Hasan Tezcan wrote:
...sonra uluorta tehdit savuracagina sorunu yönetim icinde cözse daha
dogru olmazmiydi? Ben yönetim mensubu olsaydim kendisinin bu cikisini
hos karsilamazdim, bir saygisizlik olarak algilardim. Hincal Uluc'u yönetime
karsi koz olarak mi kullaniyor acaba. 'Giderim' demek ne oluyor,
neden?...buna is bilmezlik, ordu bozanlik denir.
Adim gibi eminim ki giderim falan dememistir. Hincal da olsa cumle icinden cimbizla anlam cikarmak basinin en buyuk ozelligi.Papa NY a gittiginde gazeteciler sormus '' Genel evi ziyaret edecekmisiniz '' diye Papa da '' NY da genel ev mi var'' diye sormus. Ertesi gun gazetede baslik Papa NY da genel ev olup olmadigini sordu !!!
Bu da ayni hesap Ergun Gursoy da istekleri olmazsa gorevden ayrilmak zorunda kalirim vs turunden bir sey soylemistir. Hincal da gazeteye manset aramistir.
Ergun Gursoy'un yönetimde
görevi nedir, buna bir aciklik getirelim? Katkisi ne? Ne gibi yenilik getirecek, nasil?
Bir kere Fatih Terim tarzi sert baba rolunden cok , yapici sorun cozucu bir yani var. Futbolcular icin ki buna Turk futbolcular da dahil , hot dot zart zurt efelik artik gecerli degil.Korkuyla degil saygiyla ve sevgiyle yaptirabilmek onemli , bunun icin de kesinlikle ilimli anlayisli olmak ve en onemlisi bunlari, basin onunde degil camia icinde halledebilmek sart.Ergun Gursoy bunu cok iyi bilir ve uygular.
Yillar once FT nin 2. yada 3. sampiyonluguydu Kenan Onuk o zamanlar ATVdeydi ve rahmetli Cenk Koray , Kenan Onuk ve sanirim Omer Cavusoglu GS ye verip veristiriyorlardi.Dan diye Ergun Gursoy studyoya girdi GS hakkinda dedikodu yapiyorsunuz telefonum susmadi yemekten kalkip geldim diye konuya girmis hepsine soylediklerini yalatmisti.
Ergun Gursoy transfer , takim uyumu dis iliskiler basin vs konularinda cok deneyimli ve sogukkanlidir. TS konusu dahil soyledikleri 100 GS liden 98 inin dusundugu seylerdir.Onun soylediklerini begenmeyenler ise sanal ortamda yazarlar cizerler sonra da kendileri okurlar.
Budur.