Ismail Gezer wrote:
Burada Keita'nin yuz ifadesi harika... "Ulan penaltiyi ben yaptirdim bana bile attirmiyorlar sana ne oluyor" diyor o bakislar...
Moderator: Staff
Ismail Gezer wrote:
Kas onlar kasHasan Tezcan wrote:Arda kilolu gözukuyor desem kizarmisiniz gercekten biraz kilolu sanki.
Tamamdir. Isin ozunde anlastik(Kirmizi bolum ile isaretli kesim.) Ayni konulari dillendiriyor ve tartismaga calisiyoruz. Hemen belirteyim Baris ortanin ortasinda tek onlibero oynayacak oyuncu hic degil. Burasi icin Linderoth, Topal ve Sarp kadrodaki alternatifler.Mert Tokman wrote:........ Baris (penalti noktasini saymiyorum o hareket ve mac sonundaki demeci hakikaten antipatik). Mustafa'ya baktigim zaman iyi niyet goruyorum ama baska birsey goremiyorum TVdan. Oyuna fazla katilmiyor hissi veriyor bana, sorumluluk almaktan kaciyor, top bir sekilde kendisine geldiginde de pek ne yapacagini bilmez havasi veriyor bana. Top sanki bombaymis gib hemen yanda, arkada, onde en yakinda kim varsa veriyim kurtulayim havasinda. Acikcasi GS'in onbirinde cikip orta saha oynayacak bir oyuncudan benim beklentilerim daha fazla. Baris'ta bu beklentileri karsilamiyor - sadece kotulerin iyisi olarak goruyorum onu. Bu iki oyuncuda da ne Topal'in enerjisi ve kesiciligi nede Linderoth'un yer tutma ve tek pasla cabuk oyun baslatma kabiliyeti var. Bunlar benim dusuncelerim.
"İkinci penaltıyı ise ben atmak istedim. Ancak Arda, Keita'nın atacağını söyledi ama topun başına Kewell geldi" Baris OzbekMurat Biricik wrote:Tamamdir. Isin ozunde anlastik(Kirmizi bolum ile isaretli kesim.) Ayni konulari dillendiriyor ve tartismaga calisiyoruz. Hemen belirteyim Baris ortanin ortasinda tek onlibero oynayacak oyuncu hic degil. Burasi icin Linderoth, Topal ve Sarp kadrodaki alternatifler.Mert Tokman wrote:........ Baris (penalti noktasini saymiyorum o hareket ve mac sonundaki demeci hakikaten antipatik). Mustafa'ya baktigim zaman iyi niyet goruyorum ama baska birsey goremiyorum TVdan. Oyuna fazla katilmiyor hissi veriyor bana, sorumluluk almaktan kaciyor, top bir sekilde kendisine geldiginde de pek ne yapacagini bilmez havasi veriyor bana. Top sanki bombaymis gib hemen yanda, arkada, onde en yakinda kim varsa veriyim kurtulayim havasinda. Acikcasi GS'in onbirinde cikip orta saha oynayacak bir oyuncudan benim beklentilerim daha fazla. Baris'ta bu beklentileri karsilamiyor - sadece kotulerin iyisi olarak goruyorum onu. Bu iki oyuncuda da ne Topal'in enerjisi ve kesiciligi nede Linderoth'un yer tutma ve tek pasla cabuk oyun baslatma kabiliyeti var. Bunlar benim dusuncelerim.
Bu arada mac sonrasi demecini de antipatik bulmussun. Aslan parcasi neler soyledi?
Arda ikilemis cocugu. Para cezasi verilsin. Dur bakalim senden once Keita ve Baros var deseydi ya. Tovbe tovbe. Frank'in isisi iyice sikiya almasi gerekiyor. Bu is sarpa sarabilir. Mustafa Sarp degil. Frank uyuma. Atremana onu bunu almamakla bu isler olmuyor. Burasi Turkiye Hollanda degil. Aslinda penaltilar penaltici Neeskens atmali. Kacirmazmis ya.Mert Tokman wrote: ...
"İkinci penaltıyı ise ben atmak istedim. Ancak Arda, Keita'nın atacağını söyledi ama topun başına Kewell geldi" Baris Ozbek
Dun Sivas vs Fener macina bakarken Alpay nerede diyordum. Hosgeldin Alpay...Alpay Dedeoglu wrote:Yani Rijkard 7 kisiyle rotasyon yapmasinin
yanisira saha yayilim ve taktiklerle takimini daha
az yorarak takim 4 atti, bir surude kacirdi. (Ozan olsaydi birseyler yazardi).
Takima yuklemeyi yavas yavas yapiyor. Henuz isin cok basi.
Session length bugun 60 dakika, yazida limit yok. Session limiti 90 dakikaya cikartiyorum...bir fark olurmu bilmiyorum.Alpay Dedeoglu wrote: Not: Hasan kardesim, senden iki degisiklik rica ediyorum. Bir tanesi yazmaya baslama ile submit etme
suresine 90 dakikaya falan cikarman, oburude yazma ekraninin eninin kucultulmesi. Her ikisi icin mevcut durum
rahatsizlik veriyor.
Hasan Tezcan wrote: ..
Session length bugun 60 dakika, yazida limit yok. Session limiti 90 dakikaya cikartiyorum...bir fark olurmu bilmiyorum.
Genislik relatively fix zannedersem, kullandigim theme ile alakali. Bakarim, kolay ise hallederim...sonra baskalari ne diyor ona da bakmak lazim.