Ismail Gezer wrote:12 milyona Sol Campell almak gibi bir iki transfer yaparlarsa, belki takım daha başarılı olur ama bunun masrafının altına kolay kolay kimse girmez! Gidecek başkanın transfer yapması saçmalığın daniskası! Sen bu işten o kadar anlıyor olsan müzendeki kupa sayısından bu anlaşılırdı zaten! Transferleri bu yönetim yapıyorsa, yeni başkanında bu yönetim içinden çıkması gerekir!
Yine bir sampiyonlukla hesaplarimizi sasirmisiz. Aziz Yildirim bildigim kadariyla 8 sene baskanlik gordu (yarim sezonu da katarsaniz 9 diyelim). Bu surede FB uc kez sampiyon oldu.
FB 48 senelik ligde 16 kez sampiyon olmustur (ayni bizim gibi). Yani uc sampiyonluktan biri FB'ye, biri GS'a gider, kalanlar BJK, TS.
AY Fenerbahce'nin uzun vade sampiyonluk sayisini ya egale etmistir, ya da daha iyisini yapmistir (hesabiniza gore). Tabii butun bunlari yaparken daha once hicbir baskanin yapamadigi tesislesme, stad yapimi, transfer, gelir artisi gibi isler basararak.
Yani Aziz Yildirim'in bu isten anladigi epey ortada.
Isten anlamak demisken, sampiyonluk yuzunden aniden basarili olan baskanimiz dort senede bir sampiyonluk gormustur, GS'in ortalamasinin altinda. Bu arada GS'i Olimpiyat Stadina goturmek, Tromso zaferini yasatmak, maddi durumu iyice duzeltmek gibi icraatlerinin yani sira.
Hani bizim baskanimiz belliyken Aziz Yildirim isten anlamiyor demek icin dunyaya epey degisik bir gozle bakiyor olmak lazim, dayanamadim okuyunca.
Tabii Aziz Yildirim'in baskanligi birakip "danisman" olma isi de yine tam bizim Turk akli ya neyse.
Bir de sevgili Savas, buz sizin 100. yil transferi olarak AY'i almaniz bizim baskanin yildiz diye gecen sene Mondragon'u almasina benzedi. Bu kadar cok cosacaksaniz, Anelka ve Alex'i bir odaya koyup sozlesmelerini feshedip derhal yenisini imzalatip, Anelka ve Alex 100 yilin muthis transferleri diye de lanse edilebilir yani.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)