Cengiz Akgun wrote:Bak ben bo$a konu$mam. cavcav neden Turk futboluna herkesten cok daha fazla katki yapmi$tir hele Yildirim'la arasinda bu konuda bir degil kac basamak vardir dedigimde bu yorum uzerine artik yazmam diye kizdirmi$tim Yigit'i. Yavuz Donat yazmi$.
http://www.sabah.com.tr/donat.html
Ha Ozhan efendiyi verin eline cayirda otlatsin. Orasini kari$tirmayin elbette.
Kasaturaci mi Bicakci mi her ne ise adi onun hakkinda biraz ucmu$ arti eksi hesabinda. Cunku Jiletci bugun Hurriyet'de
“Havalimanındaki çalışmayı raporluyoruz. Havaş görevlilerinin yapmış olduğu işlemleri raporluyoruz. Stat hoparlöründen kaç kere anons yapıldı, onu tespit ediyoruz. Sahaya atılan yabancı cisimlerin fazla zarar vermeyecek cisimler olduğunu sunuyoruz. Bütün bunların hepsini bir dosya haline getirip FIFA’ya sunacağız. Ayrıca FIFA Disiplin Kurulu ne karar verirse versin, bir üst kurul bu kararı bozacaktır” diyerek her gordugu hiyari kendi gibi sanmakta. hani tahkim kurulu var ya yaz boz tahtasi olan. Oyle saniyor.
Ben yazmaktan yilmam.Hele hele bana Cavcav dersen yazmayacagim varsa da yazarim
Bicakci konusuna gelelim, hakli olabilirsin ama onunda uzun yillar uefa tahkim'de yaptigi girevi yadsimamak lazim.Usulu veya kurallari bir cok kisiden daha iyi biliyor olabilir.Tabii zaman gosterecek herseyi.Su asamada neyin ne olacagini kestirmek guc.
Cavcav, hangi futbolcuyu satmis avrupaya.Bizim medyanin gaziyla yillardir basta bizi olmak uzere uc buyukleride guzelce kazikladi.Bunda kabahat bulmuyorum, bir nevi ticarettir alicisi parayi verdikten sonra kime ne.Ancak bu ne zaman durdu??? Son 2-3 sezondur FB piyasada olmayinca, GS ile BJK malum sebeplerden piyasada olmayinca hic bir topcusuna oyle astronomik rakam veren cikmadi.
Bu sezon iki kez inanilmaz cikis yapti Cavcav.Birincisinde FB ile GS atisirken lafa daldi ortami gerdi, sen o zaman gene kabahati AY bulmustun.Ikiside ceza aldi, birininki kalkti sonra. Sonra malum ikinci cikisini allahin belasi teror orgutu benzetme yaparak verdi.O adam tesis yapti, ucuza futbolcu alip satmakla AY'dan 5 gomlek ustun olurken, vede bu tarz yaptigi gergin hareketlerini hosgoruyle karsilarken neden AY bu kadar kati davraniyorsun ki?
Cavcav elindeki oyuncakla Turk futboluna hukmetmeye kalkiyor.Bu kadar merakliysa TFF baskani olsun da gorelim ne faydalari varmis Turk futboluna.Gbirliginden cok Turk futbolunun ihtiyaci var oyle degil mi?
Yavuz Donat'in yazmasi da baska bir ilginc konu, durup duruken bayram degil seyran degil.Benim gozumde bunlar kamuoyunda onu hos gosterme cabalaridir gecen hafta yedigi naneden sonra.
Seref tribununde kalkip da kol geciren adam 5 gomlek ustun ise eger, kalkipda kimse Omer Cavusogluna laf etmesin o zaman cunku bu kriterlere gore o ustadi oluyor turk futbolunun.
Selamlar
Savas