Ocak 2006 transfer söylentileri..

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Listeye yine Insua da eklendi.

sabah'tan:

Yeniden Insua

G.Saray, ebedi aşkı İnsua'ya Ocak ayında kavuşuyor... Yöneticiler Boca Juniors'da mutsuz olan yıldızın işini bitirmek üzere....

Galatasaray, yıllardır peşinden koştuğu Federico Insua'yı bir kez daha gündemine aldı. Yöneticilerle biraraya gelen teknik direktör Eric Gerets, ara transfer konusunu gündeme getirdi ve "Insua'ya ihtiyacım var" dedi. Belçikalı hocanın bu talebi üzerine hareket geçen sarı-kırmızılı kurmayların menajeri aracılığıyla Insua'ya haber göndererek "İstiyorsan Aralık'ta bu transferi bitirelim" dedikleri öğrenildi.

BOCA'DA MUTSUZ
Arjantinli futbolcunun da sezon başında transfer olduğu Boca Juniors'ta mutsuz olduğu ve Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaştığı sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan sızan haberler arasında. G.Saray, yıllardır Insua için girişimlerde bulunmuş ancak her seferinde değişik pürüzler yüzünden bu transfer suya düşmüştü. Son olarak sezon başında yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak isteyen Cimbom, Insua'ya Boca Juniors'tan daha fazla para teklif etmesine rağmen "Hayır" cevabı almıştı.

AVRUPA'YI İSTİYOR
Ancak Boca Juniors'a gittiği için pişman olan Insua, kariyerinin geri kalanını Avrupa'nın kaliteli bir takımında geçirmek istediği için Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor. Taraflar Aralık ayında bir kez daha masaya oturacaklar ve Insua büyük bir ihtimalle Ocak'tan itibaren sarıkırmızılı formayı giyecek
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

bu da Hürriyetten:

Akyel harekatı

Ali Naci KÜÇÜK

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Canaydın da, Gerets’in istediği ve yöneticilerin bastırdığı Fatih Akyel’in transferine yeşil ışık yaktı. Teklif yapılan Fatih ‘Seve seve gelirim’ dedi.

Galatasaray eski futbolcusu Yunanistan’ın PAOK Takımı’nda forma giyen Fatih Akyel’in transferi için düğmeye bastı. Cimbom’da Fatih’in geçtiğimiz yıl da transferi gündeme gelmiş ancak başkan Özhan Canaydın, ‘Bu kulübe geri dönemez’ diyince gerçekleşmemişti. Ancak 2.Başkan Ergun Gürsoy, teknik direktör Eric Gerets ve sarı kırmızılı yöneticilerin yoğun ısrarları sonrası Canaydın da Fatih’e yeşil ışık yaktı.

Canaydın’ın, Fatih konusunda kurmaylarına ‘G.Saray’da doğmuş büyümüş bir futbolcu. Herşeyden önce tesislerde UEFA Kupası ile resmi var. Kimse onu Galatasaray tarihinden silemez. Bazı ufak olaylar yaşandı. Sorunları çözeriz’ dediği öğrenildi. Bunun üzerine harekete geçen yöneticiler 3 gün önce Fatih’e, ‘Senin gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Gerets de seni çok beğeniyor. Kulübünle arandaki sorunu hallet. Ocak ayında takıma geri dönmeni istiyoruz. Bu kez sorun çıkmayacak’ diyerek teklif yaptı.

Bedelsiz serbest

Fatih de ‘Başkanım istesin, seve seve gelirim. Aklımda hep geri dönmek var. Artık hata yapmayacağım. G.Saray’dan ayrılmam bile hataydı. Orada hayal bile edemeyeceğim başarılar yaşadım. Gelir herkesten özür dilerim. Formamı öper, takımıma kavuşurum’ karşılığı verdi. Beşiktaş ve Yunanistan’dan da bir çok takımın transfer teklifinde bulunduğu Fatih’in PAOK ile sözleşmesinde ‘Gideceği takım bonservis bedeli ödemeden serbest kalabilir’ maddesi olduğu öğrenildi.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Akyel Cimbom yolunu açtı (hürriyet)


G.Saray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Fatih Akyel, formasını giydiği Yunanistan’ın PAOK takımı ile yollarını ayırma kararı aldı. Fatih kararını PAOK Kulübü’ne de bildirdi. Milli Takım kampından dönüşte geciktiği için PAOK yönetimince 5 bin Euro para cezası verilen Fatih şöyle dedi: ‘Bana 130 bin Euro borçları varken, bir de 5 bin Euro ceza verdiler. Anlaşılır gibi değil. Yunanistan’a geldiğimden bu yana kararlaştırılan ücret şahsıma ödenmedi.


