Türkcell Süper Ligi ve Takımları

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mert Tokman

Re: Türkcell Süper Ligi ve Takımları

Post by Mert Tokman »

Ismail Gezer wrote:4-0

Bu turdan sonra ne oluyor bilmiyorum? Başka bir eleme turu daha mı varmı bilmiyorum. Varsa Sivas için UEFA bile yalan oldu demektir...
Bir play-off kademesi daha var...

Ulkelerinde sampiyon olup CL'ye gruplarina direk katilamayan 10 takim kendi arasinda eslesecek, sampiyon olmadan CL elemelerine katilip bu 3. elemeden gelen 10 takim kendi aralarinda eslesecekler - bu maclardan zaferle ayrilan 10 takim gruplara direk katilan 22 takima eklenecekler.

Bu turda CL'den elenen 15 takim ve sonra playofflarda elenecek 10 takim UEFA Avrupa Lig'ine devam edecekler.

Yani Sivas Euro Lig'e playoff'lardan itibaren Trabzon ile beraber katilacak. CL'nin playoff-larindan elenen 10 takimda Euro Lig gruplarina girecekler.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Anaa 5 olmuş...
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

5 oldu - adamlar kalecinin assisti ile gol attilar... Mac bitti sayilir - uzatmalar oynaniyor... Bulent durust adammis --- 5 yeriz, 7 yeriz 6 yemeyiz demisti - dogru cikti...
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

Kahin Bulent Uygun. Bunlar sivasta Anderlecth'i doverler allah bilir.

Alpay abinin kulaklari cinlasin, gormemislik baska birsey.

Gelicek mac 7 bekliyorum.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mert Tokman wrote:5 oldu - adamlar kalecinin assisti ile gol attilar... Mac bitti sayilir - uzatmalar oynaniyor... Bulent durust adammis --- 5 yeriz, 7 yeriz 6 yemeyiz demisti - dogru cikti...
6'yi Sivas'ta yiyecekler demektir bu.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Haydaaaa...

Bulent once "tecrubesizlikten kardeslerimiz antremanda bile yapmayacagi hatalari yaptilar" dedi... Sonra - "eger bir yenilgi varsa (?) bunun sorumlulugu tamamen bana aittir" cengaverligi yapti...

Boyle ne dedigini bile bilmeyen adamlar ne konumlara geliyorlar sasiyorum :roll:
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mert Tokman wrote:Haydaaaa...

Bulent once "tecrubesizlikten kardeslerimiz antremanda bile yapmayacagi hatalari yaptilar" dedi... Sonra - "eger bir yenilgi varsa (?) bunun sorumlulugu tamamen bana aittir" cengaverligi yapti...

Boyle ne dedigini bile bilmeyen adamlar ne konumlara geliyorlar sasiyorum :roll:
Erkek adam Fatih agabeyi gibi FB'den 6 yedigimizde fatura benim dedigi gibi demis iste, Mert. Niye sasirdin ki? O zaman Terim'e kimse sorabildi mi nasil faturayi odeyecen diye? Laf ola beri gele. Bir sey demek lazim. 5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz diyen adamdan ne demesini bekliyordun ki? Bir kere o kaleci ile bu sene onlar epey gol yerler. Ikincisi acaba Anderlecht'e gore nasil bir calisma yaptirmista adamlari tecrubesizlikten dediklerini yapamamislar. Bulent Uygun'un kendinin ne gibi bir Avrupa tecrubesi olmus da Sivastaki kardeslerinin olmamasini yadirgamis. Simdi Erman alsin eline sazi versin bakalim gazi. Dua edin de UEFA hakem makem dememis iste.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

GS'da sirti dönuk oynayan Ayhan var, Sivasspor'un kaleci haric (dogal olarak) hepsi sirti dönuk oynadilar, ve buna ragmen 3-4 pas arka arkaya yapamadilar. Kötu bir hazirlik dönemi gecirdikleri kesin. "Dökulduler" demek understatement olur kanimca.

...ama bana ne Sivasspor'dan, bakalim cimbom nasil dökturecek bu Persembe.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Kenan Atak

Post by Kenan Atak »

Ben demistim demeyi sevmem ama bundan kac ay evvel Sivas'in tipki Kayseri gibi Avrupa macerasinin deplasmanda 5 kendi sahasinda 1-1 (ve bir gol atildi diye sehrin davul zurna ile sabaha kadar halay cekip horon tepmesi) tarifesi ile noktalanacgi tahmininde bulunmustum. Beslik olan tuttu. Bu simdi beni sasirtmiyor menude BJK ve FB var. Biz ise Turkmenistan lig 4.'sunu mu ne eledik ve yolumuza emin sekilde gidiyoruz. :lol: Turk futbolu mu demistiniz? Turk basini hava gazi versin bakalim. Senelerce kendimizi kandirip dururuz.
Last edited by Kenan Atak on Wed Jul 29, 2009 1:13 am, edited 1 time in total.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Hurriyet gazetesinin mac raporundan bir alinti:
SİVASSPOR NASIL TUR ATLAR

Deplasmanda 5-0 mağlup olan Sivasspor, sahasında oynayacağı maçta rakibini 5-0 mağlup ederse karşılaşma uzatmalara gidecek. Yiğido eğer rakibini 6-0, 7-0 ve üzeri skorlarla mağlup ederse tur atlayabilecek. Gollü galibiyetlerde ise rakibine 6 farklı üstünlük kurmak zorunda...
Bence UEFA'ya bildirdikleri futbolcu listesinde oynamamsi gereken futbolcularin anlasilmasi uzerine UEFA'nin diskalifeye etmesi ile tur atlayabilecegi ihtimalini goz onune almamalari garip olmus. Bir de allah gostermesin kendilerini 4 Augustostaki maca getiren ucagin dusmesi halinde de tur atlar Sivas.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Eskiden cakma fener idiler.
Simdi ise yandan yemis (vuruk hasarli arabalara denir) cakma fener oldular.

Bruxelles'de Reina, layla olsaydi, yenerlerdi.
Simdi Anderlecht'in antrenoru cikarda
''Sivasta lailahe illalah varsa, Bruxelles'de
haleluya var, ondan basarili olduk'' derse ne olacak?

Sözünün eri cikti ama. 6 ve 8 yemediler, 5 yediler.
Seriye gore simdi 7 yemeleri gerekiyor.

Hadi bakalim ''Bagis'' mevsimi basladi. Istanbuldaki butun sivasli esnaftan ve isadamindan
2. dalga ''bagis'' toplama seferberligi. Seve seve verecekler , gonulden, :cry: .
NO ADNANS, NO CRY !!
Can Ergun

Post by Can Ergun »

Bu kadar antipatik bir kişinin yönettiği,çağdışı futbol oynayan ve çok sert oynayan bir takımdan nefret edilmesi kadar doğal birşey olamaz.Şimdi unutabiliyoruz ama GS TV'de eski sezon maçlarını gösteriyor,özellikle bir sivas maçını denk getiren dikkatli seyretsin nasıl bacak kırmak için oynuyorlar.

Kenarda, dişlerinin arasından fıssst diye tüküren,üzerinde minibüsçülerin giydiği deri montu ile yedek kulübesi camlarını kırıp yardımcı hakeme "g.tlek" diye anıran bir adam ve takımı için az bile antipatikler diyebilirim. 5-0'a ne şaşırdım ne üzüldüm.
Eren Gumrukcuoglu

Post by Eren Gumrukcuoglu »

Can Ergun wrote:Bu kadar antipatik bir kişinin yönettiği,çağdışı futbol oynayan ve çok sert oynayan bir takımdan nefret edilmesi kadar doğal birşey olamaz.Şimdi unutabiliyoruz ama GS TV'de eski sezon maçlarını gösteriyor,özellikle bir sivas maçını denk getiren dikkatli seyretsin nasıl bacak kırmak için oynuyorlar.

Kenarda, dişlerinin arasından fıssst diye tüküren,üzerinde minibüsçülerin giydiği deri montu ile yedek kulübesi camlarını kırıp yardımcı hakeme "g.tlek" diye anıran bir adam ve takımı için az bile antipatikler diyebilirim. 5-0'a ne şaşırdım ne üzüldüm.
Hem delikanli adam boyle kirar yedek kulubesi camini :

http://www.youtube.com/watch?v=P00mV0QGv0k

8)
Eren Gumrukcuoglu
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Eren Gumrukcuoglu wrote:
Can Ergun wrote:Bu kadar antipatik bir kişinin yönettiği,çağdışı futbol oynayan ve çok sert oynayan bir takımdan nefret edilmesi kadar doğal birşey olamaz.Şimdi unutabiliyoruz ama GS TV'de eski sezon maçlarını gösteriyor,özellikle bir sivas maçını denk getiren dikkatli seyretsin nasıl bacak kırmak için oynuyorlar.

Hem delikanli adam boyle kirar yedek kulubesi camini :

http://www.youtube.com/watch?v=P00mV0QGv0k

8)
Demek bizde de oldu boyle camkiran. Bundan sonra Frank Camkiran diyecegim cunku soyadini hecelemek zoruma gidiyordu dogrusu. Bir de deri mont alirsa guzel olur o lule lule daginik saclari ile. Yarin bakalim ne yapacak bizim Camkiran?
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Post Reply