Cengiz abi, Sezgin durust ve basarili bir yoneticidir demiyorum. GS'in basinda kalsin da demiyorum. Ama kulupte olan butun yanlislarin ona maledilmesine karsiyim. Cunku bu sayede gercek sorumlular gizlenme firsati buluyor.
Esas konu Prekazi'nin tilkiligi ama soz donup dolasip Sezgin'e corekleniyor. Benim itirazim da buna iste. Gecen sene Besiktas'a bu sene de bize kakalamaya kalkmis 5. sinif bir futbolcuyu, konusulan ise Sezgin'in yaptigi ayiplar. Basin da bu olayi korukluyor.
Adnan Polat diyor ki, "Ondan vazgecemem, benim icin onemli". Ben de adamin profiline bakiyorum hakikaten bulundugu konum icin bos degil. Demek ki sozunde dogruluk payi olabilir. Ikisi arasinda sir var diyorsaniz, ben de derim ki hani delili.
Ben Sezgin'in harika insan, basarili yonetici, iyilik melegi oldugunu iddia etmiyorum. Kulupte ve sirkette tek karar mercii Sezgin olsa, diyicem ki adam olaganustu basarisiz. Ama Ustunel gibi sorumluluk sahibi olmayanlar devamli her kararin icinde ve mudahele ediyorlar. Ustunelin 2-3 senelik bilancosu ortada, kulup koseye sikisti yine finansal darbogaza girildi. Baros Kewell disinda getirdigi kim tutunabildi ki. Ustunelin gidisi biraz da bundan. Yoksa, Ustunel-Sezgin cekismesi falan faso fiso. Ustunel sahane kendi reklamini yapti, simdi ceketini aldi gidiyor. Yaptigi reklamla, sayisiz is baglayacak cuvalla para kazanacak. Geride borc yuku birakti, umrunda mi? Ama herkesin konustugu "vay Sezgin piril piril genc Haldun'u nasil harcadi?"
Tesvik primi meselesine gelince, o pozisyonda Adnan Sezgin yerinde olup da istifa edecek kisi futbol camiasinda tek tuk bulunur. on kisiden bir kisi belki. Cem Uzan Adnan'a cantayi uzatacak "Al bu paralari oyunculara dagit, Aziz'den sicak sicak geldiler" diyecek, Adnan da "tesvik primini dagitmam" deyip istifayi basacak. Cem Uzan gibi birine o hareket sikar biraz. Tesvik primi fikrinin altinda o var ise de bilemem, bu da baska bir teori olur.
Prekazi cok kizmis!
Moderator: Staff
-
-
- Moderator
Re: Prekazi cok kizmis!
Ama bunu da soyledim ben kirbac diye ana konusu olan bir yazimda. Buna ne suphe. Delnan Ednan en azindan bu herifi paravana diye kullaniyor.Levent Guntay wrote:Cengiz abi, Sezgin durust ve basarili bir yoneticidir demiyorum. GS'in basinda kalsin da demiyorum. Ama kulupte olan butun yanlislarin ona maledilmesine karsiyim. Cunku bu sayede gercek sorumlular gizlenme firsati buluyor.
Bu da kabulum. Hic isi yoktuda GS'in iyiligi icin Prekazi bu kadar zaman ve guc harciyacakti. Prekazi elbette vela deli vela akilli icin konusuyor. Hagi, Popescu da soydu GS'i bir zamanlar o Romen cikmalar ile akrabalari Becali ile. Millet yine ayni seyleri soyledi "helali hos olsun afiyet seker olsun" turunden.Levent Guntay wrote: Esas konu Prekazi'nin tilkiligi ama soz donup dolasip Sezgin'e corekleniyor. Benim itirazim da buna iste. Gecen sene Besiktas'a bu sene de bize kakalamaya kalkmis 5. sinif bir futbolcuyu, konusulan ise Sezgin'in yaptigi ayiplar. Basin da bu olayi korukluyor.
