Daha once de dedigim gibi Ligtv olayina inanmayin, yalan dolan her taraflari. GS'in kadrosunu da tutturamiyorlar.Murat Gokcigdem wrote: Cok ilginc...kagit ustunde bizim yumusak noktalarimizi hedef alan bir karar...
Cekindigim Delgado'yu Linderoth ortada kitleyebilir. Delgado sag tarafina meyilli bir topcu kanatlara kayarsa o zaman Baris veya Ayhan onu tatlisert mucadeleci oyun tarzlari ile etkisiz ederler diye tahmin ediyorum.
Umarin Bobo'nin hava toplarina izin vermeyip Nobre'yi de Servet Song ile kontrol altina alariz...
ES belki de careyi boyle dusundu. Nasil olsa yenilecegim, oyunu kitleyip 0-0, 0-1 e oynasam bu basin ve taraftar beni cig cig yiyecek korkak oldugumu soylecekler, en iyisi mi saldirayim bol gollu bir mac olur belki alirim. Almasam bile en azindan cesaretim yuzunden takdir gorururum" diye dusunuyor olabilir ama boyle bir hata yaparsa, GS'in ekmegine yag surer.
Ortanin ortasi zaten kitlenir, adim atamazlar. GS'in kanat savunmasinin da BJK'in kanatlarini kitleyecek gucu var. Denizli'den bile 2 gol yediler. Stoperler de savsak.
FB'nin yenmesi de guzel oldu. Aksi olsa iki takim da beraberlige razi bir mac cikarabilirlerdi. Guzel mac olacak.
Ozan Ersoy