Turgay Kaptan
Moderator: Staff
-
Turgay Kaptan
Klubun bana göre Metin Oktay ile beraber sembolu olan Turgay Seren abimiz hastaymis. Durumu hakkinda bilgisi olan var mi? Kendisini cok seven birisi olarak biran evvel sagligina kavusmasini umuyorum.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
-
Re: Turgay Kaptan
Başlığı görünce korktum açıkçası. İnşallah durumu ciddi değildir...
-
Maalesef agir hasta diye duydum Ismail ama tek bilgim bundan ibaret.Ismail Gezer wrote:Başlığı görünce korktum açıkçası. İnşallah durumu ciddi değildir...
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
-
Dört beş ay önce kendisiyle yeni yapılmış bir röportajı seyretmiştim. Diz eklemlerindeki kıkırdakların tamamen bittiği için artık yürüyemediğini, düzenli olarak kortizon almak zorunda olduğunu söylüyordu. Son hali nasılsır bilemiyorum ama zor durumda olduğu bir gerçek ancak bu kadar yalnız kaldıysa da unutulduysa da bir sebebi olmalıdır diye düşünüyorum. O röportaj'da Metin Oktay'dan "kültür seviyesi düşük bir İzmir'li" diye bahsetmesi beni hayretlere düşürmüştü.
Galatasaray,
imkansızı olağana çeviren ruh....
imkansızı olağana çeviren ruh....
-
- Site Admin
Acil sifalar kendisine. Kortizon almasi o yasta olan bir insan icin cok zor. Sekerden tut baska sorunlara sebep verebilecek ilac turu. Allah yardimcisi olsun.
Futbol yorumcusu olarak kötu buldugum abimiz, ama sirketlesme konusunda (A.S.) bizlere ders verecek kadar akilli ve tutumlu oldugu bir gercek, kanitlandi artik. Hem rahmetli babamin hem de annemin favori sporcusu, futbolcusu demedigime dikkatinizi cekmek isterim. Turgay abimize tekrar acil sifalar diliyorum.
Futbol yorumcusu olarak kötu buldugum abimiz, ama sirketlesme konusunda (A.S.) bizlere ders verecek kadar akilli ve tutumlu oldugu bir gercek, kanitlandi artik. Hem rahmetli babamin hem de annemin favori sporcusu, futbolcusu demedigime dikkatinizi cekmek isterim. Turgay abimize tekrar acil sifalar diliyorum.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.