Ziraat T. Kupasi:Galatasaray-G.Antep 0-0 ve GS elendi

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim,Stancu

Post by Murat Biricik »

Antep guzel bir gol atti. 3-2
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantepspor-Galatasaray 3.Subat TSI 2

Post by Murat Biricik »

GS in defans ve on libero secimleri bayagi tartisilacak. Orta sahanin ortasinda iyi mucadele eden Culio yu da iki yari sol aciga atip iyice pasifsizlestirdik.

Onliberolarimiz Sarp ve Neill. Servet ve Lorik stoperde. Lorik in calim yedigi ve Antep in attigi golu, devre arasi Antalya ya transfer olan futbolcu kardesimiz yedirseydi yuhalanirdi. Lorik yabanci kontenjanindan pacayi kurtardi.

2-1 den sonra iki gol yedik. Antep in bir golu ofsaytti, iptal edildi. Birde macin sonlarinda Antep lehine tartismali bir penalti pozisyonu var.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Murat Fahrioglu
Posts: 1764
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:45 pm

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantepspor-Galatasaray 3.Subat TSI 2

Post by Murat Fahrioglu »

Murat Biricik wrote:Antep guzel bir gol atti. 3-2
Stancu'yu ben de cok begendim dedigim gibi, attigi gol de super ama ben keske Cenk'i de alsaydik diyordum ve goruldugu gibi Antep'in 3. golunde Cenk topu aldi bizim defansi ekarte edip Zapata'yi avladi. Bu cocuk 19 yasinda ve ilk macindan bize karsi 2 gol atti. Maliyeti de cok degildi. Transfer sayfamizda da yazmistim bu cocugu Antep kapti yazik oldu diye. Baros kilo almis, eski haline donmesi icin epey mac yapmasi lazim Cenk ve Stancu iyi bir ikili olurdu en azindan birbirlerine alternatif olurdu.

Kaleye 7 sut atmisiz 3'u kaleyi bulmus 2 gol. Hic korner yok, duran toplardan da hicbirsey yapamadik, hatta 2. golu kornerden yedik kafayla uzaklastirmaya calistigimiz top assist oldu adam bombos vurdu.

Saglikli bir Baros ve Arda ile elimizde en azindan normal bir takim olacak ogeler var ama dogru dizilisi bulamadik daha. Bir de Cana ve Neill ikilisi en iyi defans gobegi olur ama Servet bir yedeklik donemi daha kaldiramaz ve Hagi onu yedek oturtmaz gibime geliyor.

Ali Kaya
Posts: 182
Joined: Sun Mar 26, 2006 1:21 pm

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim, Stanc

Post by Ali Kaya »

Uzun süreden sonra ilk kez bir maçı seyretme imkanım oldu. Yönetimin saçmalıkları yüzünden hem futboldan hem de takımdan iyice soğumuştum. Bugünkü maçı seyrettikten sonra moralim daha da bozuldu.

Şu an için oyuncuları tek tek değerlendirmenin hiçbir faydası yok çünkü Galatasaray takım değil. Bu yap boz mantığıyla da takım olmasına imkan yok. Tam fark edilmiyor belki ama şu an klup tamamen (eski) FB mantığına bürünmüş durumda. Kimse de sabır kalmamış, hep panik halinde hamleler yapılıyor. Kaybedilen yıllara bakıldığında insan gerçekten üzülüyor. Gelip giden futbolcuların haddi hesabı yok.

Galatasaray'ın ihtiyacı güvenebileceği bir hoca bulup ona zaman vermektir. Bu oyuncu grubunun şöyle böyle bir takım olması için EN AZ bir yıl birlikte oynaması lazım. Sanki herkes UEFA kupasını kazanan takımın nasıl kurulduğunu, ilk yıllarda ne saçma maçlar oynadığını unutmuş.

Sonuç: İyi bir hoca ile (en az) 4 yıllık bir anlaşma imzalanmadan büyük başarıların gelmesi hayal. Bu gerçeği yönetim ne zaman görecek çok merak ediyorum. O zamana kadar bize yine hüsran ve hasret var.

