Okan Koç HOŞGELDİN...

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member

Okan Koç HOŞGELDİN...

Post by Mehmet Gorgen »

BEŞİKTAŞ’IN ESKİ FUTBOLCUSU OKAN KOÇ, GALATASARAY İLE ANLAŞTI!...

Beşiktaş'dan ayrılan Okan Koç Galatasaray'da...

Beşiktaş ile olan sözleşmesini geçtiğimiz günlerde fesheden Okan Koç, Galatasaray ile anlaştı.

Beşiktaş'ta bir türlü forma şansı bulamayan Okan, Trabzonspor'un da ilgilendiği futbolcular arasındaydı.

Sarı-kırmızılı kulübün sportif direktörü Bülent Tulun, boşta olan futbolcu ile her konuda anlaştıklarını ifade ederek, yarın sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Okan Koç da Galatasaray ile anlaştıklarını belirterek, hedefinin yeni takımında başarıyı yakalamak olduğunu söyledi. (ANADOLU AJANSI)

Image

Image
Last edited by Mehmet Gorgen on Mon Dec 26, 2005 8:49 pm, edited 1 time in total.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Okan Galatasaray'dan aylık 5 bin dolar maaş alacak. Genç oyuncu sarı kırmızılı takımda forma giydiği her maç için 10 bin dolar alacak.. Sözleşme 2,5 senelik olacakmış..
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Bu transfere onay verdim :lol: Kabiliyetli, kafa yapisi da iyi ama kendini
ispatlamasi gerekiyor. Birkac sezon yerinde saymis bir oyuncu, cok calismasi
gerekiyor. Bence gene de faydali transfer olmaya aday. Hayirlisi.

Keske Fatih Akyel'i de alsalar...
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Fatih Akyel trabzonsporla bugün prensip anlaşması yapmış.
Zafer Yazici

iyi transfer

Post by Zafer Yazici »

Mehmet Gorgen wrote:Fatih Akyel trabzonsporla bugün prensip anlaşması yapmış.
sıfır maliyetle bence iyi bir sağ açık aldılar.En azından bu kadar sansa rağmen futbolunun üzerine bir sey koyamayab sabriden daha etkili olabilir sanırım.
Galatasaray bir yasam bicimidir..
Galatasaray sabrın sembolüdür.
Hasan Tezcan
Site Admin

Re: iyi transfer

Post by Hasan Tezcan »

Zafer Yazici wrote:
Mehmet Gorgen wrote:Fatih Akyel trabzonsporla bugün prensip anlaşması yapmış.
sıfır maliyetle bence iyi bir sağ açık aldılar.En azından bu kadar sansa rağmen futbolunun üzerine bir sey koyamayab sabriden daha etkili olabilir sanırım.
Gerets belki akillanir da Sabri'yi orta sahanin göbegine yerlestirir, Saidou'nun
yukunu azaltmak icin. Sabri'ye ver deli danalar gibi kossun, ustelik ileriye
bir katkisi olurdu, iyi sutlari var. Okan Koc birebirlerde iyi idi, iyi kosuyor,
faydali, akildolu top surmesi vardi gecmiste (Genclerde oynadigi gunlerde).
Öyle oynasin onu avrupaya dahi transfer ederler. Ibrahim Akin bir baska
deger ama onu BJK kapti.

Keske Berkant'i göndermeselerdi diyorum...neyse o gecmiste kaldi artik.
Kendisini Almanya da izlemedim, oynuyor mu bilmiyorum ama iyi oyuncuydu.
Deniz Selman

Post by Deniz Selman »

Enteresan bir transfer.

Sifir maliyet olmasindan "zarari olamaz" deyip gececem ben simdilik. Benim izledigim hic bir macta iyi oynamayan ve genelde futbol bilgisinin cok dusuk oldugunu gosteren Okan Koc'un bizde iyi gunler yasamasi umuduyla...

