Galatasaray Spor Kulübü'ne Bağış
Metro Turizm Seyahat Organizasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve Başkan Yardımcısı Talip Öztürk, bugün Mecidiyeköy'deki kulüp binasında Başkan Özhan Canaydın'ı ziyaret ederek Kulübümüze 200.000 ABD doları tutarındaki bağış çekini takdim etmişlerdir.
Sayın Galip Öztürk ve Talip Öztürk'e Galatasaray Spor Kulübü adına teşekkür ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
Pamuk eller cebe (her kuruş kabul ediliyor)
Moderator: Staff
-
Sevgili Baskanimiz bugun Metro Turizm'in yardimini kabul etmis. Lakin Adnan POlat'in actigi kampanyadan resmi sitede bahsedilmemis bile. Bu nasil is anlamadim ben. Ozhan Canaydin battikca batiyor. Ya resmi sitede o yardimdan da bahsetme , ya da Adnan POlat'in actigi kampanyadan da bahset.
-
- Staff Member
Galatasaray için bağışlar başladı !
Adnan Polat‘ın başlattığı bağış kampanyası için hesap numaraları belirlendi.
Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Adnan Polat'ın başlattığı "Galatasaray Kulübü'ne bağış" kampanyasının hesap numaraları açıklandı.
Açıklamada, bağışa katılmak isteyenlerin "Galatasaray Spor Kulübü'ne bağışlanmak üzere" açıklanması ile Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi'nde açılan hesaplardan birine ödeme yapabilecekleri bildirildi.
Hesap numaraları şöyle:
45111475-5001 numaralı Adnan Polat YTL Hesabı
45111475-5002 numaralı Adnan Polat Dolar Hesabı
45111475-5003 numaralı Adnan Polat Avro Hesabı
Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticilerinden Adnan Polat'ın başlattığı "Galatasaray Kulübü'ne bağış" kampanyasının hesap numaraları açıklandı.
Açıklamada, bağışa katılmak isteyenlerin "Galatasaray Spor Kulübü'ne bağışlanmak üzere" açıklanması ile Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi'nde açılan hesaplardan birine ödeme yapabilecekleri bildirildi.
Hesap numaraları şöyle:
-
Star TV yalancısıyız
Mehmet Gorgen wrote:Galatasaray için bağışlar başladı !
Hesap numaraları şöyle:
ŞU AN İTİBARİ İLE 4 500 000 ABD dolarını geçmiş
Galatasaray bir yasam bicimidir..
Galatasaray sabrın sembolüdür.
-
Yonetimden tesekkur geldi sonunda Adnan Polat'a:Galatasaray Spor Kulübü’nden Galatasaraylılara
Sevgili Galatasaraylılar, Sayın Adnan Polat’ın başlattığı kampanyanın ardından, gün boyunca Türkiye’nin ve dünyanın değişik yerlerinden aldığımız sayısız telefon ve mail mesajı, Galatasaray’lıların imkanları nisbetinde kulübümüze maddi katkı yapmayı arzu ettiklerini ortaya koymaktadır.
İmkanları oranında katkıda bulunmak isteyen sevgili taraftarlarımız, aşağıda belirtilen hesap numaralarına bağış yapabilirler.
Katkıda bulunan Galatasaylıların listesi -isimlerini açıklamak istemeyenler dışında- günlük olarak sitemizden ilan edilecektir.
Bağış yapılabilecek diğer bankaların hesap numaraları da önümüzdeki günlerde sitemizden yayınlanacaktır.
Galatasaraylılara teşekkür ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
USD ve EURO Hesap Numarası
Hesap İsmi : Galatasary Spor Kulubü
Banka : Denizbank A.Ş.
Şube : Zincirlikuyu Şubesi
Hesap No (USD) : 100840-354
Hesap No (EURO) : 100840-355
Swift : 914DENITRIS
YTL Hesap Numarası
Hesap İsmi : Galatasaray Spor Kulubü
Hesap No (YTL) : 100840-353
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Sayın Adnan Polat'a Teşekkür
Kulübümüz için başlatmış olduğu bağış kampanyasında gösterdiği çaba ve emeklerinden dolayı Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak eski yöneticilerimizden Sayın Adnan Polat'a içtenlikle teşekkür ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
-
STAR GAZETESİNE GÖRE
Tolga Girici wrote:Yonetimden tesekkur geldi sonunda Adnan Polat'a:Galatasaray Spor Kulübü’nden Galatasaraylılara
Sevgili Galatasaraylılar, Sayın Adnan Polat’ın başlattığı kampanyanın ardından, gün boyunca Türkiye’nin ve dünyanın değişik yerlerinden aldığımız sayısız telefon ve mail mesajı, Galatasaray’lıların imkanları nisbetinde kulübümüze maddi katkı yapmayı arzu ettiklerini ortaya koymaktadır.
