"Galatasaray cok seksi klup herkes gelmek istiyor" demis.
Simdi Turkce lastik gibi bir dil, rakip taraftarlara gun dogdu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Staff
Mehmet Gurdal Cetin wrote:Eger yalnis okumadiysam AYSAL tarihe gececek cok talihsiz bir beyanata imza atmis.
"Galatasaray cok seksi klup herkes gelmek istiyor" demis.
Simdi Turkce lastik gibi bir dil, rakip taraftarlara gun dogdu
Evet, evet öyleydi. UEFA sitesine email atip ugrasmistim birkac ay. Benim sayemde oldu demiyorum ama o esnada duzeldi biraz. Gala yazan var halen...gördugum an mudahale ediyorumMehmet Gurdal Cetin wrote:Gala yaziyorlardi
Divan Kurulu 3 Temmuz 2012 Sali gunu Galatasaray Lisesinde "Stad Konusunu" gorusmek uzere olaganustu toplaniyor. Tarih de pek manidar...Hasan Tezcan wrote:En buyuk transfer BJK'in TT Arena'ya zorla sokulmasi olacakBu GS'in yedigi en buyuk kaziklardan bir tanesi kanimca. Kendin yapamadim, adam gibi sözlesme imzalayamadin böyle ustune binerler kardesim. Guzelim ASY'i ne bokuna verdin simdi diye sormazlar mi sana. GS derin bir uykuda arkadaslar, devlet bakaninin bugun dedikleri bu uykudan uyandirir mi bilmiyorum.
Tekrar edeiyorum, bence yilin transferi BJK'in TT Arena'ya gelisi olacakSL, ligleri o zaman görun, imzalanacak anlasma, saha ve tribunlerin hali vesayre. Yok mu bir babayigit cikip konussun, yaptiklari anlasmaya ne kadar guveniyorlar. Bir bok ifade etmiyorlar ise....
Af buyur. Tarih'in neresi manidar bunu anlamadimda.Murat Biricik wrote: ...
Divan Kurulu 3 Temmuz 2012 Sali gunu Galatasaray Lisesinde "Stad Konusunu" gorusmek uzere olaganustu toplaniyor. Tarih de pek manidar...
3 Temmuz süreci: http://www.youtube.com/watch?v=8XKV9Ob17ucCengiz Akgun wrote:Af buyur. Tarih'in neresi manidar bunu anlamadimda.Murat Biricik wrote: ...
Divan Kurulu 3 Temmuz 2012 Sali gunu Galatasaray Lisesinde "Stad Konusunu" gorusmek uzere olaganustu toplaniyor. Tarih de pek manidar...
On numaraEray Tunç wrote:3 Temmuz süreci: http://www.youtube.com/watch?v=8XKV9Ob17ucCengiz Akgun wrote:Af buyur. Tarih'in neresi manidar bunu anlamadimda.Murat Biricik wrote: ...