi konuların arazisinden bile geçmiyor takım.Servet şişir babam şişir,Elano uzun top uzmanı, kontra atak mı oynuyoruz pas futbolu mu? Bu kadar uzun top oynama sevdasını anlamıyorum.FR yokken daha çok pas yapan bir takımdık...Ben hala tercümandan şüpheleniyorum.FR bu kadar gerzek bir futbol öğretemez.
Bireysel hatalar bir yana ama FR'ın oyuncu ve diziliş seçimleri biraz kabak tadı vermeye başladı.Belki sezon başında konuşulan "yeniden yapılandırma" ve "sabır" konularından ötürü ortaya çıkan sancılardır,bilemiyorum ama Uğur'un sağ bek performansı ortadayken inatla sol bek oynatıp adamı köreltmek,Caner'i solbek oynatmamak...
Ne Uğur ne de Emre bir kere kanat bindirmesi yapamadı adam gibi.Bırak bindirmeyi önlerinde oynayan Caner ve Barış'a pas verebildiler mi? Bindirme dediğin şey pas ile başlar.Bunu göre göre 90 dk. izledi bu düzeni.Göbekten Neill ile çıkmamızı beklerken Servet ustalığını konuşturdu,defalarca.
Orta sahada Ayhan,Barış,Sarp kullanıp 3 tane pas yapamayıp Elano'yu kenarda oturtmak gibi ciddi hatalar var.
Ancak,esas değinmek istediğim konu Keita'yı oynatmayıp ceza verdiğini sanmak...
Adamın işi futbol oynamak,zevk için oynamıyor.Sen bu adamı oynatmayarak ceza mı verdiğini sanıyorsun?Düşünün çalıştığınız iş yeri performansınızdan veya davranışınızdan dolayı size izin veriyor,çalışmak yerine eve gidip yatıyorsunuz.Bu ilerleyen zamanda performansınızı ve çalışma ahlakınızı nasıl etkiler? Özellikle ilkokul mezunu bir Afrikalıysanız?
Her maç bu hakemlerden çekeceğimiz var.Futbol düşmanı eşş..
Ligde karşılaştığımızda da aynı herifler aynı tekmeleri atmışlardı ve ben kart gördüklerini hatırlamıyorum.Hakeme allah belanı versin dediğinde direkt kırmızı,rakibe arkadan tekmeyi basınca faul bile çalmama...Buyrun Jo'da sakatlandı yediği darbe sonucunda.Aynı şekilde arkadan baldıra,tendona tekme.Ligimizin kalitesi...
Birgün birisi formayı falan çıkartıp hakemin suratına çivili kramponla uçarak dalsın istiyorum.Yeter artık bu kepazelik.Ayhan'a veya Emre Aşık'a versinler 500K $ ,sene sonunda futbolu bıraksın ama son maçında veya uygun bir maçta hakemin tam suratına uçan tekme ile başlayıp,evire çevire dövsün son 5 dakika kala veya saha dışı yöntemlerle halletsinler bu işi.Bakalım ondan sonra oluyor mu böyle şeyler?
Bu fanatik fb taraftarı medya,fenerasyon,hakem komitesi ile
şampiyonluk falan oldukça zor.Dün maçı anlatan spikerin yorumları ve anlatımı dikkatinizi çekmiştir.Kahkahalar ile anlattı GS zor duruma düştükçe.Yanındaki Ömer dürümdüldül ile beraber.
Servet'i yine ayrı bir yere yazıyorum.En son lig maçında olduğu gibi.
Bizi bu kadar delirtiyorsa takımın moralini nasıl bozuyordur saha içinde.
FR geldiğinden beri konuşulan pas futbolu,total futbol gibi konuların arazisinden bile geçmiyor takım.Servet şişir babam şişir,Elano uzun top uzmanı, kontra atak mı oynuyoruz pas futbolu mu? Bu kadar uzun top oynama sevdasını anlamıyorum.FR yokken daha çok pas yapan bir takımdık...Ben hala tercümandan şüpheleniyorum.FR bu kadar gerzek bir futbol öğretemez.
Bireysel hatalar bir yana ama FR'ın oyuncu ve diziliş seçimleri biraz kabak tadı vermeye başladı.Belki sezon başında konuşulan "yeniden yapılandırma" ve "sabır" konularından ötürü ortaya çıkan sancılardır,bilemiyorum ama Uğur'un sağ bek performansı ortadayken inatla sol bek oynatıp adamı köreltmek,Caner'i solbek oynatmamak...
