Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazim)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazim)

Post by Cengiz Akgun »

ASY'ne veda maci imis. Yine angarya oynarlarmis gibi oynuyorlar. Aha golu yemisler bile. Ben dizi seyredeyim bari.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazi

Post by Cengiz Akgun »

Ben pek fazla begenmedim. Tek kale oynanmasina oynandi ama ayip yahu karsindaki Sekerspor var. Herifler cim yoldurdular 72. dakikaya kadar.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Murat Fahrioglu
Posts: 1764
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:45 pm

Re: Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazi

Post by Murat Fahrioglu »

70 dakika pek bir oyun yoktu. Ilk attigimiz golden once Kazim'in bir kafasini kaleci cikardi, bir tane de direkten dondu. Servetin golu cok iyiydi. Culio'nun ortasini Kazim indiridi Servet de rovesata ile gol yapti.

Ikinci golde de Insua ortaladi Arda kafa ile atti.

Ucuncu gol ise Culio'nun ara pasinda Kazim'in seri bir sekilde kaleciyi calimladiktan sonra geldi.

Yapmamiz gereken hareketleri son 20 dakikada yaptik ve Sekerspor'un gardi dustu ama tabii bizden cok asagi konumda bir takim, boyle olmamasi lazimdi.

Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Re: Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazi

Post by Can Ergun »

2 Adnan ve biraz Hagi, milleti takımdan ve futboldan o kadar soğuttular ki, artık bırakın yorum yazmayı millet maçları bile izlememeye başladı.

En son lig maçında 0-2 yenilen takım, dün de ilk golü yemeden duramadı, totoş ligini 1.lig kabul edersek,son maçı oynadığımız Beypazarıspor 3.ligdeki bir takım.
Ama sertlik ve disiplin konusunda bizden daha iyi durumdaydılar.Son birkaç aydır,nerdeyse her rakip takım bizden 1-2 gömlek üstün görüntüsü veriyor zaten...
Ortasahası, kalecisi ve santrafor'u olmayan bir takımız çünkü.

Bundan 3-4 sene önce Bursaspor ikinci lige düşmüştü hatırlarsınız. O 3-4 seneden beri biz "yeniden yapılanıyoruz", Bursa o günden beri altyapıdan oyuncular çıkardı,şampiyon oldu vs,biz hala doğru mevkilerde doğru adamları oynatamıyoruz ve takımın omurgasını oluşturan 3 mevkide adamımız YOK hem de bunca zaman geçmesine rağmen. Geçen sene
gönderilmemesi gereken Keita ve Topal gitti yerine gelenleri ve akibetlerini de biliyoruz...

Ara transfer dönemindeyiz ama hala, ısrarla ve inatla Kaleci,defansif orta saha ve santrafor sorunu çözülmedi. C.Kazım zaman içinde bir Baros olur mu bilmiyorum ama yakında Baros da bizle olmayacak gibi görünüyor. Ligde başa oynayan her takımda en az 4 forvet (striker,merkez forvet vs) bulunurken. Bizde bu adamlardan 2 tane var, biri 1.5 yıldır sakat diğeri halısaha topçusu...

Hala takımda tutulanlar :

Servet ( pas veremez, oyun kuramaz, ağır, yer yer gol yediren mental hatalar yapar,boş konuşur )

Gökhan ( rüzgardan sakatlanır )

Sarp ( rakibin arkasına saklanır, beklere ve kanat oyuncularına atakta destek olmaz, defansta rakibe sadece refakat eder )

Barış ( futbolun top ile oynanan bir spor olduğunun farkında değil senelerdir,sadece koşar,arada bir ayağa-bileğe basar )

Ayhan ( Gücü kalmamış ama kabullenmeme sürecinde hala,ekstra işler yapmaya çalıştıkça daha beter oluyor, asist-gol hak getire )

Aydın ( Bezgin Bekir, profesyonel futbolcu olamaz, halısahada umursamazlıktan dayak yer )

