Fortis Kupasi Grup D: GB Oftaş-GS 3-0

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Dun yada bir gun once Umit KARAN'in bir roportajini okudum."Yedek kalmak muhim degil" felan gibi zirvalar vardi konusmasinda.

Bak bir sey soyliyeyim, "yedek kalmak onemli degil muhim olan takimin basarisi "diyen topcu yalan soyler.Icten inanmaz.Her futbolcu ilk 11 oynamak ister , hele hele forvet oyunculari bunlarin basinda gelir.Oyundan cikarken hep alinirlar.Kameralara soylemek zorunda oldugu seyleri soyler cunku taraftar bunu duymak ister zaten baska bir turlu aciklamada basin paramparca eder seni klubunden ayrilirsin.

Anlatmaya calistigim su,
Angarya bir mac, inanilmaz bir surpriz olmazsa zaten turu gecmissin,
Hava buz gibi, sicacik evinde oturmak varken yada son model jipinle istanbul gecelerinde dolasmak varken Ankara'nin ayazinda ne ariyorum diyorsun.

Yedek klubesindeki adamlara bakiyorsun, takimin as oyunculari makara yapiyor gulusuyor..

Sen sahadasin, hocanin bir sonraki mactaki kadrosu belli zaten, bu macta super oynaman hic bir seyi degistirmeyecek..

Bu maci bir taraftar olarak ben onemsememistim, futbolcu nasil bakmistir Allah bilir.

Takima bir "shuffle" (Turkcesi kartlari karistirma mi oluyor) lazim..

CARUSCA, SABRI, HASAN SAS - BOAZID - HAKAN SUKUR sezon sonunda bu takimda olmamali.Yeni yonetim tarafindan alinabilecek yeni bir golcu ile Umit KARAN'da sozlesmesi bitmeden satilabilir yada takasa kullanilabilir.
TRUST GALATASARAY
MGC
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Ufuk Sezekkaplan wrote:3-0 bitti. Utanc verici bir futbol oynandi.

Belli oldu ki:

1) Carrusca'dan cacik olmaz.
2) Umit Karan'dan lider olmaz.
3) Aykut'tan kaleci olmaz.

Ayip.
Asil KHF dan cacik olmaz. Adam her firsatta oyuncularina yukleniyor. Ahmet
Akcan yaninda kukla mubarek, zaten ondan fazla bir beklentim yok benim.
Onu oralara getirenler dusunsun.

Oyuncular ayni tas ayni hamam, onlardan da bir beklentim yok benim. KHF
in biraz yaratici olmasini beklerdim, ama adam transfere odaklanmis. Neyse
bu sezonda gecer, yenileri gelir ama degisen birsey olmaz.

GS'da bir ayaklanma olmasi icin kongrenin bir isik vermesi lazim, ama onlar koltuk,
gelenek örf ve adet pesindeler. Hepsi palavraci, gösteris budalasi. Aristokrasinizi
yesinler...GS elden gittigi gun ne yapacaklar. Sözum kongre uyeleri arasinda
lider gecinen kesim.

GS son seneler retro bir dönem yasamakta, neden cunku cözum uretecek
beyin yok. FT, Hagi ve simdi KHF...3 ayri degeri yok ettiler.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:SABRI...sezon sonunda bu takimda olmamali.
Mehmet'im Sabri'yi neden ektin...tmm cocuk biraz aptal ama yontulmamis
elmas mubarek ustelik 100% GS. Bu sezon bir sakatlik gecirdi (bir cok oyuncu
gibi) dönusu biraz tumsekli olacak gibi gözukuyor.
Mehmet Gurdal Cetin

Hasancim,

SABRI bu kadar sene orta yapmayi ogrenemedi, pas vermeyi ,frikik atmayi ogrenemedi.E5 onun attigi frikiklerdeki toplarla dolu..Bildiginin ustune bir sey ekleyemedi.Bu saatten sonrada ogrenemez gibi geliyor.
Yontulmamisligina evet te elmas olayini tartisiriz :)

Hakan SUKUR kafasina vura vura (fiziki olarak degil tabi ,fikirlerle ve saha icinde bagira cagira) ezdi cocugu salak etti.

Tek pozitif yani kirmizi yanaklari :)
Koyu saf temiz bir Galatasaray'li ama diyorsan
OK tribune gelsin bizim boylelerine tribunde ihtiyacimiz var :)
TRUST GALATASARAY
MGC
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Cengiz Akgun wrote:
Ufuk Sezekkaplan wrote: Ama birileri iyi bir sey yapti mi ve one cikti mi Ivan'in domuzu hikayesindeki gibi kiskanclik yuzunden (ona bakip ben de yapayim degil onun da olmasin gorusu hakim ve kabul gorur tembeller arasinda) icinde bulundugu gemiyi bile yakmaya kalkan karaktersizlik tum cirkinligi ile ortaya cikiyor.
Bunun içine Nobel ödülü kazananlara miiletçe edebiyat uzmanı kesilip laf etmek de dahil mi Cengiz? Hayatında sekiz saat işi arka arkaya koymamış ne kadar insan varsa Türkiye'de gazetelerde Pamuk'un Türkçesi üstüne ahkam kesiyorlar. Çoğu son 10 senede iki tane roman okumamıştır. O adam günde 12-14 saat oturur işini yapar, okur, yazar, beğenmez değiştirir, çalışır durur. Ama kimin umurunda?

Yazdıklarının hepsi doğru daha uzun yıllar da dogru kalır, sen ben gideriz bu işler aynen böyle devam eder. Ben uzun yıllar sonra türkiye ile iş ilşkim olunca bir şey farkettim. Bir sürü insan çalışarak para kazanmak yerine vurgun vurarak para kazanma derdinde. Ve de haklı, çünkü etrafına, televizyona falan bakınca gördüğü bu.

Ama dedim ya, bu işler böyle gider.

Ali
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

İş ahlakı konulu yazıların çokluğunu görünce dayanamadım bir gözlem daha yapayım, Cengiz'in düzgün olanı taşlama geleneğimiz doğrultusunda.

Bu takımda yıllardır her maç çıkıp terini son damlasına kadar döken, hiç bir maçta ciddiyetsizlik yapmayan, işine son derece saygılı bir adam var. Bildiniz mi kim olduğunu? Hani nasıl kurtulsak şu adamdan diye dualar ettiğimiz. İsteyene daha ipuçları veririm. :lol:
Mehmet Marsan

Post by Mehmet Marsan »

Ali Gursel wrote:İş ahlakı konulu yazıların çokluğunu görünce dayanamadım bir gözlem daha yapayım, Cengiz'in düzgün olanı taşlama geleneğimiz doğrultusunda.

Bu takımda yıllardır her maç çıkıp terini son damlasına kadar döken, hiç bir maçta ciddiyetsizlik yapmayan, işine son derece saygılı bir adam var. Bildiniz mi kim olduğunu? Hani nasıl kurtulsak şu adamdan diye dualar ettiğimiz. İsteyene daha ipuçları veririm. :lol:
Bir ip ucuda benden: Eylul ayindan beri gol atamiyan santrafor
Mehmet Gurdal Cetin

Yok yok yumusamaz tas kalpli yuregim
Tiz gitsin bu takimdan
Istemezuk :)
TRUST GALATASARAY
MGC
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Mehmet Marsan wrote:
Ali Gursel wrote:İş ahlakı konulu yazıların çokluğunu görünce dayanamadım bir gözlem daha yapayım, Cengiz'in düzgün olanı taşlama geleneğimiz doğrultusunda.

Daha ipuclarida benden:

3-5 maclik periyotlarda suya sabuna dokunmadan, kafa topu almadan,
kaleye dogru durust sut cekmeyip ceza sahasi icinde al gulum ver gulumlerle ve de saga sola kosularla goz boyayan,

Gayet guzel giden takimda sacma sapan bir disiplin sorunu cikarip,
basit bir ozurle isi halletmek varken, her uzatilan mikrofona ve TV'ye konusan ve bu arada yanina takimin umut bagladigi yabanci oyuncuyuda katan,

Kendisine gencken sans verip futbola kazandiran teknik direktore karsi (hakli olamsina ragmen)takim icinde muhalefet cikaran.

Yalnizca kendine bakip saga sola kosarak olmuyor. Bence profesyonellik kafadada olmali.
NO ADNANS, NO CRY !!
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Gunah kecisi ariyorsaniz var, dolu...Sizleri tatmin ediyorsa vurun bakalim.
Sorun sadece bu olsa, ama degil malesef.
Celal Gürcüoglu

Post by Celal Gürcüoglu »

Ali Gursel wrote:İsteyene daha ipuçları veririm. :lol:
Daha ip ucuna gerek yok, anladik :) Guzel soylemissinde bu adamin hep ortaligi karistirdigini, agzini hep gereksiz yere kullanip takima ve kulube zarar verdiginden hic bahsetmemissin. Profesyonellik sadece fiziki olarak bu isi iyi yapmaya calismakla olmuyor malesef.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Hasan Tezcan wrote:Gunah kecisi ariyorsaniz var, dolu...Sizleri tatmin ediyorsa vurun bakalim.
Sorun sadece bu olsa, ama degil malesef.
Hasancim,
Gunah kecisi ilan etmiyoruz ama son 3-5 yil icin
profesyonel olarak ornek gosterilecek kisi HS degil ne yazikki.