Ne Uğur ne de Emre bir kere kanat bindirmesi yapamadı adam gibi.Bırak bindirmeyi önlerinde oynayan Caner ve Barış'a pas verebildiler mi? Bindirme dediğin şey pas ile başlar.Bunu göre göre 90 dk. izledi bu düzeni.Göbekten Neill ile çıkmamızı beklerken Servet ustalığını konuşturdu,defalarca.
Orta sahada Ayhan,Barış,Sarp kullanıp 3 tane pas yapamayıp Elano'yu kenarda oturtmak gibi ciddi hatalar var.
Ancak,esas değinmek istediğim konu Keita'yı oynatmayıp ceza verdiğini sanmak...
Adamın işi futbol oynamak,zevk için oynamıyor.Sen bu adamı oynatmayarak ceza mı verdiğini sanıyorsun?Düşünün çalıştığınız iş yeri performansınızdan veya davranışınızdan dolayı size izin veriyor,çalışmak yerine eve gidip yatıyorsunuz.Bu ilerleyen zamanda performansınızı ve çalışma ahlakınızı nasıl etkiler? Özellikle ilkokul mezunu bir Afrikalıysanız?
Her maç bu hakemlerden çekeceğimiz var.Futbol düşmanı eşş..
Ligde karşılaştığımızda da aynı herifler aynı tekmeleri atmışlardı ve ben kart gördüklerini hatırlamıyorum.Hakeme allah belanı versin dediğinde direkt kırmızı,rakibe arkadan tekmeyi basınca faul bile çalmama...Buyrun Jo'da sakatlandı yediği darbe sonucunda.Aynı şekilde arkadan baldıra,tendona tekme.Ligimizin kalitesi...
Birgün birisi formayı falan çıkartıp hakemin suratına çivili kramponla uçarak dalsın istiyorum.Yeter artık bu kepazelik.Ayhan'a veya Emre Aşık'a versinler 500K $ ,sene sonunda futbolu bıraksın ama son maçında veya uygun bir maçta hakemin tam suratına uçan tekme ile başlayıp,evire çevire dövsün son 5 dakika kala veya saha dışı yöntemlerle halletsinler bu işi.Bakalım ondan sonra oluyor mu böyle şeyler?
Bu fanatik fb taraftarı medya,fenerasyon,hakem komitesi ile
şampiyonluk falan oldukça zor.Dün maçı anlatan spikerin yorumları ve anlatımı dikkatinizi çekmiştir.Kahkahalar ile anlattı GS zor duruma düştükçe.Yanındaki Ömer dürümdüldül ile beraber.
Buyrun, Jo 3 hafta yokmuş bu hayvanların attıkları tekmelerden dolayı.
Doberman yazmış yine kendi kendine sakatlandı diye.Öyle güzel laflar geçiyor ki içimden,kendime saklıyorum...
Tez zamanda saha içinde aynı sertlikte karşılık veren bir oyun anlayışı benimsemek gerekli.
Cidden yeter artık.Gerekirse Barış sadece bacak kırmaya oynasın,arada bir yaklaşıyor bu mentaliteye zaten.
Ama tek oyuncu ile değil takım olarak ağız burun girişmeli bizimkiler.
Neill,Servet,Barış,emre Güngör,Ayhan,Sarp hatta Elano bu işi rahatlıkla yaparlar.
Doberman yazmış yine kendi kendine sakatlandı diye.Öyle güzel laflar geçiyor ki içimden,kendime saklıyorum...
Tez zamanda saha içinde aynı sertlikte karşılık veren bir oyun anlayışı benimsemek gerekli.
Cidden yeter artık.Gerekirse Barış sadece bacak kırmaya oynasın,arada bir yaklaşıyor bu mentaliteye zaten.
Ama tek oyuncu ile değil takım olarak ağız burun girişmeli bizimkiler.
Neill,Servet,Barış,emre Güngör,Ayhan,Sarp hatta Elano bu işi rahatlıkla yaparlar.
-
Türkiye'de küçük takımlar, rekabet edemedikleri büyük kulüpleri alt etmek için "bel altı" yöntemler uyguluyorlar.
Politikada da böyledir bu... Bugün "İslami terör" denen hadisenin, Hamas'ın, El Kaide'nin güçlü olmasının nedeni, bu kitlelerin Batılı devletlerle başka türlü rekabet etme imkanı bulamamalarıdır.
O zaman son çare, teröre başvuruyorlar.
Antalyaspor gibilerinin yaptıklarını da bu bağlamda görmek gerek. Futbol'daki terör.
Son yıllarda Anadolu kulüpleri arasında şöyle bir ayrışma var. Bir kısmı, küçük maliyetlerle de olsa kaliteli kadrolar kurup zirveye oynamayı düşünürken, bir kısmı da önüne hedef olarak sadece küme düşmemeyi koyup, bu amaca ulaşmak için negatif futbola yöneliyorlar.
GS-FB-BJK ile mücadele edemiyor, o zaman taktik belli: Kasap havası oyna, vur, kır...
Bir Bursaspor, bir Kayserispor bunu yapıyor mu? Hayır, yapmıyor. Yapanlar daha ziyade diplerde can çekişen takımlar.
O halde işin hem ekonomik boyutu hem de yönetsel boyutu var.
Bir... Anadolu takımlarının gelirleri artırılmalı. Büyüklerle arasındaki gelir makası daraltılmalı. Daha iyi kadrolar kurmaları sağlanmalı.
İki... Yönetsel manada kulüp kadroları belediye bürokratlarından ve yerel para babalarından ziyade profesyonel futbol yöneticilerine tahsis edilmeli.
Ve üç... Hakemlik müessesesi kendini ciddi biçimde gözden geçirmeli.
Bu konuda Kulüpler Birliği öncülük edebilir sanıyorum... Aziz Yıldırım diğer kulüpleri bir şekilde peşine katabilir kişisel karizmasıyla.
Bu arada bizim yönetim de uyumamalı ve bu teröre karşı vakit kaybetmeden harekete geçmeli. Aksi takdirde milyonlarca euro'ları döküp yıldız transfer etmenin anlamı kalmayacak.
Politikada da böyledir bu... Bugün "İslami terör" denen hadisenin, Hamas'ın, El Kaide'nin güçlü olmasının nedeni, bu kitlelerin Batılı devletlerle başka türlü rekabet etme imkanı bulamamalarıdır.
O zaman son çare, teröre başvuruyorlar.
Antalyaspor gibilerinin yaptıklarını da bu bağlamda görmek gerek. Futbol'daki terör.
Son yıllarda Anadolu kulüpleri arasında şöyle bir ayrışma var. Bir kısmı, küçük maliyetlerle de olsa kaliteli kadrolar kurup zirveye oynamayı düşünürken, bir kısmı da önüne hedef olarak sadece küme düşmemeyi koyup, bu amaca ulaşmak için negatif futbola yöneliyorlar.
GS-FB-BJK ile mücadele edemiyor, o zaman taktik belli: Kasap havası oyna, vur, kır...
Bir Bursaspor, bir Kayserispor bunu yapıyor mu? Hayır, yapmıyor. Yapanlar daha ziyade diplerde can çekişen takımlar.
O halde işin hem ekonomik boyutu hem de yönetsel boyutu var.
Bir... Anadolu takımlarının gelirleri artırılmalı. Büyüklerle arasındaki gelir makası daraltılmalı. Daha iyi kadrolar kurmaları sağlanmalı.
İki... Yönetsel manada kulüp kadroları belediye bürokratlarından ve yerel para babalarından ziyade profesyonel futbol yöneticilerine tahsis edilmeli.
Ve üç... Hakemlik müessesesi kendini ciddi biçimde gözden geçirmeli.
Bu konuda Kulüpler Birliği öncülük edebilir sanıyorum... Aziz Yıldırım diğer kulüpleri bir şekilde peşine katabilir kişisel karizmasıyla.
Bu arada bizim yönetim de uyumamalı ve bu teröre karşı vakit kaybetmeden harekete geçmeli. Aksi takdirde milyonlarca euro'ları döküp yıldız transfer etmenin anlamı kalmayacak.
AYRILMAZ İKİLİ
-
Macin ilk yarisini seyredebildim. Macda ezilmemiz disinda aklimda kalmis olan atilan dirsek sayisi idi. Karsilikli dirsekler firlatiliyordu. Hakem kosa kosa gelip dirsek attin gordum diyor kart yok. Bizimkilerden Ayhan, Emre atti CAner, Jo yedi hepsine faul calindi kart gostermedi.
