Vedat Inceefe oyuncu olmus

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Tolga Girici

Vedat Inceefe oyuncu olmus

Post by Tolga Girici »

Takimimizin reis lakapli eski oyuncusu Vedat bir dizide oynamaya baslayacakmis. Sevval Sam'in sevgilisini oynayacakmis. Yeni kariyerinde basarilar dilerim.
Eski futbolcu oldu oyuncu
Büşra BOZOK

Image

Şevval Sam, Onur Şan ve Rojda Demirer'in başrolde oynadığı, "Yaşanmış Şehir Hikayeleri" adlı dizinin kadrosuna eski futbolcu Vedat İnceefe de dahil oldu. Yönetmenliğini Ümmü Burhan'ın yaptığı dizinin önceki gün Polat Tower'da çekilen beşinci bölümünde kamera karşısına geçen Vedat İncefe, dizide Şevval Sam'ın sevgilisini canlandırıyor.
http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/ ... asp?gid=90
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Gecen gun Ilhan Mansiz icin de benzer bir haber vardi. Dizinin tekiyle 4 bolumluk anlasma yapmis diye sanirim. Eski aylar, kirpilip yildiz, eski futbolcular da, kirpilip dizi yildizi oluyor demek ki?!? :)

Deniz'in Ilhan Mansiz icin, Ankaragucunde oynadigi zamanlardan, boyle gosteri sanatlarina yakin bir benzetmesi vardi sanki, tam hatirlayamadim simdi... :) O da yerini bulmus mu oldu boylelikle ne...
Özgür
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Yakisikli cocuktur Vedat.Co-Actor'u isirmadigi surece oyunculuk kariyerinin onu acik

Aslinda artik eski futbolcularin onunde bir suru secme sansi var.

Yorumculuk, spor yazarligi, oyunculuk, (ben olsam eglence programi bile sunardim ingilteredeki Ian Wright ornegi gibi) yazarlik (azicik kalem tutabilen cok guzel kitaplar bile yazabilir Hakan Sukur bence bu secenege en buyuk ornek olacaktir)

Galatasarayli eski oyuncu Ismail'in bir blue jean uretim isi vardi, Muhammed'in de isleri cok iyi idi diye hatirliyorum.

Ben eski topcu olsam kesin bir buyuk berber dukkani (hadi kuafor diyelim)
acardim.Tum taraftarlar benim dukkana gelirdi.Aksama kadar makara paso futbol at yarisi iddaa muhabbeti...Hele hele sehir takimi oyuncusu isem Bursaspor Denizlispor gibi parayi koyacak yer bulamazdim.
TRUST GALATASARAY
MGC
Post Reply