Keyif için gelmedim

Yaklaşık 5 aydır herhangi bir şekilde ödeme yapılmadı. Bu çerçevede PAOK’dan ayrılma kararı aldım. Ayrılmak istediğimi bildirdiğim yönetim de ödeyecek parası yok ki ayrılma kararımı duyduklarında bir şey söylemediler. Anladığım kadarıyla ödemeleri azaltmak için bu yola başvuruyorlar. Duyduğum kadarıyla benim durumumda olan 2, 3 oyuncu daha var. Profesyonelim. Sonuçta paramı futboldan kazanıyorum. Maksat keyif için oynamak olsaydı ülkemde oynardım neden kalkıp Yunanistan’a gideyim.’
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Mehmet Gorgen wrote:Yaklaşık 5 aydır herhangi bir şekilde ödeme yapılmadı. Bu çerçevede PAOK’dan ayrılma kararı aldım...
O zaman GS'a hic gelmesin...
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Sanirim ATV'de Umit Karan- Tumer Metin takasi haberi verilmis. Durum nedir bilen var mi?

Insallah boyle bir sey olmaz. Buyuk hata olur. Umit Karan'a da yapilmis bir ayip olur.
Zafer Yazici
Posts: 297
Joined: Thu Oct 24, 2002 12:38 pm
Location: Izmir-TURKEY

Transfer

Post by Zafer Yazici »

Tolga Girici wrote:Sanirim ATV'de Umit Karan- Tumer Metin takasi haberi verilmis. Durum nedir bilen var mi?

Insallah boyle bir sey olmaz. Buyuk hata olur. Umit Karan'a da yapilmis bir ayip olur.
Bu takımda en büyük hata bu formu ile Ümit KARAN ın takası olur ya da satılması.Takımın gereçk santrofor özelliklerine sahip tek oyuncusu.Necatide dahil olmak ŞÜKÜR ve KABZE nin çerçeveye isabet oranı ÜMİT KARAN kadar yükseks değil.
Ve de artık Fenerbahçe maçı göstermiştir ki Hakan Şükür oynadığı sürece bu takımın yerden top oynama şansı yok.Şişerme toplardan kurtulma şansı yok.
Artık kendisi, kendisi istemiyorsa Gerets tarafından kulubede oturtulmalı.Ve de yedekten girmeli.
TAKIMIN şu an itibari ile
İyi bir 10 numaraya ihtiyaci var.Yani takım sıkıştığı zaman bir hareketi ile takımı ipten alacak birine.
Sağbek ihtiyacı var.Defansif yönü kuvvetli bir sol taraf lazım.Sağ tarftada sorun büyük.Hasan Şaş ve Sabri ile orada birşeyler olmayacağı kesin.
Yani takımın eksiği gediği çok.Yönetimde bunu yapacak para yok.
ÇARE:
GERETSE BASKI YAPILMALI:Mutlaka PAF takımında süratle genç oyuncular çıkarılrak koşan ve başarıya aç insanlar ile çalışılmalı.Takımın sağ bek mevkiinde Uğurda ısrar edilmeli sola tarafada PAF tan eleman konmalı.
Gerekirse Kalecimiz Mondi dahil köklü bir gerçekleştirme operasyonu yapılmalı.
Bööle karman çorman ne idüğü belirsiz transferlerle seneleri ve nesilleri kaybediyoruz.Artık bir yerden yapılmalı.Eğer gerets kariyerimi riske adamam derse görevine son verip SutAT Kayaya kadroyu teslim etmeli ve kendine 3 sene süre tanınmalı bu süre zarfında iskeleti PAF takımından oluşturmasına izin verilmeli.PAF kadrosuda kalitesi yüksek iki yabancı oyuncu ile desteklenmelidir.
ÇIKIŞ budur
Bu da sabır ister.Sanırım TÜRKİYE de GS taraftarının sabrı daha önce test edilmişti.
Bir not Hakan Şüküre teşekkür edilmeli jubile yapılmalıdır.
Galatasaray bir yasam bicimidir..
Galatasaray sabrın sembolüdür.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

UMIT KARAN FB macindan sonra net konustu.

