Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Fenerli yazar-.çizer takımının günlerdir söylediği bir söz var: "Tarih sadece şampiyonu yazar"!!
"Nasıl şampiyon olduğun, hangi şartlarda kimlere karşı şampiyon olduğun önemli değil! İstersen ikili averajla şampiyon ol, tarih seni şampiyon diye yazar" diyorlardı.. Yani Fener güç-bela averajla şampiyon olsada önemli olan şampiyonluktu! yarın bakacaz ne yazacaklar! Tarihin kimi şampiyon yazacağı artık meydanda, aynı tarih fenerden nasıl bahsedecek onlara göre, görecez
Dün gece pek uyuyamadım, fener 2-1 yeniyor bizde 2-0 yeniliyorduk benim güvenilir kabusumda...
Ama maç tahminlerimde ilk defa fener yener dedim hemde 10-0
Berlinde oynatılması planlanan bir Süper Kupa projesi vardı. Lig şampiyonuyla kupa şampiyonu arasında.. O maç ne oldu acaba Yani olacak mı demek istiyorum
Gördüğünüz gibi şampiyonluğu özümsedim hazmettim ileriye dönük düşünmeye başladım