Ali Gursel wrote: Butun yazdiklarini anladimda Alex'in orada ne isi var Ufukcugum? Kadro zenginligi ilk 11de kaliteli oyuncu olmasin demek degil ki, ilk 11 olmayanlar da iyi olsun demek.
FB'nin bugun esas sorunu Semih'in lmamasiydi. Guiza iyi hos ama Hakan Sukur bunlari kacirsa katran ve tuye bulanirdi. Ama benim izledigim kadariyla bu takimin golcusu Semih, beyni de Alex, Guiza Semih'e iyi partner olur, o kadar.
Ali
Ali'cim, yoneticiler kadro kavramini bilmiyorlar. Kadromuz zengin derken de bilmedikleri bu kavram uzerinden milleti kandiriyorlar.
Elbette Alex'in FB kadrosu icindeki yeri belirleyici. Ama kadrolari fakirlesince Alex yetmiyor.
Belki benim ifadem de "Alex'in vs. tek basina olmamasi" demek lazimdi. Ama sunu kastediyorum. Galatasaray'in gecen sezon sansayonel transferi Lincoln ve Linderoth'tu. 10 mac oynadilar.
Sezonu kulubeden gelenler ve her daim hazir olan B grubu oyuncular tuttu. Emre Gungor-Servet-Balta-Volkan Yaman-Topal-Baris-Serkan...
Sozum daha cok Aziz Yildirim'in soylemlerineydi (beni duydu tabii
). Eto'yla anlastim, Guiza'yi aldim, Anelka'yi seyrettirdim.
Ama Aurelio ve Appiah'i tutamadin, yokus asagi gidiyorsun. Arada Ali Bilgin, Burak Yilmaz, Zafer Biryol gidip geliyor.
Neyse, tadini cikaralim. Kerem'cim (Tezic) antu com'a girdin mi ?