İmkanları oranında katkıda bulunmak isteyen sevgili taraftarlarımız, aşağıda belirtilen hesap numaralarına bağış yapabilirler.
Katkıda bulunan Galatasaylıların listesi -isimlerini açıklamak istemeyenler dışında- günlük olarak sitemizden ilan edilecektir.
Bağış yapılabilecek diğer bankaların hesap numaraları da önümüzdeki günlerde sitemizden yayınlanacaktır.
Galatasaraylılara teşekkür ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
USD ve EURO Hesap Numarası
Hesap İsmi : Galatasary Spor Kulubü
Hesap No (USD) : 100840-354
Hesap No (EURO) : 100840-355
Swift : 914DENITRIS
YTL Hesap Numarası
Hesap İsmi : Galatasaray Spor Kulubü
Hesap No (YTL) : 100840-353
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Sayın Adnan Polat'a Teşekkür
Kulübümüz için başlatmış olduğu bağış kampanyasında gösterdiği çaba ve emeklerinden dolayı Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak eski yöneticilerimizden Sayın Adnan Polat'a içtenlikle teşekkür ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
DÜN İTİBARİ İLE 5.500 000 DOLAr
ha gayret
CUMA GÜNÜ 10 000 000 DOLARA ULAŞIRSAK EĞER BİR HAFTA SOLUKLANIRIZ.EN ZOR DEPLASMALARDAN BİRİNDEN DE GALİBİYET GELİRSE DEĞME KEYFİMİZE
Galatasaray bir yasam bicimidir..
-
Turkiye icin cok buyuk bir para bu. Eger bu para da carcur edilirse artik yonetim yakasina ilahi gucler yapisir diye umuyorum ortalikta bu kadar ac susuz insan varken.
Bence cok erken basvuruldu bu yonteme, daha organize bir sekilde, son care olarak, butun sacma giderler yokedildikten sonra, delikler kapatildiktan sonra yapilmaliydi... Hayirli olur diye umalim, yoksa sonumuz hakikaten kotu...
Bence cok erken basvuruldu bu yonteme, daha organize bir sekilde, son care olarak, butun sacma giderler yokedildikten sonra, delikler kapatildiktan sonra yapilmaliydi... Hayirli olur diye umalim, yoksa sonumuz hakikaten kotu...
Mehmet Cirak
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
-
- Moderator
Eger yanli$ anlamadiysam bu paranin harcani$ $ekli Polat'inde bulundugu bir komitenin izni ile olacak. Zaten hesap onun adina acilmami$ mi idi?Mehmet Cirak wrote:Turkiye icin cok buyuk bir para bu. Eger bu para da carcur edilirse artik yonetim yakasina ilahi gucler yapisir diye umuyorum ortalikta bu kadar ac susuz insan varken.
Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi 45111475-5001 numaralı Adnan Polat YTL Hesabı.
Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi 45111475-5002 numaralı Adnan Polat Dolar Hesabı.
Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi 45111475-5003 numaralı Adnan Polat Avro Hesabı
Ilk once kapatilacak olan borclar olarak FIFA cezasi ve futbolcu maa$lari dendi diye saniyordum. Canaydin'a kalirsa yine kicina sivar bu parayi proje uretiyoruz para kaynagi buluyorum diye elbette. Bu kadar aptal olmazlar eline cephane verip yine kendini sectirme hulyasina kapilmasina.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
Bence erken basvurulmaya mecburduk, cunku cok acil odemeler var. Futbolcularin odemelerinin gecikmesi sampiyonlugun kaybina sebep olabilir. Amac yangini sondurmek ve Riva projesini devreye sokana kadar hareket kabiliyeti kazanmak. Canaydin'in elini cebine atmayacagi anlasilinca Adnan Polat boyle bir inisiyatifi harekete gecirdi.Mehmet Cirak wrote:Turkiye icin cok buyuk bir para bu. Eger bu para da carcur edilirse artik yonetim yakasina ilahi gucler yapisir diye umuyorum ortalikta bu kadar ac susuz insan varken.
Ben simdiye kadar taraftardan para toplayarak bu kadar yuksek bir borcu kapatan bir kulup hatirlamiyorum. Zaten Galatasaray kulubu de bir kurum olarak yoneticilerinin yillar yili yaptiklari acemiliklerin, sorumsuzluklarin sonucu olarak taraftarindan boyle bir iyiligi haketmiyor.
Borclari kapatmak icin tek mantikli yol Riva arazisinin degerlendirilmesidir kanimca. Canaydin hala Seyrantepe'den bahsediyor ama kendi tapulu arazimiz varken devletin arazisinden rant saglamak da benim icime sinmiyor. Insallah Marttan itibaren Riva projesi isini bilen yoneticilerin elinde sekillenmeye baslar.
-
- Site Admin
-
-
Turk Ticaret Kanunu'nun bir maddesine gore Sportif faaliyetlerde bulunan bir kurulustan vergi alinmiyor(mus).Hasan Tezcan wrote:Bu paradan vergi alinmayacak mi?
Beni bu konu Galatasaray Sportif'in acikladigi karlardan sonra rahatsiz etti. Galatasaray Sportif'in basindaki hanima email attim. Nasil olur da 17.4M net satis, 19.7M YTL net donem kari aciklayabilen bir sirket hic vergi odememektedir? Benim bildigim kadariyla karin paylasiminda birinci oncelik devletin payinin hesaplanmasi ve %33 oraninda odenmesini icerir dedim Turk yasalarina gore. Onlarda bana ilk cumlede soyledigimi soylediler, lafi uzatmak istemedim. Acikca goruluyor ki sirketcilik oynaniyor. Bu para verme olayinda da bagiscilik oynanacak!
-
Benim bildigim bayagi bir sure once bir kongre'de GSK'nin "Kamu yararina dernek olmasi icin onay alinmisti genel kuruldan, sanirim o bakimdan vergi yok.Burak Fenercioglu wrote:Turk Ticaret Kanunu'nun bir maddesine gore Sportif faaliyetlerde bulunan bir kurulustan vergi alinmiyor(mus).Hasan Tezcan wrote:Bu paradan vergi alinmayacak mi?
Degerli Galatasaraylilar, eger Turkiye'de degilseniz ve bir sekilde bu kampayaya nasil katilirim, verecegim uc kurustan 50 dolar transfer parasi alacaklar diyorsaniz, ben Amerika'da paralari topluyorum. Alisamiyen.net olarak bir kampanya baslatmis bulunuyoruz, meblag Adnan Polat'in hesabina aktarilacak.
Isteyenler:
1. www.paypal.com adresinden erisen@yahoo.com a para gonderebilirler.
2. dileyen bana erisen@yahoo.com adresine email atsin, posta adresimi gonderebilirim cek gonderebilirsiniz.
Mehmet Erisen
Galata Sarayi Mekteb-i Sultanisi
-
Ben bu kampanyayi cok yanlis buluyorum. insanlar zorla calisip cabalayarak biriktirdikleri paralari bagislayacaklar. Nereye gidecek bu paralar? Sonunda gene milyon dolarlari cebe indiren futbolcularin cebine. Su ulkede daha eline kalem defter alamayan milyonlarca cocuk var yaziktir bu paralara. Aziz Nesin kendi yazdigi kitaplardan biriktirdigi paralarla kimsesiz cocuklar icin vakif kurmus, sonradan okudum yazarken kullandigi kagidi israf olmasin diye her kösesine kadar kullaniyormus. Bir de su paralarin harcanis sekline bakiyorum daha baska isimiz mi kalmadi? Kusura bakmayin buyuk sorumsuzluk olarak göruyorum bu kampanyalari. Futbol bu kadar yuceltilecek bir spor degil. Ne kadar kolaymis insanlari manipule etmek.
-
Cengiz abi Canaydin harcasa ne olur harcamasa ne olur. Sacmaligin daniskasi bu. Sen de yazmissin (milyon dolarlara oynayan) futbolcularin maasi ödenecek. Nasil? Calisan insanlarin maaslariyla. Buyuk bir israf bu. Rezaletin daniskasi. Bu ulkede insanlarin cocuklari kitap kalem alamiyor beynimden vurulmusa döndum ne rezil bir kampanyadir bu.Cengiz Akgun wrote:
Ilk once kapatilacak olan borclar olarak FIFA cezasi ve futbolcu maa$lari dendi diye saniyordum. Canaydin'a kalirsa yine kicina sivar bu parayi proje uretiyoruz para kaynagi buluyorum diye elbette. Bu kadar aptal olmazlar eline cephane verip yine kendini sectirme hulyasina kapilmasina.
-