Benim icin delan Ednan da sokakta para bulsam yaninda sayacagim biri degil. O da karanlik biri. Sana ne diyorum Kurtlar vadisindeki o Polat'a bosuna Polat adi verilmemis gibi sanki. Tansu Ciller zamaninda Catli'da dahil Susurluk olayi Ocalani ele gecirme olayindaki Israil'i zulanan paralarin transferleri gibi her turlu pislik bunun otelde Mehmet Agar'da dahil ayarlandigini ben degil bu isi bilenler kitaplarinda yaziyorlar. Kimse yalan malan diyemiyor. Devletin onca binasi MIT'in onca gizli kapakli evi apartmani filan dururken. Neden baska otel degil de bunun oteli diye dusunmemek cahillik olmaz mi?Levent Guntay wrote: Adnan Polat diyor ki, "Ondan vazgecemem, benim icin onemli". Ben de adamin profiline bakiyorum hakikaten bulundugu konum icin bos degil. Demek ki sozunde dogruluk payi olabilir. Ikisi arasinda sir var diyorsaniz, ben de derim ki hani delili.
Tribunde basi ceken dediklerin kimler ki zaten. Bir suru baldiri ciplak. Bunlar ultra multra diye az mi GS'in rantini yediler. Issiz guclsuzleri avantada ev bark araba sahibi oldu. Zaten bunlarin satin alindiklarini duymayan kalmadi. Ben at kuyruklu diye az alay etmedim bu herifle. Bakma sen aramizda GS olmayan basarisini buna mal edenlere. Maasi filan olmadigi icinde kolaylikla istifa etti.Levent Guntay wrote: Ben Sezgin'in harika insan, basarili yonetici, iyilik melegi oldugunu iddia etmiyorum. Kulupte ve sirkette tek karar mercii Sezgin olsa, diyicem ki adam olaganustu basarisiz. Ama Ustunel gibi sorumluluk sahibi olmayanlar devamli her kararin icinde ve mudahele ediyorlar. Ustunelin 2-3 senelik bilancosu ortada, kulup koseye sikisti yine finansal darbogaza girildi. Baros Kewell disinda getirdigi kim tutunabildi ki. Ustunelin gidisi biraz da bundan. Yoksa, Ustunel-Sezgin cekismesi falan faso fiso. Ustunel sahane kendi reklamini yapti, simdi ceketini aldi gidiyor. Yaptigi reklamla, sayisiz is baglayacak cuvalla para kazanacak. Geride borc yuku birakti, umrunda mi? Ama herkesin konustugu "vay Sezgin piril piril genc Haldun'u nasil harcadi?"
Ben de zaten Istanbulspordan niye istifa etmedi diye sormuyorum. Boyle bir herifi GS basina sebebi ne olursa getiren ve onsuz yapamam diyen alcaga aranizda ne gibi bir bag var ki bu herife GS peskes cekiyorsun diye soruyorum ya. Sen de bana ispatin var mi diye sor hala.Levent Guntay wrote: Tesvik primi meselesine gelince, o pozisyonda Adnan Sezgin yerinde olup da istifa edecek kisi futbol camiasinda tek tuk bulunur. on kisiden bir kisi belki. Cem Uzan Adnan'a cantayi uzatacak "Al bu paralari oyunculara dagit, Aziz'den sicak sicak geldiler" diyecek, Adnan da "tesvik primini dagitmam" deyip istifayi basacak. Cem Uzan gibi birine o hareket sikar biraz. Tesvik primi fikrinin altinda o var ise de bilemem, bu da baska bir teori olur.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Re: Prekazi cok kizmis!
Transfer doenminde yonetim akil almaz islere imza atiyor. Sabah gazatesinde cikan habere gore Elano satilip Parakezi'nin adamini transfer etmek istemisler. Aradaki maliyet arti bonservis farkinin klube girdisi 10M Avrodan fazladir. Kalite farki hic goze alinmiyor. Birde Arda'yi satabilseydiler tam koseyi donerdik.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/ ... duvar_ordu
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Spor/ ... duvar_ordu