Bu futbolculara ne demeli, soylenecek soz kalirmi. Baskan istifa etsin, yonetim istifa etsin, hoca istafa etsin, mesele o degil, asil futbolcular ne zaman adam olurda hata yapmadan mac bitirirler. Bu seneki kahiri hicbir Galatasaray takimindan cekmedi bu taraftar.
Kazanmamak icin ant icmisler sanki, ust uste hatalar takimdaki oyuncu zekasini da gosteriyor. Ustun oldugun maci, elindeki oyunu 10 dakikada kalene gelen iki topta veriyorlar. Gaziantep kupa macinda da olmustu, oyuncularda mantel hata var, koca adamlar cocuk gibiler.
Ilk yedigimiz golde once topla cikarken kaptiran Aydin, Lucas'in sacmalamasi sonra Caglar topu uzaklastirabilecekken, yeter be diyip kornere gondermesi ve donen top Hakan'in tipik adam degil de hava markaji ve yenen gol. Hoppala ust uste 4 kisinin birden hata yapmis, nasil bir futbol kombinasyonu. Hadi diyelim mac icinde terslikler ard arda bir kez oldu ve golu yedik.
Ikinci gol yine topla cikarken yanlis pas Baris, gelen ortada Hakan'in yine adam kacirmasi ve sonra Zapata elinden iceri topun sektirip girmesi.
Ucuncu golde, kaleci topu dikiyor, etrafta bir tane allahin kulu yok, basan yok ve Cana topu bos poziyonda havaya dikiyor, sonra bir panik Ankaraguculu oyuncuyu itiyor ve top Ankaraguculu topcunun ayagina carpip gol pasi oluyor, ustune gol vurusunda tabi Zapata yatiyor ama nafile. Takimi satsan oncak boyle goller yedirir bir oyuncu, bu da Cana'ya nasip bu sene.
Hagi bugun sari kart sinirindaki oyunculari oynatmamis. Dogru mu tartisilir. Oynayanlar oynamayanlar fark etmemis, yine klasik oyun hakimiyeti bizde. Ankaragucu riski alirken ikinci yarida Stancu degistirirken Yetkayi dusunebilirdi, bu noktada oyunu okuyamadi. Boylede olsa, oyle bir kismetiyle oynuyor ki takim, top bir sekilde doner bizim kaleye giriyor.
Hagi taktigini ben maci oyuncularima ragmen nasil kazanirim diye yapmasi gerek. Mesela Cana varsa defansta o zaman bir tane daha gol atalim, yer benim defansim iki gol 2 dakikada demeli. Santrafor hayatlarinin golunu atsa, defans hayatlarinin hatasini yapiyor. Defans tesaduf hata yapmasa,bu sefer santrafor kotu. Aydin, Baris, Mustafa bunlari saymiyorum, kredilerini coktan yediler. Nasil guvenilinir su oyunculara : Cana, Zapata, Balta, Lucas hayatlarinin en kotu topunu oynuyorlar ve mecburen sahadalar.
STL 25.Hafta:Ankaragucu-Galatasaray 3/13/Pazar TSI 15:00
Moderator: Staff
-
Re: STL 25.Hafta:Ankaragucu-Galatasaray 3/13/Pazar TSI 15:00
Kemal Bakircioglu
-
- Moderator
Re: STL 25.Hafta:Ankaragucu-Galatasaray 3/13/Pazar TSI 15:00
Sestak'i meshur etmisler. Helal olsun. Pino'nun guzel golu bile ise yaramamis. Zapata harika. Hagi'dan futbolcu isteyin o da getirsin boylelerini.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.