Alpay çok iyi öztlemişsin.Özellikle dünkü maçtan sonra tv'ye çıkan bazı yorumcular, ve bugün gazetede yazan yazarların epeyi kısmı Rijkaard'a akılları sıra göndermeler yapmışlar.Neyniş bu 4-3-3 ile olmazmış. Mehmet topal, sarp,ayhan xavi, inistea değillermiş.Alpay Dedeoglu wrote: Ben GSden ilk 3 ay ne oyun nede skor bekliyorum, ikinci 3 ayda skor beklemiyorum. Onemli olan dogru yapilandirma ilgli hamlelerin dogru olarak atilip atilmamasi. Su ana kadar bu anlamda iyi gidiyor. Kalvyemden cikan ''GS 4-3-3 oynadi, Sen burasini barcelonami sandin hoca, GS Lincolnu ariyor zaten, hollandali cetesi cok para aliyor, basari yok, ah nerede Umit Karanin rovesatalari'' gibi salak sacma yorumlar olmayacak, yapanada itibar etmem .
Sabır ve dirayet diyorum, baska birsey demiyorum.
Ulen beyin özürlü yazarlar,Rijkaard bu adamlar xavi ve iniesta mı olacaklar dedi yada GS barcelona gibi top oynayacak mı dedi. Tek dediği asıl sistemim 4-3-3 ama oyunculara göre sistemi değiştirebilir mi?
Şunu kesinlikle unutmamak lazım GS hiçbir zaman Barcelona gibi oynayamayacak. Çünkü o kadro ve o kalite burada yok.Fakat Rijkaard'ın yapacağı oynattığı futbolla Türk takımları içerisinde en iyi futbolu oynatan, daima sınırlarını zorlayan bir takım yaratması.
Ben Rijkaard'a bu seneyi avans olarak veiyorum.
İsterse takımı 10. yapsın.