Bu arada sezon basindan beri "Saidou'nun yanina..." sunu bunu koymaktan bahsedenler var. Ilic'in kesilmesi bir aralar mantikli gozukuyordu ama artik Ilic cok yararli oldu ve umarim oyle devam eder. Iki forvetle oynayacagimiza gore gecen sezon Hagi'nin oynattigi duz ingiliz 4-4-2'yi oynamak Ilic olunca mumkun degil. 4-baklava-2'de Saidou'nun yanliz kalmasi gerek, bu sistemin iyi calismasi icin kanat oyuncularinin (ve zaman zaman Ilic'in, ki oluyor) Saidou'ya destek olmalari. Suat Kaya'ya destek olan Emre ve Okan'i hatirlayinca bu sistemle neler yapilabilicegeni anliyor insan...neyse o gunler geride kaldi ama Ayhan ve Sabri bu konuda fena degillerdi, Hasan ve Heinz (veya Altan) oynayinca 5-5 sistemine donuyordu, takim bolunuyordu cok.

Okan Koc Sabri'den iyi olabilir, takim daha iyi olmus olur. Ama bizim en cok isimize yarayacak sag kanat oyuncusu sezon basindaki Hasan Sas. Bu adami bir yerlerden bulup cikarabilsek Ilic ve forvetlerin bu formuyla bu berbat ligin sampiyonu olabiliriz...

Fatih Akyel gecmislerin adami ve o zaman bile o kadar guvenilir bir isim degildi. Trabzon'un simdiki dokulen haline yakisir. Ugur'u sag bek'te ciddi ciddi gelistirmeli her mac oynatarak, Saidou'nun Afrika'da olacagi maclarda Cihan'i on liberoda deneyebiliriz...

Deniz
Gökhan Özçelik

Post by Gökhan Özçelik »

Okan Koç'un yetenek açısından çok üst düzeyde olduğunu ümit milli maçlarını izlerken görüyordum, fakat özel yaşantısını bir profesyonel futbolcu gibi yaşamadığı için şimdiye kadar hep sorun oldu ve futbol hayatı olmusuz etkilendi. Umarım yaşadıklarından ders almıştır ve bizde kendini yeniden bulur. Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok, onun ise çok var buna göre bu şansı iyi kullanmalı Okan Koç.
Tan Erten

Post by Tan Erten »

Okan Koç bir zamanların yıldız olması beklenen gençlerindendi. Daha sonra BJK'ye geldikten sonra bir çok futbolcuya olduğu gibi kazandığı parayı ve ünü hazmedemedi ve kariyeri tepetaklak gitti. Galatasaray bu şartlarda kendisine ikinci bir fırsat vermiş oluyor. Ayhan gibi o da bunu değerlendirebilirse hem kendisi hem de Galatasaray kazanır.
Tan Erten
Alpay Dedeoglu

Post by Alpay Dedeoglu »

Bir yerlerde dile getirilmis, bende cok uygun buldum.
Bence Okani Hakan Sukurun oda arkadasi yapsinlar,
biraz profesyonellik ogrensin(Namaza niyaza, hocaya da baslayabilir, ama Okan icin farketmez, fikradaki gibi doktor hastaya soylemis ya bu saatten sonra farketmez, neistersen ye). Gerci Sabri gibi bunyelerde
Hakan Sukur mudahaleleri
kafa karisikligi yapiyor, fakat Okanda sorun kendine bakma.
Mümkünse tesislerde kalsin ve agbisinden ayrilsin.

Benim tek endisem iyi oynadigini farzetsek bile ,defansif yönü biraz
zayif olarak hatirliyorum. Zaten orta sahanin fizik ve dayanimi
dusuk, bu iyice zayiflatir orta saha ve sag kanat direncini.
Sabri iyi kotu orayi tikiyor.

Yakindan izleyenler cevaplayabilir belki. Okan Koc solda oynar mi?
NO ADNANS, NO CRY !!
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Etme bulma dunyasi bu. GS'yi durduralim bir yumrukta biz vuralim hulyasi ile Mondragon'a talip olup piyasi 1M dolar daha yukseltip Metz'e yaratanlar 3 kusur M dolari deve etmi$ler ve $imdilerde kiclari uc bucuk atiyormu$ ya adam ederlerde bizi rezil ederlerse diye. I$in garibi gecen yaz bize satin uc a$gi be$ yukari anla$iriz dendigi halde bile yok deyip sonra bedava saliverenler Riberi icin cok gulmu$lerdi. Ulusunu di$layip delisini ba$ taci edenlerin halini gorup ders almak gerekir. Umit Karan'i adam edenler adam olmaya karar vereni adam ederler. Degilse ta$ attikta kolumuz mu yoruldu demek icin mac ba$ina anla$mi$lar i$te.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply