Balon (dayanamadim yaziyorum)...

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Hasan Tezcan
Site Admin

Balon (dayanamadim yaziyorum)...

Post by Hasan Tezcan »

Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Cengiz Akgun
Moderator

Re: Balon (dayanamadim yaziyorum)...

Post by Cengiz Akgun »

Bursa yine gol atamadan serefli bir 1-0'lik yenilgi ile puansiz olarak son uc macina devam edecek.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Mert Tokman

Post by Mert Tokman »

Uefa.com'dan...

"United never looked like relinquishing their advantage against opponents who, without a single attempt on target until Gustav Svensson's in the 90th minute, are still seeking their first point and goal in the UEFA Champions League."

Maci seyredemedim ama 90. dakikaya kadar tek sut atmadan oynamak nasil serefli oluyor anlamadim...
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Mert Tokman wrote:Uefa.com'dan...

"United never looked like relinquishing their advantage against opponents who, without a single attempt on target until Gustav Svensson's in the 90th minute, are still seeking their first point and goal in the UEFA Champions League."

Maci seyredemedim ama 90. dakikaya kadar tek sut atmadan oynamak nasil serefli oluyor anlamadim...
Ben maci seyrettim. Golun 7. dakikada gelmesi ortaligin toz dumana doneceginin isareti idi. Ondan sonra bizim serefli yenilgiler aldigimiz (milli takim ve klupler bazinda) donemdeki gibi isi kuru defansa yatirdilar baska gol yememek icin. Eh 1-0 onde olmanin rehaveti ile MU da oyle sunlarin bacaklarini ayiriralim gibi yuklenmedi. Mac Bursa'nin yari sahasinda gecti. O yuzden Bursa'nin bir pozisiyonundan filan bahsetmek guc. Sercan filan yine sakatlik gibi seyler yuzunden macin ikinci yarisi basinda cikti. Ali Tandogan'da sakatlandi. Sercan'in yerine giren Cuma gunu iki gol atan Turgay Bahadir macin sonlarina dogru topa ancak degebildi. Serefli maglubiyetler boyle oluyor ne cabuk unuttun. Ben ders almam veririm diyen Terim bile yenemezsen yanilme taktigi vermez mi idi. Saglam da isi boyle saglama baglama cabasinda olunca onlar saldirir gibi yaptilar Bursa da defans yapti. Ne yapsinlar ama. Yeni aldiklari Nunez midir nedir herifi iceri alacakti ki herif daha saha kenarinda iceri girmeden sekmege basladi dar Mustafa Keceli'yi hazirladilar. Isi kolay degil Saglam'in. Buradan Ertugrul'a sallamak kolay. GS kacinci kere katilmasina ragmen ikinci turda bir mi iki mi oynadi. Su anda SL sifir puan ceken Partizan ve Auxerre dahil 5 takim var. Senelerdir bu kupaya katilan Panatinaikos'un ise bir puani var. Ertugrul ve Bursa'ya laf atarken biraz da bunlara bakmak lazim.

Bak bugun 14 dakikada kalecisi atilip 3-0 geriye dusen ve ilk yariyi 4-0 geride bitiren Totenham uzatmada iki gol atip Milan'da Intere 4-3 yenilmis.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply