UEFA Kup. On Eleme:GS-Tobol 2-0 (m.sarp, servet)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mert Tokman

Re: UEFA Kup. On Eleme:GS-Tobol 0-0

Post by Mert Tokman »

Gooollll - M Sarp

Duran topu iyi kullandik
Hasan Tezcan
Site Admin

Re: UEFA Kup. On Eleme:GS-Tobol 1-0 (m.sarp 64')

Post by Hasan Tezcan »

Ayhan o kadar cok geriye pas veriyor ki, inanilmaz...
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Tobol 79. dakikada bir gol daha kacirdi...ortada 2 sirik ne yapar anlamiyorum...tum ortalar tehlike teskil etmekte neredeyse...

Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Goooooooooooolllll Servet - kornerden atti

Mac bitti... Duran toplardan attigimiz 3 golle ilk rakibi eledik --- Israil takimi yeni rakibiz bu arada.
Cengiz Akgun
Moderator

Re: UEFA Kup. On Eleme:GS-Tobol 2-0 (m.sarp, servet)

Post by Cengiz Akgun »

Macin son 10 dakikasinda internet yayini kesildi. Zaten ikinci yarida is telefonlari yuzunden adam gibi seyredemedim. Mustafa Sarp'in attigi golu gordum. Serdar imis galiba yerde uzun bir sure debelenen. Yuzune dirsek yedi galiba. Servet'in golunu goremedim.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Murat Fahrioglu

Post by Murat Fahrioglu »

Cengiz Akgun wrote:Macin son 10 dakikasinda internet yayini kesildi. Zaten ikinci yarida is telefonlari yuzunden adam gibi seyredemedim. Mustafa Sarp'in attigi golu gordum. Serdar imis galiba yerde uzun bir sure debelenen. Yuzune dirsek yedi galiba. Servet'in golunu goremedim.
Serdar gozune kasti bir dirsek yedi, sislikten gozunu acamiyormus son durum bunu duydum, sonra da ne oldu bilemiyorum. Cok kotu bir darbe aldi, umarim elmacik kemigi falan kirilmadi. Bilen arkadas varsa ne oldugunu lutfen yazsin.
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Resmi sitemizde yayinlanan goruntulere gore rakibimizin kalecisi gununde Baros, Kewell ve Arda bazi golluk pozisyonlarinda gununde degillermis.

Kisa goruntulerde Arda orta sahada "servis" yaparken rahat gorunuyordu.

Linderoth'u izleyenler kendisinde bir isik gorebildilermi? Adamlarda bir kac gol kacirmislar, defansda daha yerine oturmamis gibime geldi...

Tabi boyle kisa goruntulerden sonuc cikarmak biraz ayip oluyor ama insallah ilerki haftalarda takima bir orta saha oyuncusu gelirse her sey yayina oturacakdir.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Murat Taner wrote:Resmi sitemizde yayinlanan goruntulere gore rakibimizin kalecisi gununde Baros, Kewell ve Arda bazi golluk pozisyonlarinda gununde degillermis.

Kisa goruntulerde Arda orta sahada "servis" yaparken rahat gorunuyordu.

Linderoth'u izleyenler kendisinde bir isik gorebildilermi? Adamlarda bir kac gol kacirmislar, defansda daha yerine oturmamis gibime geldi...

Tabi boyle kisa goruntulerden sonuc cikarmak biraz ayip oluyor ama insallah ilerki haftalarda takima bir orta saha oyuncusu gelirse her sey yayina oturacakdir.
Begenmeyen arkadaslarda vardir mutlaka ama ben oyunda aldigi sure icinde Linderoth'u com begendim Murat abi - tek pas oyunu ile ataklarimiza hiz kazandirdi. Cok akilli ve futbolu bilen bir adam. Galatasaray'in gectigimiz iki senede ondan daha fazla yararlanamamis olmasi buyuk kayip. Bence bu sistemde orta uclunun sagina cuk oturuyor ve ihtiyac halinde ortanin ortasinida kaldirabilir AMA tabii bu sezon saglikli kalmasi lazim.

Arda dedigin gibi orta saha yukunu kaldirdi bugun ama Serdar sakatlaninca ileri uclunun aciklarinda oynamaya baslayinca gercekten ne kadar tehlikeli olabilecegini gosterdi.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Image
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

IN HALDUN WE TRUST :lol:

Tromso'da turu gecti haberiniz ola ...

6 Agustos MACCABI NETANYA macina aciktayiz.

Ilgilenenler ismini yazdirsin
TRUST GALATASARAY
MGC
Murat Fahrioglu

Post by Murat Fahrioglu »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:IN HALDUN WE TRUST :lol:

Mehmet, ben ilk mac Istanbulda diye ucak bileti aldim, dun ogrendim ki bizim ilk mac deplasmana kaydirilmis. Selim Yurdakul sagolsun numaralidan bilet de bulmustu beraber gorecektik. Neyse ben yine de geliyorum varsin maci televizyondan izleriz. Belki bir antremana falan giderim. Saglik olsun. Belki baska sefere.
Burak Ayyildiz

Post by Burak Ayyildiz »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:IN HALDUN WE TRUST :lol:

Abi beni de yaz, I am in :)
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

İlk macta gencleri kullanan Rijkard , yil planlamasi dahilinde aslari
yavas yavas rotasyonla forma soktugundan ve yeni oyun planini yavas yavas oturttugundan yavan bir futbol vardi. Birde rakibin ne olursa olsun kendi sahasinda gomulu oynamasi ve sicak buna etken oldu.

