Para Problemi

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Bilmem ne kadar dogru ama boyle olacagi ap acik belli idi. Ceza imi$. Hadi len moruk sen once paramizi ver derler adama elbette.


http://www.milliyet.com.tr/2006/01/17/spor/axspo03.html
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Murat Fahrioglu
Posts: 1764
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:45 pm

Post by Murat Fahrioglu »

Paralarin yarisi odenmis, ben alacaklarin bunda fazla oldugunu saniyordum:

Kaynak: Milliyet Son Dakika

Galatasaray'da paralar ödendi...

G.Saray gündemini aylardır meşgul eden para krizi çözülüyor. 1 milyon 400 bin dolar tutarındaki para, futbolcuların hesaplarına yattı.

Yüzler gülmeye başladı
Futbolcuların alacaklarının gecikmesi, yabancı oyuncuların gitme ihtimali, Tomas ve İliç’in Antalya kampına geç katılması ve teknik direktör Gerets’in sıkıntısı... Tüm bunlara neden olan para krizi dün itibarıyla büyük ölçüde çözüldü. Haftalardır sıkıntı yaşayan ve muhalefetten bu konuda ağır eleştiriler alan Başkan Özhan Canaydın, kişisel girişimlerde bulunda ve kulübün darboğazına rağmen futbolcuların hesaplarına toplam 1 milyon 400 bin dolar yatırttı.

Gençlere de 100 bin dolar
Canaydın’ın oyunculara haber göndererek, geri kalan 1 milyon 300 bin dolayındaki paranın da bugün ya da yarın ödeneceği de müjdeledi. Ayrıca geçtiğimiz cuma günü Sarı-Kırmızılı takımın genç oyuncuları Hasan Kabze, Uğur Uçar, Fevzi Elmas, Aykut Erçetin ve Özgürcan Özcan’a 100 bin dolar dolayında ödeme yapıldığı da öğrenildi. Günlerdir sıkıntı çeken Galatasaraylı futbolcular yönetimin bu girişimiyle rahat bir nefes alırken, Konya maçından önce takımın moralinin yükselmesi Gerets’i de fazlasıyla sevindirdi.
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Basinda cikan bir haber yalanlanmis:
Kamuoyuna Duyuru

28.01.2006 Cumartesi günü yayınlanan Hürriyet Gazetesi'nin spor sayfasında Başkan Özhan Canaydın'ın Florya'da Erik Gerets ve futbolcularımızla bir toplantı yaparak ödemeler konusunu görüştüğüne dair bir haber yer almıştır.

Sözkonusu haber tamamen asılsızdır. Böyle bir toplantı ne yapılmış ne de bahsedilen konular konuşulmuştur. Bu tür haberlerin Galatasaray'ı yıpratmak amaçlı spekülasyonlardan ibaret oluduğu açıktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Haber:
Para yok

G.Saray Başkanı, Gerets, antrenör Erdal Keser ve takım kaptanı Hakan Şükür’le yaptığı toplantıda, "Durumumuz ortada. Bu zorluğu atlatmamız en fazla 2 ay sürer. Marta kadar kimse para beklemesin" dedi.

Yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle futbolcularına para ödeyemeyen G.Saray’da kulüp başkanı Özhan Canaydın’dan acı itiraf: "Üzgünüm para yok. Marta kadar kimsenin bir beklentisi olmasın." Özhan Canaydın, teknik direktör Eric Gerets, antrenör Erdal Keser ve takım kaptanı Hakan Şükür’le yaptığı toplantıda, içerisinde bulundukları kara tabloyu gözler önüne sererken, açık konuştu. Canaydın’ın şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Durumumuz ortada. Önümüzü göremediğimiz için zor durumdayız.

Herkesin bu durumu görmesi ve kabullenmesi şart. Marta kadar kimse para beklemesin. Yabancı oyuncular dahil, gitmek isteyen varsa, kendi bilir. Kimseye kal diyemem. En geç sezon sonuna kadar herkes parasını alacak. Ancak şu anda bir beklentiniz olmasın. Hepiniz yeteri kadar mücadele ediyorsunuz. Durumumuz ortada. Bu zorluğu atlatmamız en fazla 2 ay sürer. Sezon sonuna kadar paraların ödenmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz."

Büyük eleştirilere neden olan karşılıksız çek konusuna da değinen Özhan Canaydın’ın, "Ödeme beklediğimiz bir yer vardı. Çok güvendiğimiz için bu yüzden çek kesmiştik. Ancak bu konuda sıkıntı çektik. Ben de bu duruma çok üzüldüm" dediği öğrenildi. Kaptan Hakan Şükür’ün görüşme sırasında Özhan Canaydın’a, "Üzülmene gerek yok başkanım. Biz idare ederiz. Bu sorunu aramızda çözeriz. Daha önce de böyle günler yaşadık ve direndik" dediği ve sorun yaşanmayacağı sözünü verdiği belirtildi.

Özhan Canaydın’ın ayrıca kendi katkısı ve arayışıyla mart ayına kadar, maç başına prim ödemeleri yapma sözü verdiği öğrenildi. Gerets ve Hakan Şükür’e kulübün içerisinde bulunduğu durumu açık açık anlatan Canaydın’ın konuşmasının ardından Belçikalı teknik adamın ve takımın tecrübeli oyuncularından Hasan Şaş’ın, "Sezon sonuna kadar dayanacağız" dedikleri ortaya çıktı. Bu görüşmeden takımdaki diğer futbolcuların da haberdar olduğu belirtildi.
Artik kim yalan kim dogru soyluyor sasirdik.
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Dün Lig TV'de bir söyleşi yapmış Özhan Bey...

En ilginç bulduğum lafları şunlar:

-"İnşallah yine GS'nin başında kalır" diye dalga geçen Fenerlilere "Bu nasıl espri! Kimsenin alay etmeye hakkı yok! Benimle alay eden herkesten hesabını soracağım!"

-"Mehmet Cansun "Bakkal bile böyle çek kesmez" diye veryansın ediyor. "Onun döneminde G.Saray'a bankalar çek defteri bile vermiyorlardı. Benim bir işadamı olarak hiçbir çekim karşılıksız çıkmadı. G.Saray çeklerinin ödenmemesi ise talihsizlik" diye konuştu.

-Adaylık için henüz kararını vermediğini belirten G.Saray Başkanı, "Hizmet etmem gerekirse; kaçmam, yine aday olurum. UEFA Kupası'nı kazandıran Faruk Süren bile eleştirildi. Benim de eleştirilmem doğal. Sistematik olarak üzerime geliniyor ama dimdik ayaktayım. Fakat eşim Asuman ve evimi de çok ihmal ettim. Kendisiyle bir kez daha konuşup kararımı vereceğim. Ama evin reisi de benim tabi ki" dedi.

Hepsi bir yana da; karşılıksız çek kesmek gibi Galatasaray'a yakışmayacak bir rezaleti nasıl oluyor da "talihsizlik" diye kestirip atıyorsunuz Sayın Başkan, benim de bir türlü bunu aklım almıyor.

Tek umudumuz sizsiniz Asuman Hanım!.. Vazgeçirin kocanızı aday olmaktan!.. :)
Liseli vardı ya ah o liseli...
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Haber ajansi kaynakli olduguna gore dogru bir haber gibi duruyor.
Ve para sorunu çözüldü!
Aylardır paralarını alamayan futbolculara toplam 4 milyon dolar ödendi. Paraların kalan kısmının ise 10 gün içinde ödeneceği belirtildi

Futbolcuların aylardır süren para krizi bugün nihayet çözüldü. Özhan Canaydın, 3. kez başkanlığa seçilmesinden 10 gün sonra sözünü tutarak, futbolculara alacaklarının büyük bir bölümünü ödedi. Toplam 4 milyon Dolar'a yakın bir ödeme gerçekleştiren yönetimin, 10 gün içerisinde futbolcuların alacaklarınının tamamanı ödeyeceği öğrenildi.

Para krizinin sona ermesi Florya'da bayram havası yaratırken, başta teknik direktör Gerets olmak üzere bütün takım rahatladı. Para sorunun çözülmesinin ardından yeni yönetim ve futbolcular bu akşam Polat Renaissance Otel'de tanışma yemeği yiyecekler.


Kaynak: DHA
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

G.Saray'da alacaklar ödendi

Galatasaray'da futbolculara, alacaklarına mahsuben toplam 3 milyon dolar tutarında ödeme yapıldı.

Sarı-kırmızılı yönetimin, futbolculara ödemeyi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde elden yaptığı bildirildi. Galatasaraylı futbolcular, yapılan ödemeyle rahatlarken, ekonomik sıkıntılar da ortadan kalktı.Bu arada, futbol şube sorumlusu ve basın sözcüsü Adnan Polat, bugün takım kaptanları Hakan, Hasan Şaş, Ergün ve Mondragon ile içeriği açıklanmayan bir görüşme yaptı.


SABAH

Aylardır muhabbetini yapınca insan kendi cebine girmiş gibi seviniyor bea..
Hasan Utku
Posts: 309
Joined: Mon Dec 23, 2002 12:48 am

Post by Hasan Utku »

Ismail Gezer wrote:.Bu arada, futbol şube sorumlusu ve basın sözcüsü Adnan Polat, bugün takım kaptanları Hakan, Hasan Şaş, Ergün ve Mondragon ile içeriği açıklanmayan bir görüşme yaptı.
Paraları aldık gibi davranın demiş olmasın sakın. :lol:
Post Reply