Servet, Orkun (o kadar elestiriye ragmen), Song, Linderoth,
Mehmet Topal, Baris, Ugur bence ormnek gostermek icin daha musait isimler.
NO ADNANS, NO CRY !!
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Alpay Dedeoglu wrote:
Mehmet Marsan wrote:

Daha ipuclarida benden:

3-5 maclik periyotlarda suya sabuna dokunmadan, kafa topu almadan,
kaleye dogru durust sut cekmeyip ceza sahasi icinde al gulum ver gulumlerle ve de saga sola kosularla goz boyayan,

Gayet guzel giden takimda sacma sapan bir disiplin sorunu cikarip,
basit bir ozurle isi halletmek varken, her uzatilan mikrofona ve TV'ye konusan ve bu arada yanina takimin umut bagladigi yabanci oyuncuyuda katan,

Kendisine gencken sans verip futbola kazandiran teknik direktore karsi (hakli olamsina ragmen)takim icinde muhalefet cikaran.

Yalnizca kendine bakip saga sola kosarak olmuyor. Bence profesyonellik kafadada olmali.
Sevgili Alpay,

Ben daha hayatımda Hakan'ı sahada iken suya sabuna dokunmadan kafa topuna cıkmazken falan görmedim, sakın Ümit Karan'la falan karıştırıyor olmayasın.

Kalli'nin Hakan ve Lincol'ü BJK maçı öncesi takımdan kesişi ile ilgili çok yorum okudum ama sorumluluğunun Hakan'a ait olduğuna dair yorumu ilk defa görüyorum, bu kadar mı ön yargılısınız bu adama karşı? Lincoln'ün akrabalarını da mı Hakan getirmiş kampa?

Gayet güzel giden takımda saçma sapan disiplin sorununu çıkaran Feldkamp idi, her babanın yapacağı gibi küçük kızını gece kampta odasına alan Hakan değil. Birincisi bu bir disiplin sorunu değil (hadi Lincoln'ünki desen anlarım) ama daha da önemlisi öyle dahi olsa geçiştirmesi gereken Hakan değil Kalli idi.

Hakan'dan özür dilemesini falan bekleyene kadar Kalli'den Hakan'ı beş dakika odasına çağırıp, Hakan dün gece kızın kalmış odanda, lütfen bir daha yapma demesini bekleyemeyecek kadar mı objektiflik elden gidiyor konu Hakan olunca?

Ardından Hakan bana sorarsan az bile konuştu, bana kalsa neler derdim.

Takımın umudunu bağladığı yabancı oyuncuya ne olduğunu da disiplin uzmanı yabancı hocamız açıklar bir gün bize umuyorum. Üstat mum gibi etti Lincoln'ü ne güzel.

Hakan seneye gidiyor. Benim Türkiye'de gördüğüm en profesyonel, mesleğine saygılı oyunculardan biriydi. Bu yaşta bu kadar koşabilmesinin ardında dahi o var. Ama bizimki gibi Sergen gibilere tapılan kültürlerde anca OFTAŞ'tan 3 yenince akıllara geliyor profesyönellik, Carrusca, Karan falan gibi adamların laubali, ciddiyetsiz tutumları vs.

Hakan seneye yok, Servet, belki biraz Orkun ve Nonda kalacak takımda cidden profesyönel denilebilecek. Tahminim en ağır eleştiriler bunlara yapılacaktır bir bahane bulunup, Orkun gol yedi, Servet adamını kaçırdı, Nonda gol kaçırdı falan diye. Altında yatan sebep ise Cengiz'in mesajında. Sözüm senin yorumlarına değil ama bizim kültüre, işini ciddi yapan insanlardan fazla hazzetmeyiz biz, düzeni bozarlar, herkesin aklına garip işler getirirler, herkes işini ciddi yapsın falan gibi.

Ali
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Celal Gürcüoglu wrote:
Ali Gursel wrote:İsteyene daha ipuçları veririm. :lol:
Daha ip ucuna gerek yok, anladik :) Guzel soylemissinde bu adamin hep ortaligi karistirdigini, agzini hep gereksiz yere kullanip takima ve kulube zarar verdiginden hic bahsetmemissin. Profesyonellik sadece fiziki olarak bu isi iyi yapmaya calismakla olmuyor malesef.
Sevgili Celal, keşke bizim 20 küsur oyuncularımızın hepsi fiziki olarak işini yapsa da, derdimiz ağızlarından olsa. Istemez miydin?
Mehmet Gurdal Cetin

Hasan Tezcan wrote: Asil KHF dan cacik olmaz. .
Hasancim TD miz degissin diyince bana kiziliyor.

Ekmegin icinden gencin kicindan bitsin artik.

Ben sezon sonuna degisim bekliyorum
Umitlimiyim ? HAYIR
CANAYDIN kalirsa FELDKAMP 'ta kalir.
TRUST GALATASARAY
MGC
Post Reply