Duse kalka bir mac daha aldik... Neyse boyle saha da futbol konusmak anlamsiz --- sonuc iyi oldu...
Kalli'den kurtulmus Lincoln bugun agir sahaya ragmen biraz daha silkinmis ve istekli gozuktu... gol de bu istegin armagani oldu... bugun butun mac saha da kalmis olmasi bile bana gore takdire deger - ama mac sonu seyirciyle temasi yine vicik vicik...
Aykut oynadikca aciliyor - acaba seneye olur mu soru isaretleri dogmuyor degil kafamda... keske seneye Orkun yerine onunla baslamis olsaydik...
Sagbek problemimiz cok acik... Insallah Onder dedikodusu dogrudur - cok cok iyi olur... Emre ve Servet'in bu kisa surede bu kadar uyumlu oynamalarina hayran olmamak mumkun degil - birbirlerinin kademesine iyi giriyorlar - bana gore Volkan'da bugunun iyilerindendi.
Okan iyi oynadi - sagacik gorevini pek yapmadi ama gole yakindi - iki golu cok sanssizca kacirdi, yerine giren Hasan'da hareket getirdi... Topal her zaman ki gibi yani tas gibi... Arda bugun yine hucum yonunden takimin %80i idi ve Volkan'a da yardim etti...
Ileri uc etkisizdi - Nonda GS'i kafadan silmis artik fazla zorlamamak lazim... Umit sahayla bogustu butun mac... Hakan girince GB savunmasinin ustunde ki baski artti ve bosluklar fazlalasti.
Bugun degisiklik kararlarini kim verdi bilmem ama cok yerinde ve zamaninda kararlar verildi...
Lincolnculer
hadi gozunuz aydin... Yalniz boyle bir macla seneye de kalsin diyecek degilim... kalan 5 maci da kazandirsin o zaman dusunurum