Ali Kaya

Salih Bora
Posts: 785
Joined: Thu Jun 14, 2007 10:47 pm

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim, Stanc

Post by Salih Bora »

Bizim en büyük problemimiz kadro problemidir. Maalesef gerçek bu.
Hagi de bunun farkında olduğu için, birtakım oyuncuları farklı farklı yerlerde oynatarak arayışlara giriyor. Bu arayışlardan ne sonuç alınır bilinmez.
Sonuç alabilmek için de oyuncuların birbirleriyle uyum içinde olması gerektiğini düşünürsek, bu arayışlar takımın uyum bulmasını zora sokabilir.
Ama Hagi ne yapsın? Kısa vadede yapabileceği hiçbir şey yok.
Orta ve uzun vadede ise kadroda çok ciddi bir revizyon gerekiyor. Yerlilerin tamamına yakını değişmeli.
Servet, Sabri, Barış, Sarp, Aydın ve daha sayamadıklarım... Ve tabii Gökhan Zan gibi hiç oynamayıp, oturduğu yerden para kazananlar... Ve şu bizim Hayırsız Kaptan gibi oyun zekası olarak ve yetenek olarak kendini geliştiremediği halde "büyük yıldız" geçinenler...
Bu arada, belki radikal gelecek ama Kewell ve Baros'la da yolların ayrılması gerekiyor.
Baros'un Galatasaray forması giydiği süreç içinde bireysel performans olarak çok şeyler verdiği bir gerçek. Ama kronikleşen sakatlığı ve bizim de sırf ona bel bağlamamız yüzünden çok çektik. Yeniden yapılanma sürecinde kendisine teşekkür edilerek yollar ayrılmalı.
Kewell'ı bugünkü maçta Kazım'ın attığı gol öncesinde topu kazanması, saklaması ve isabetli pas atması olarak gelişen pozisyon dışında etkili görmedim.
Geldiğinden beri kendisini kanat oyuncusu olarak değerlendirmeyi denedik.
Bir kanat oyuncusu, herşeyden önce süratli oynamalı ve çabuk düşünmelidir.
Sabri'de sadece sürat var, geri kalan hiçbir şey yok. Kewell'da ise her iki özellik bitme noktasında.
Kısacası ben bir Galatasaraylı olarak Hagi'den gözünü karartmasını ve taş üstünde taş bırakmamasını istiyorum. Herşeyi yıkmaz ise, kendisi mevcut enkazın altında kalır.
AYRILMAZ İKİLİ

Serkan Yalcin
Posts: 52
Joined: Tue Apr 06, 2010 10:09 am
Location: Istanbul

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim, Stanc

Post by Serkan Yalcin »

Ben artık bu takıma uyuz olmaya başladım. Eskiden oyuncularımızı kendime yakın hissederdim sıcaklık duyardım GS forması giyiyorlar diye. Fakat dün akşam bir kaçı dışında diğer oyuncular sanki başka takımın oyuncusuymuş gibi geldi. Takımda görmek istemediğim oyuncular var. Mesela en başta Lorik Cano, Hakan Balta, Mustafa Sarp,Insua,Aydın Yılmaz,Ayhan Akman,Gökhan Zan bu oyuncuların bu takımda yeri yok. Bu oyuncular anca sıradan anadolu klüplerinde oynarlar. Zapata için ön yargılı olmayacağım. İlk maçtan bir karar veremem. Sadece gördüğüm yer tutmada iyi değil gibi. Yediğimiz 2. golde yanlış yerde olmasından dolayı. Fakat topu oyuna sokması çok iyi. Bir kaç pozisyonda resmen kaleden atak başlattı. Valla artık ne dense boş. Galatasaray felaket derece çökmüş durumda ve mourinho gelse bu takımı kurtaramaz. En köklü değişim yönetimin değişmesi olacaktır bana göre. Takımın üzerindeki ölü toprağı kalkacaktır diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı.

Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim, Stanc

Post by Levent Guntay »

Serkan Yalcin wrote:. Mesela en başta Lorik Cano, Hakan Balta, Mustafa Sarp,Insua,Aydın Yılmaz,Ayhan Akman,Gökhan Zan bu oyuncuların bu takımda yeri yok. Bu oyuncular anca sıradan anadolu klüplerinde oynarlar.
Artik siradan dedigimiz Anadolu kulupleri akilliandi. Bizden kaliteli transfer yapiyor, ayni futbolcuyu 3 te 1, 4 te bir fiyata aliyor. Sarp Aydin, Ayhan'i bedava versen gene almazlar.

Bizim oyuncularimiz7-8 milyon bonservise gelip yillik 3 milyon euro alip nazlana nazlana uyum sorunlari yasarken (Misimovic, Elano), Kenny Miller (400,000 pound) Cenk Tosun (500,000 euro) daha ilk macta cikip takir takir golleri siraliyorlar.

Bir de Yekta olayi var 4 milyon euro verdiler ne istir anlamadim. Bu cocugu ben 5-6 kez seyrettim. Bana Dos Santos'un baska bir versiyonu gibi geldi. Hareketli,hizli, yurekli bir orta saha ama cok top kaybediyor. Ne tam defansif on libero, ne tam ofansif ve sutor, ne tam kanat, ne tam pas dagitici forvet arkasi, ne de tam fizik gucle yuklenen. Hepsini ayni anda yapmaya calisip hicbiri olamiyor gibi geldi. Ilk macini seyrettim orda da begenmedim, insanlar cok begenmis.

Ligin dibindeki Kasimpasa'da 4 senede ancak 8 gol atmis. Egitimli, duzgun, kulturlu diye yenmis bir kazik bence. Bekleyelim gorelim, insallah yanilirim.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim, Stanc

Post by Cengiz Akgun »

Golleri filan seyredemedik biz. Arayip bulduk ve asiyoruz.

Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim, Stanc

Post by Ismail Gezer »

Aptalca bir haber örneği. Kupa maçımızın en yüksek fiyatı gerçekten yüksekmiş ama banane? Yada kimene? GS taraftarının çoğunluğu normalde ne kadar ücret ödeyip bu tür maçları izliyordu, şimdi ne kadar ödemek zorunda, bana onu söylede ortada bir mağduriyet varmı anlayalım. Bu maça 250 lira ödemeyi düşünen adam 500 de verir. Benim açımdan her iki halde de kazık yemiş olur, ama parası olan harcar, kimene!

Tribünlerdeki taraftar sayısının azalmaya başladığı bir dönemde,şapşal yönetimin dolu tribünlerin önemini idrak edememesi kendi gerizekalılıpından başka birşey değildir ama bu başka mesele!

G.Saray taraftarı mağdur!

Galatasaray Barcelona R.Madrid'i işte böyle solladı...

Barcelona-R.Madrid arasındaki kupa finalinin en yüksek bilet fiyatı 265 TL G.Saray-G.Antep maç biletinin 587 olması tepki çekti ..

2 Mart Çarşamba günü TT Arena Stadı'nda Galatasaray-Gaziantepspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının bilet fiyatı, Barcelona- Real Madrid derbisinin bilet fiyatlarını ikiye katladı!..

BİLETLER ATEŞ PAHASI!
Galatasaray'da elinde tek hedef olarak kalan Türkiye Kupası maçının bilet fiyatları adeta tavan yaptı.. Galatasaray- Gaziantep maçının en düşük bilet fiyatı 40 TL olarak belirlenirken en yüksek rakam ise 587 TL olarak açıklandı.. Bu rakamların 20 Nisan'da Valencia'nın 55 bin kişilik Mestalla Stadı'nda Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak olan İspanya Kupası final maçının iki katından fazla olması ise Sarı-Kırmızılı taraftarı adeta çıldırttı..

EL-CLASICO SUDAN UCUZ!
El-Clasico'yu izlemenin en ucuz rakamı 60 Euro (130 TL) olarak belirlenirken en pahalı bileti ise 120 Euro (265 TL) olarak satışa sunuldu.. Yani dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Arjantinli Messi'yi izlemek vatandaşı Culio'yu izlemekten çok daha ucuz!.. Bir başka deyişle Real Madrid

Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray 3-2 (Kazim, Stanc

Post by Murat Biricik »

Oyunculari kendi alisik oynadiklari bolgelerde oynatip, fantaziye kacmadan duzgun bir 11 beklemek hakkimiz. Antreman raporuna dayanarak - sakatlari bir kenara koyup- benim aklima yatan oyuncular:

Zapata
Sabri--Neill--Servet--Caglar
Cana-- Ayhan/Culio
Kazim--Stancu-- Culio/Ayhan
Baros

Yedekler: Yekta, Pino, Aykut, Insua, Serkan, Zan, Sarp.

Bu 11 dortlu orta saha cift forvet oynar, dortlu orta saha forvet arkasi ve forvet oynar, yukaridaki disizlisi oynar. Maceraya ve fantaziye gerek yok.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray

Post by Cengiz Akgun »

Hasan aciklamis Hogi babayi neden sevdigini. Ama adamlari yerinde oynatmiyormus. Ariyor herhalde. Cok degil Antep'e elenirse eline bir kere daha tezkere verecekler. Bunun farkinda mi bilmem bu arama yapma petro bulma isinde. Tugay kalsin Hagi gitsin diyorum. Ednan kendini kurtarmak icin getirdi ama hayvan terli yemiyor.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray

Post by Cengiz Akgun »

"Dudugumu Hagi icin caliyorum. Bu mac baska mac." Burada saz tingirtadiyor.

Son atimlik barut'u kaldi. Sacmalamaya devam edeceklerse hep beraber ilk yollanacak kendisi oldugunu bilecek kadar akli var herhalde.

Bu arada Sansal bayagi bir kilo kaybetmis.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray

Post by Ismail Gezer »

Cengiz Akgun wrote:Hasan aciklamis Hogi babayi neden sevdigini. Ama adamlari yerinde oynatmiyormus. Ariyor herhalde. Cok degil Antep'e elenirse eline bir kere daha tezkere verecekler. Bunun farkinda mi bilmem bu arama yapma petro bulma isinde. Tugay kalsin Hagi gitsin diyorum. Ednan kendini kurtarmak icin getirdi ama hayvan terli yemiyor.
Hogi? :D

Hohhohhooo diyesim geldi noel emmi gibi :D

2010 Haziran'ın Galatasaray'ın bu kadroyla başarılı olamayacağını gören insanlar vardı. 30-40 bin dolar maaş almayan bu insanların yarısı kadar zeki olmayan GS yönetimi başarısızlığın tek sorumlusudur.

Bugün Sezgin'in bilmem kaçıncı kez istifa ettiğine dair haberler vardı. Antep maçını bekliyormuş :D Haberde, HS elensede elenmesede istifa edecek yazıyordu. Madem sonuçtan bağımsız bir istifa var, neden maçı bekliyor? :D Yalanda olsa son yılların en güzel haberi...

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote:
Cengiz Akgun wrote:Hasan aciklamis Hogi babayi neden sevdigini. Ama adamlari yerinde oynatmiyormus. Ariyor herhalde. Cok degil Antep'e elenirse eline bir kere daha tezkere verecekler. Bunun farkinda mi bilmem bu arama yapma petro bulma isinde. Tugay kalsin Hagi gitsin diyorum. Ednan kendini kurtarmak icin getirdi ama hayvan terli yemiyor.
Hogi? :D

Hohhohhooo diyesim geldi noel emmi gibi :D

2010 Haziran'ın Galatasaray'ın bu kadroyla başarılı olamayacağını gören insanlar vardı. 30-40 bin dolar maaş almayan bu insanların yarısı kadar zeki olmayan GS yönetimi başarısızlığın tek sorumlusudur.

Bugün Sezgin'in bilmem kaçıncı kez istifa ettiğine dair haberler vardı. Antep maçını bekliyormuş :D Haberde, HS elensede elenmesede istifa edecek yazıyordu. Madem sonuçtan bağımsız bir istifa var, neden maçı bekliyor? :D Yalanda olsa son yılların en güzel haberi...

Hokkabaz'dan geldi herhalde o yanlis yazma. Hasan'i yeterince kizdirdigimin farkindayim. O seviyor Hagi babayi. Ama artik o da anlasin birader. Ona GS'da tasaronluk disinda is yok. Ikiye bir kosarak gelmesin artik onun bunun artigi ile ugrasmamak istiyorsa.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.

Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: Ziraat T. Kupasi:Gaziantep-Galatasaray

Post by Hasan Tezcan »

Yok ben kizmam, sadece görus bildiririm.

Kirmizi yanaklari, saha disinda yasadigi heyacani, gecmiste futbolcu kimligi, aldigi basarilar ve GS'i cok sevdigini bildigim icin, futbolu iyi bildigine inandigim icin desteklerim. Cesur insan, Tugay da öyle. GS'a gelmeleri cesurca bir hareket bence.

Benim meselem is yapmayanlar ile Cengiz abi, gerisi ilgilendirmiyor.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.

Post Reply