Joker olmak istemiyorum.
Aciklamasi Bu Hakan'la Necati'nin arkasinda kalmak istemiyorum Ben daha iyi topcuyum.

Yoneticilik UK yi vermeden Tumer'i alabilmek.

Konu basligi Ocak ayi transfer soylentileri

En buyuk soylenti Galatasaray'in Transfer yapacagi haberidir.
TRUST GALATASARAY
MGC
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Birakin bu masa ba$inda uydurulan haberleri. GS'da yonetimin transfer konusunda ne bok yiyecegini yonetimin kendisi bile bilmiyor ki basin bilsin. Boyle FB macinda manzaraya bakilip onun bunun dediginden nem kaparak uydurulan haber bunlar "Karan aci konu$tu" filan gibi. Karan memnun degil Tumer de BJK memnun degil. O zaman takas olacak besbelli gibi diyerek deyyusun biri uydurup yazdi ya da TV de haber yapti i$te.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Karan, Volkan, Suat ve Aykut un ayrılacakları icin yapılan yorumlara ek, bir Romen e gonul vermisiz.

Aslan'ın Mitea için 3 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı ve Heinz ile ilişik kesilir kesilmez, Rumen starı Ocak’ta İstanbul’a getireceği vurgulandı. Sol kanatta forvete dönük oynayan 1.68 boyundaki Mitea 24 Mart 1985’te doğdu. Dinamo Bükreş’te yetişen ve 2003-04 sezonunda tranfser olduğu Ajax’ta 44 maç oynayan Mitea, 9 gol attı.

Kaynak: Star
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Murat Biricik wrote:Karan, Volkan, Suat ve Aykut un ayrılacakları icin yapılan yorumlara ek, bir Romen e gonul vermisiz.

Aslan'ın Mitea için 3 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı ve Heinz ile ilişik kesilir kesilmez, Rumen starı Ocak’ta İstanbul’a getireceği vurgulandı. Sol kanatta forvete dönük oynayan 1.68 boyundaki Mitea 24 Mart 1985’te doğdu. Dinamo Bükreş’te yetişen ve 2003-04 sezonunda tranfser olduğu Ajax’ta 44 maç oynayan Mitea, 9 gol attı.

Kaynak: Star
Geçen sene ajaxta öyle böyle oynuyordu.Bu sene kadroya giremiyor. Sol kanat oyuncusu. HASAN ŞAŞ'IN GENÇLİK HALİ VAR.SON VURUŞLARI BERBAT.

MİTEA'mı dediniz, GEÇİNİZ.........

Image

FIFA yılın futbolcusu kim olacak anketine katılın.
http://www.fifa.com/en/mens/awards/inde ... eid=111818

RONALDINHO FAVORİM..10
Last edited by Mehmet Gorgen on Fri Dec 02, 2005 1:05 am, edited 2 times in total.
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Cehennemin dibinden, işe yaramaz bir "vesaire"yi bulup getirirler; kötü çıkarsa, sezon sonunda kendileri gönderirler; -eskaza- iyi çıkarsa, bu kez de adamı sezon sonunda ellerinden kaçırırlar, ya da adam kendi insiyatifiyle arkasına bakmadan çeker gider...
Liseli vardı ya ah o liseli...
Yucel F Genc
Posts: 151
Joined: Wed Jul 20, 2005 11:38 pm
Location: Miami/ABD

Post by Yucel F Genc »

Yazin da oldugu gibi, yine onu alacagiz, bunu alacagiz diye soylentiler basladi. Ya yonetimden biri ciksi "yok kardesim yok, paramiz yok, kimseyi alamayacagiz desin" ya da adam gibi birini alsin. Ama maalesef benim tahminim, bu soylentilerle bizi ara transfer sonuna kadar oyalayip, hic kimseyi alamayacaklar, sonra da " ona teklif goturduk, buna teklif goturduk, gelmediler" diye bir beyanet verirler. Ara transfer konusunda ki tek umudum, bu yonetimin, Mart Secimlerine arti olsun hesabiyle, cok iyi bir-iki oyuncu almalari, tabii ki bu da daha sonra maali olarak daha da gocmemize sebep olacak. Yani anlyacaginiz "assagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik" hesabi.
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

http://www.abendblatt.de/daten/2005/12/01/508836.html

Bugun'nun Hamburg gazetesi Heinz hakkinda "Istanbuldan aile nedenleri yuzunden ayrilmak istiyor" diye bir haber gecmis...
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Bence bu oyuncuyu bir Türk takımı kaçırmamalıydı.

Javad nekounam İran milli takımının ve Musta denizli2nin takımı Pas'ın 6 numaralı orta saha oyuncusu. Hem defansif hem de ofansif yönü çok iyi bir oyuncu.

Ocak ayından itibaren Birleşik arap emirliklerinin Al wahda takımına sadece 1 milyon usd'ye gitmiş.Bu aparaya öyle kaliteli bir adam bulmak mümkün değil.yzaın bjk ile ismi geçmişti.Seneye kesin avrupada oynar.


http://www.iransportspress.com/?c=118&a=2472
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Die harekatı

Sarı kırmızılılar, Sergie Die için 500 bin Euro’luk teklif yaptı. K.Erciyesspor ‘F.Bahçe maçı sonrası görüşelim’ dedi. Cimbom, F.Bahçe’nin de listesinde olduğunu öğrendiği Die için elini çabuk tutmak istiyor.

Song önerdi

Galatasaray, Kayseri Erciyesspor’da forma giyen Fildişi Sahilili Sergie Die’nin peşine düştü ve transferi için düğmeye bastı. Yaklaşık 3 ay önce Rigobert Song, aile dostu ve Fransa’da karşılıklı top oynadığı Die’yi ‘Topa hükmeden bir futbolcu. Hızlı ve iyi paslar atıyor. Onu alırsak çok rahatlarız’ diye yönetime önerince Cimbom, Fildişi Sahilili futbolcuyu takibe almıştı.

Gerets beğendi

Teknik direktör Eric Gerets de izlediği maçlar sonunda, ‘Bu transferi hemen bitirelim. Song, iyi bir oyuncu önerdi’ diyerek Die’nin transferine onay verdi. Bunun üzerine Song ile yeniden Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Fatih Gökşen harekete geçti. Song, görüştüğü Die’yi G.Saray’a gelmek için ikna etti. Die, ‘Kulübümle anlaşırsanız G.Saray’a seve seve gelirim’ dedi.

F.Bahçe de istiyor

Gökşen de K.Erciyesspor Asbaşkanı Erol Bedir’den Die’yi isteyerek 500 bin Euro teklif etti. Bedir ise ‘Hafta sonu F.Bahçe ile çok önemli maçımız var. Bu maçtan sonra görüşelim’ dedi. Die için F.Bahçe’nin de devreye gireceği ve Anelka’nın da Fildişi Sahilili futbolcu ile sık sık görüştüğü öğrenildi. Bu yüzden Cimbom’un Die konusunda elini çabuk tutmak istediği belirtildi.

Heinz’e talip

G.Saray’da Die transferi heyecan yaratırken, gitmek isteyen ve gönderilecek olan Marek Heinz’e de ilk teklif Almanya’dan geldi. Çek futbolcuyu bir dönem G.Saray’da da oynayan Falco Götz’ün çalıştırdığı Hertha Berlin’in istediği ve resmi teklif yaptığı belirtildi. Hertha’nın 1 milyon 250 bin Euro önerdiği G.Saray’ın 2.5 milyon Euro’da ısrarcı olduğu ifade edildi.

Ali Naci KÜÇÜK (hürriyet)
Post Reply