Dikkatimi ceken noktalar:

1) Takim cok yorgundu ve bayagi kilo vermisler. Ben uzun zamandir bu kadar kilo veren bir GS takimi gormedim. Belki bronzlasmaninda sonucu bayagi zayiflamis gozuktu bana hepsi. Kondisyoner isini yapmis gibi geldi. Yalandan kendini yere atma ve cabuk sakatlanma kalkmis. Cikmak icin ancak rakibin dirsekle yuzunu gozunu dagitmasi gerekiyor.

2-) Bir yerde bir haltlar okuyupta bozuk plak gibi tekrarlayan yorumcular , 4-3-3 le baslayip, 4-3-3 ile bitirdiler. Degiskenlik gostermekle beraber dun 4-2-3-1 ile asimetrik , 4-2-2-2 arasinda geldi gitti.Arda nerede oynadi diyen sor, tirt kalirlar. Trapez desen anlamazlar, baklava dersen tatli sanirlar..

3-) Güzel görüntü macin sonlarina dogru Rijkardin yardimcilari ile kafa kafaya tartismasi ve Neskensinde oyunun icinde olmasiydi. En güzel görüntü buydu. We believe you ise tribun icin cok iyi bir hareketti.

4-) Bu forumda Murat Biricik (gerci o, Secuk ve Gorgen PAFi benden cok daha iyi bilir, demek cocuk gecen yildan bu zamana iyi yol katetmis) acik kim olacak , adam yok diye yazarken, Serdar Eyilik diye buraya yazmistim. Iste cocuk dun sahaya cikti ve cok iyi oynadi. Sakatlanmasi cok buyuk sansizlik. Kafa yukarda ve hizli . Dun Tobol cok gömülü oynadi. Bu cocugun birde orta sahada onunu bos buldumu cok hizli cikislari var ileriye. Dun pek yapamadi.

5-)Dunku sahada olmamasi gereken adam Gokhan Zandi.Yaninda kademe ozurlu Sabri ile hem Sabri-Zan arasi, hemde Servet Zan arasi ara toplar icin S.O.S veriyor. Yahu bu adam BJKde biraz savunma ve yer tutma ogrenmemis mi?. Fizik iyi fakat ustunde calisilmasi gerekiyor. Ama bu yasta ne kadar ogrenecek. Serveti gene surmenaj edecek adami kapatayim derken. Iyi yedek olur. Dun onun yerinde oynamasi gereken Ugur Ucardi. Turk staff'in Rijkardi uyarmasi lazim; Ugur esasinda tandem stoperdir diye.Adam yakinda kendi kesfedecek ama bosuna vakit kaybi olmasin.

6-) Yaserin isi zor. Sabrinin cabasi her seye ragmen tebrik ediyorum. Güzel arkadasim, madem goldeki gibi orta yapiyordunda , 3 yildir niye bizi deli ettin daglara taslara vurarak..

7-) Baros sirti donuk cok oynayamiyor. Bir target striker , bir libero alinmali. Bir ucta Zan , obur ucta Baros oyun planini iyi tamamlayamiyorlar. Haldunda Ustunel demis zaten, 10 tamam, 11 tamam, sira 9 da diye... Birde tabii dun Lucas Neil gibi biri olsa idi Servetin yaninda farkli olurdu.

Ben GSden ilk 3 ay ne oyun nede skor bekliyorum, ikinci 3 ayda skor beklemiyorum. Onemli olan dogru yapilandirma ilgli hamlelerin dogru olarak atilip atilmamasi. Su ana kadar bu anlamda iyi gidiyor. Kalvyemden cikan ''GS 4-3-3 oynadi, Sen burasini barcelonami sandin hoca, GS Lincolnu ariyor zaten, hollandali cetesi cok para aliyor, basari yok, ah nerede Umit Karanin rovesatalari'' gibi salak sacma yorumlar olmayacak, yapanada itibar etmem .

Sabır ve dirayet diyorum, baska birsey demiyorum.
NO ADNANS, NO CRY !!
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Alpay Dedeoglu wrote:...Sabır ve dirayet diyorum, baska birsey demiyorum.
Hep böyle baslar, sonra yönetim teknik kadroya sahip cikar...ve sonrasi.

Takimi iyi bulmuyorum, pas yapmakta zorlaniyorlar. Kimse Ayhan'i tartismiyor bakiyorum, dun
tam anlamiyla rezil bir futbol oynadi.

Sonra karsinizda 2 top yapamayan bir rakip var, bos alanda bile topu disariya atabilen acemi surusu, ve Frank'in dedigi gibi "cok iyi organize oluyorlar" demek muhtemel bir basarisizliga kilif aramaktir.

Önumuzde ki Macabi Netanya macinda zorlanacagimiza kesin gözu ile bakiyorum. Adamlar biraz göbegi zorlasin görursunuz siz. Sonra defans daha oturmadi diyecekler, basta sevgili yönetim ve Frank olmak uzere.

Ayhan fizik yapina ragmen kalassin kardesim...atik ol biraz. Top cevirme zirt pirt, oyna, artistlik yapma. Yeterince artist var takimda zaten. Arda diyorsunuz...arkadaslar bu cocuk calimi yanlis yöne atiyor her zaman farkettiniz mi bilmiyorum. Geriye, yana calis atmak kolay, mahalle macinda oldugu gibi ayaginda top tutmayi becerebiliyor. Bir beyin asla olamaz kendisi, daha cok firin ekmek yemesi gerekiyor. Oyun icinde kaybolmasi bir ayri konu. Arda ancak yama olur. Takimda bundan dolu ne var söylermisiniz bana. Transfer yapiliyor ortalikta yok...Keita isi ne oldu, nedir bu rezalet!

Post Reply