Aykut ( Artık hangi akrabası kulüple iç içe bilmiyorum ama iyi torpil bulmuş, güzellik salonu falan açsın gidip,röfle,kaş,boya falan onlar ile daha ilgili kalecilikten ziyade )

Hakan ( altyapıyı burda almadığı için ümitliydim, soğukkanlı bir oyuncu ama 2008den sonra o kadar soğudu ki o kan, ölü gibi kendisi. Arada bi Ayhan'a dayılanıp karizma yaptığını
sanıyor aklınca ama onunda yeri Manisaspor kıvamındaki takımlar bu kafada devam edecekse )

Bu yönetim,bunları seyrettirmeye ve yaptıklarına katlanma zorununda bıraktıkça daha da soğuyacağım. Kombine almadım, son maça gitmedim , açılışa falan da gitmem, Ligtv'yi kapattırdım,GSmobile-bonus da almadım. Bu herifler orada durdukça da umrumda olmaz.Biz katkı sağlayalım bu arkadaşlar gidip Mehmet GÜVEN,Yaser,Orkun'u gönderip,üstüne 1 milyon dolar verip, yerine Ufuk'u alsınlar ondan sonra bizi Ayhan,Barış,Sarp üçlüsünü seyrettirsinler ortasahada...

Maçla ilgili konuşmak gerekirse, aynı tas aynı hamam. 60 dk boyunca debelenen, birbirine dikine ve enine maksimum uzak oynayan, yeteriz oyunculardan kurulmuş bir GS vardı.
Ne zaman Culio ve Kazım oyuna girdi, Insua oynatılmaya başladı takım biraz futbola benzer birşeyler yapmaya başladı.

Arda, mental açıdan felaket durumdaydı. uzun zamandır ilk resmi maçına çıktı,formsuzdu ama buna rağmen herşeyin en fantastiğini yapmaya çalıştı da çalıştı...
Yanında 3-4 metre yakınında birileri varken uzun top oynamalar,çalımlar,şutlarının bir kısmında hep sorun vardı.Umarım daha da delirmeden düzelir.

Culio'a ya ayrı parantez açmak lazım, o da ilk resmi maçında harikalar yarattı. Böyle devam edecekse Misimovic ve türevlerine tercih edilebilir.

Salih Bora
Posts: 785
Joined: Thu Jun 14, 2007 10:47 pm

Re: Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazi

Post by Salih Bora »

Yeni transferler kendilerini kanıtlamak için bayağı çalıştılar. Özellikle Culio iyi bir izlenim bıraktı bende. Fakat erken karar vermek doğru olmaz, bir kere rakip çok zayıftı. Dahası, benim izlediğim son yarım saatlik bölümde rakibin gardı iyice düşmüştü.
Bu oyuncu hakkında lig maçlarında izledikçe daha sağlıklı bir kanıya varmak mümkün.
Ayağına hakim, teknik ve oyun zekası yerinde birisine benziyor. Neyi ne zaman yapacağını biliyor, topu ayağına yapıştırıp lüzumsuz işlere girmiyor.
Onun ötesinde takım adına sadece sembolik önemi olan bir maçtı bu.
Zaten anlaşıldığı kadarıyla maçın üçte ikilik bölümünü lay lay lom'la geçirmişler. Sonradan akılları başlarına gelmez.
Ve böylece dün akşam Ali Sami Yen'e veda ettik...
Hüzünlü ama geç kalmış bir veda... Bu stad değişimi 10 yıl önce, yani UEFA Kupası'nı kazandığımız 2000 yılının Haziran'ında yapılabilseydi, Avrupa'nın zirvelerinde dolaşan takım efsane kadrosuyla yeni stadına geçebilseydi keşke...
"Bambaşka bir 10 yıl yaşardık" diyemem. Ama birtakım şeyler farklı olurdu.
Modern bir stadın nasıl itici güç olduğunu FB örneğinde görüyoruz.
1996'da Faruk Süren'in başlattığı "Yeni Ali Sami Yen" fikri, 2011 yılında gerçekleşebildi.
Stadın itici güç olması için, her maç tribünlerin full dolu olması gerekir.
Galatasaray taraftarı ise UEFA Kupası sonrası dönemde uzun yıllar boyunca tribünleri doldurma konusunda sıkıntı çekti. İnsanlar Türkiye ligi maçlarına lütfedip gelmez oldu. Avrupa kupası maçları dururken Annemizin Ligi'ne kim tenezzül ederdi?
Daha sonra ne zaman Avrupa'da esamemiz okunmamaya başladı, o zaman lig maçlarımız biraz rağbet görür gibi oldu.
Şimdi yönetim, Aslantepe'nin boş kalmaması için gereken kulüp-takım-taraftar bütünleşmesini sağlamak adına çalışmalar yapmalı.
Bu yönetimden bu nevi şeyler beklemek ise biraz safdillik galiba.
AYRILMAZ İKİLİ

