Hafta sonu yine sahane hakem performanslari izledik. Bizim macta, rakibin elle oynamasindan sonra Metehan, tecrubesizligi sonucu kirmizi kart gordu ve 10 kisi kaldik. Halbuki topun GS'da kalmasi gerekiyordu. Ondan sonra Mertens'e tabanla girildi, Sallai tokat yedi, Baris'in dizden asagisi imha edildi ve rakip 11 kisi devam etti. Baris'i bilerek sakatlayan Manaj'dan tutun goruntuleri seyredip kirmizi kart vermeyen hakem tam bir skandaldi.
Sonra TFF baskani demis ki bana operasyon cekiyorlar. Sen MHK'yi ve hakemleri yonetimiyorsan hemen istifa et. GS Kulubu ve taraftarlari istifa et diyor zaten ve haklilar. Sonra MHK baskani Umit Karan'in oldugu YouTube yayinina cikti. Dedi ki: hakem son olaya kadar iyi mac yonetti. Alay etti bizimle herhalde.
Yayinci kurulus baska bir skandal.
Elle tutulur hicbir sey yok.
Galatasaray 2024-2025
Moderator: Staff
-
Re: Galatasaray 2024-2025
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
Re: Galatasaray 2024-2025
Guzel bir mac oldu, temposundan memnun kaldim. Defansta cok hata yapiyoruz, ve gereksiz sayida gol yiyoruz. Bu hatalara cozum bulanmazsak Avrupa'da erken havlu atariz, benden dost uyarisi.
Hakemler ve VAR yine kotu bir mac yonettiler. Bir suru hata yaptilar. TS'un golu oncesi topun disaridan cevrilmesi ve VAR'in bunu es gecmesi skandaldi. Hakem kotu yonettigi icin GS kazandi diye bir grup yorumcu var, cok komigime gittiler hakikaten. Kizma asamasini gectim guluyorum artik.
Hakemler ve VAR yine kotu bir mac yonettiler. Bir suru hata yaptilar. TS'un golu oncesi topun disaridan cevrilmesi ve VAR'in bunu es gecmesi skandaldi. Hakem kotu yonettigi icin GS kazandi diye bir grup yorumcu var, cok komigime gittiler hakikaten. Kizma asamasini gectim guluyorum artik.
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org