Hasancim,Hasan Tezcan wrote:10 Haziran...ustelik milli mac (Bahrain ), mac ve mac öncesi gecirdigi uzuuuuuun hazirlik dönemi cok yormus o zaman...bu tur durumlarda kasikli sözcuk geliyor aklima, ingilizlerin fransizlarin rol oynadigi ufak bir saptama. Hayranlik bir zehir gibi icimizde.Mehmet Gorgen wrote: Hasan
,
Kewell sana mesaj gönderdi. sadece "El insaf" diyor.
Herkes tatildeyken o 10 Haziran'da Bahreyn karşısında milli takım'la maç yapıyordu. Bırak da 11 Haziran 30 Haziran arasında 3 hafta tatil yapsın.
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... eport.html
Kewell'lı diğerleriyle bir tutma lütfen.Adam sakatken şu maçta sahalara döneceğim dedi.O maçta sahada olan biri. Lincoln'den farkı izin verilen tarihten sonra 1 gün bile gecikmişliği yok.
Sakatliklarla bogusan, sahada her haliyle hazir gözukmeyen Kewell'in herkesten cok antrenmana ihtiyaci var...1 Temmuz diyorlar, bakalim ne zaman dönecek. 1 saat geciksin burayi ne hale getirecegim
Gecmis sezonun muasebesini yapmadim yapmayacagim, cunku sezon boyunca cok kafa utuledim, lutfen ayni hatalari bu sezonda yapmayalim
GS oyunculari hakkinda birsey söylemek daha erken. Dedigim gibi bu sezon onun icin cok önemli bir sezon, son senesi, onun icin yirtik atmayin. Destek olun, inanin. Takimin huzura ihtiyaci var.
Mehmet ingilizler özunde profesyonel gözuksede simarik ve savurgandir. Mactan evvel ve sonra icti ictikleri, sarhos olup ortaligi yiktiklari, mahkemelik olduklari sizler icin asikar olmasa da gazete mansetlerinde. Kewell yapmiyor diyebilirsiniz ama genel olarak onlarin anlayisini degistirmez. Prosfesyonellik, is anlayisi demistiniz...MGC döktur simdi
Insanlari kucuk görme, hor görme adetleri de vardir....ayrica tahta bacaktirlar.
Allahin adini andim n'olur Aussie'lerle Ingilizleri bir tutma
Aussie olsun camurdan olsun
Ben bu kadar rahat large bir insan toplulugu gormedim hayatimda.Bi de KIWI ler var ama daha oradan futbolcu alamadik daha.Onlar akillara zarar.
Icip icip rezalet cikaran ha bi de profesyonellik timsali Ingiliz akrabalarima buradan selam gonderecem forum kapanacak Biz Alpay beyle sahsen cok severiz ada insanini . Hatta konsolosluk bile basariz
Sen kafani takma Hasancim , Harry uc bes gun gec gelsin helali hos olsun
Bordoya attigi terbiyesiz sey rakinin buzunu burnumdan cikarmisti
Hala kredisi var bitmeeeeeeeeez
Ha bu Lincoln'u de Trabzon'a satacan, hatta YATTARA ile takasa girecen,
Gitsin gorsun bakalim . Bizim apartman OF'lu dolu. Valla komsular biz adam ederiz diyorlar.Ben onlarin yalancisiyim