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazi

Post by Ismail Gezer »

Servet'in rövaşatası sayesinde bir 3 lig takımını yendik :D

Aykut: Hatırladığım kadarıyla kaleye tek top geldi, o da gol oldu. Hatalımıydı, yeri yanlışmıydı bilmiyorum ama GS'nin birinci kalecisi olmaması gerektiği kesin. Ama 2. kaleci olabilir.

Insua: Golde hatası olanlarda. Anormal bir vuruş çıktı Caner'in ayağından ama engellemesi gerekirdi. İkinci yarı fena değildi.

G.Zan: Neill'in yokluğunda forma şansı buluyor. Ama bize bir faydası olacağına inancım yok. Kötü oynadı.

Servet: Sahanın iyilerindendi. Ü.karan'dan daha yüksek bir rövaşata yüzdesi var şu an :D Uzun zamandır aptalca oynadığını düşünüyordum ama dün akşamki maç hariç.

S.Kurtuluş: Kötüydü, etkisizdi.

B.Özbek: Çok kötüydü, çok etkisizdi :D

Ayhan: 10 üzerinden 6,5. Elinden geleni yaptı. Çabaladı, pek aptallık etmedi.

Balta: Orta sahada pek bir etkinlik gösteremedi. Savunmada idare etti.

Arda: Bir miktar fazla kilosu olduğu belli. 2-3 maç sonra eski formunu yakalar. DÜn gece çırpınanlardandı.

Pino: Eski etkinliğinde olmasada az buçuk iş yapanlardandı.

Aydın: Kötüydü. Arda korner kullanmak üzere, bunun gözler yerde ???

Culio: Clujlu arkadaş beni şaşırttı. Kendisinin futbol bilincini beğendim. Zaafiyet gösteren arkadaşlarınıda biliçlendirir umarım. Bir pozisyonda boşa koşmak yerine dip dibe duran iki arkadaşı fırçala sanırım. Hırslı teknik ve güçlü göründü. Haa, rakip 3. lig takımı diyor insan ama, diğer oyuncularımızda aynı takıma karşı oynadı ve bir nuamralarını göremedik.

Kazım: Ali samiyende maça çıkmak için en uygun ortama denk geldi. Bir 3. lig takımı karşısında çırpındığımız dakikalarda girdi ve 2 net pozisyon buldu. Gelişini tasvip etmiyorum. Başarılı olursa, iş yaparsa varlığına katlanırız :D Forma- arma öpme yalama muhabbetlerine girmese daha akıllıca olurdu ama "akıl" Kazımdan beklenecek birşey değil. Babasınında dediği gibi Kazım akıllı biri değil :D

Emre Çolak: Akıllı oynuyor, ümit veriyor. İnşallah fiziğinide geliştirir.

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazi

Post by Ismail Gezer »

Fenerbahçemiz Yeni Malatyaspor'a yenilip Zirraat kupasına veda etmiş. Maçı izleyemediğim için üzgünüm. Yeni Malatyaspor'u destekleyemedik :D

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: Ziraat Kupasi Grp:GS-S. Beypazari 3-1 (Servet,Arda,Kazi

Post by Hasan Tezcan »

Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Post Reply