-
- Moderator
Demek Keita boyle basina buyruk izinsiz filan gec kaldiginda "işe beyim işe" denecek ve TD'de bostan korkulugu rolunu oynayacak, oyle mi? Bu şerefsizligi kac kisi kabul eder acaba?
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Haberturk'e gore Yalcin Necati'ye Jo'nun isini bitirdik artik rahatiz demis. Necati ve Yalcin bunu yalanlamis. Demeye gerek yok zaten macin basindan beri vuruyordu Yalcin, sakatlayan baska adamdi Yalcin degil, sen yanlis yere vuruyorsun bak buraya vurmak lazim deyip bilegine vurdu. Jo 5 hafta yok. 3 hafta sonra kosulara baslaycak... falan filan. Islem tamam.
Bir arkadas bana Fener'e niye vurmuyorlar dedi, aksamki macta sorunun cevabi vardi, Lugano, Bilica, Emre ve diger pankreas gures gurubu rakibe oyle vuruyor ki rakip top oynamaktan bile korkuyor.
Neil biraz lige isinsin Emre Gungor ile birlikte oynar, Servet'i de forvete cekeriz, Servet onde onlar da arkada vururlar belki biz de gol atmaya baslariz. Golcuye gerek yok, bakin aksam Fener'in golleri hep geri donen toplarda karmbolden geldi, Lugano cok vurdugu icin yanina adam gelmiyor o da bos kaleye atiyor!
Bir arkadas bana Fener'e niye vurmuyorlar dedi, aksamki macta sorunun cevabi vardi, Lugano, Bilica, Emre ve diger pankreas gures gurubu rakibe oyle vuruyor ki rakip top oynamaktan bile korkuyor.
Neil biraz lige isinsin Emre Gungor ile birlikte oynar, Servet'i de forvete cekeriz, Servet onde onlar da arkada vururlar belki biz de gol atmaya baslariz. Golcuye gerek yok, bakin aksam Fener'in golleri hep geri donen toplarda karmbolden geldi, Lugano cok vurdugu icin yanina adam gelmiyor o da bos kaleye atiyor!
-
Zamanında Ali Gürsel abinin dediği yere geldik mi?
Bence geldik
Bence geldik
-
- Moderator
BU mesaji yenlis yere asmisim dun. Duzeltiyorum. ve yerine asiyorum.
Ilk yariyi seyretmedigim icin Jo'nun nasil sakatlandigini gormedim. Ama Santos'un Gorgen'in dedigi gibi Kabuska olma durumu epey yuksek dun gordugum kadari ile. Sahada "Bebe Ruhi" gibi saga sola gidiyordu ama adamin bu oyunu oynayacak fizik yapisi yok. O yuzden 17 yas kupasinda varlik gosterdikten sonra durmus. Cunku vucut da gelismemis.
FB'de de yabanci oyuncular var. Bu Anadolu takimlari sadece GS'a mi dusman. Bu adamlar neden bu kadar cabuk sakatlanmiyorlar. Hasan hakli cikacak galiba ve Nonda arattiracak hokkabazin yaptigi transferler. Ne kadar da cabuk gaza geliyorsunuz birader. Allahtan adamlari transfer etmeyip deniyorlar.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
O tekme atalimi gecmisti. Tribunden adam indirip ya da sokakta tehdit etmeye vardirdi idi isi.Ismail Gezer wrote:Zamanında Ali Gürsel abinin dediği yere geldik mi?
Bence geldik
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz Akgun wrote:O tekme atalimi gecmisti. Tribunden adam indirip ya da sokakta tehdit etmeye ardirdi idi isi.Ismail Gezer wrote:Zamanında Ali Gürsel abinin dediği yere geldik mi?
Bence geldik
Aklima eski Trabzon'lu sonradan GS'li olan Tuncay geliyor. Tam Ali'nin istedigi elemandi. Bir Sariyer maci Sariyer isi kasapliga dökunce tribunler Tuncay Tuncay diye inlemis, o an yedek oturan Tuncay TD komutunu beklemeden sahaya isinmaya firlamisti. TD de onu dayanamayip oyuna soktu. Sahaya girdigi anda tribunler yikildi adeta. Tuncay sahaya giris o giris topun hic olmadigi yere kicina mizrak yemis beygir gibi kosup Sariyer'liyi bicip girer girmez atilmisti. 30,000 abazan sanki cinsel eyleme girmis gibi kendinden gecmisti.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations