Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Savas Macun wrote:Mac bitti 6-0.

Goller Tuncay,Alex(3),Tumer,Murat Hacioglu.

Macin yildizi tartismasiz Alex idi.

Yalniz skor kimseyi aldatmasin.Macin sonunda istatistik gectiler

Selamlar
Savas
Maci seyretmedim, ama 10 kisiyle 6-0 baya iyi bir skor. Iyi oynamadan bu kadar oluyorsa iyi oynayinca kim bilir nasil olacak. Bizimkiler penaltiyi kaleciye nisanlayadursun.
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Tolga Girici wrote:
Savas Macun wrote:Mac bitti 6-0.

Goller Tuncay,Alex(3),Tumer,Murat Hacioglu.

Macin yildizi tartismasiz Alex idi.

Selamlar
Savas
Maci seyretmedim, ama 10 kisiyle 6-0 baya iyi bir skor. Iyi oynamadan bu kadar oluyorsa iyi oynayinca kim bilir nasil olacak. Bizimkiler penaltiyi kaleciye nisanlayadursun.
Maci izledim. Savas'a katiliyorum. Skor tamamen aldatici. FB dunku GS'dan daha cok pozisyon verdi. GS'in verdigi pozisyonlarin cogu duran toplardan verilen pozisyonlar. FB'nin verdigi her cesit pozisyon var. Defansin arkasina sarkma mi istersin, offside bozma mi istersin, kafa topu mu istersin, beklerin aksamasini mi istersin, kaleyi cepheden goren sutlar mi hepsi vardi. Takim bana gore yavasti, lakayitti. Pas hatalari cok fazlaydi. Mucadele gucu zayifti. Istek arzu vasatti. Bitse de gitsek diye oynadilar.

Ilk golde offside gordum. Bir daha da gostermediler, yanilmis olabilirim. Semih Umit Ozat'tin igrenc otesi ortasina (bu ortayi her futbol sever izlemeli, hakikaten orta nasil yapilmazin dersi verilirse bu guzel ornek olur) kafayi vurdugunda Tuncay offside gibi gozuktlu bana. Kaleci de zamanlama hatasi yaparak golu ikram ediverdi. Ikinci gol cok kotu adam paylasma ceza sahasi icinde yapilan ortaya Alex bombos kaldi ama o da ne lokum gibi bir sut cekti alti pasin icinde. Ama kaleci daha da kotusunu yapti ve pamuk dedigimiz bu vurusu kollarinin altindan kaciriverdi.

Burada duruyorum senelerdir bahsettigim seyi yineliyorum. Turkiye'deki defanslar icler acisi, kaleciler perisan. Alex bu golu mesela Italya'da hic atamaz. Ispanya'da belki iki senede bir atar. Turkiye'de her sene 3-4 kere atar.

Fadel mi fidil midir nedir, kaleciligin yuz karasi. Kim getirmis kim bulmus? O takimda bunu kesecek bir Turk kaleci olmamasi da daha vahim.

Maca geri donersek, kirmizi kart, 3. gol ondan sonra anlatacak bir sey kalmadi.

FB bu futbolla Dinamo Kiev'i eleyecegini saniyorsa aldaniyor. Turkiye'nin Agustos sicagindan Ukrayna'nin serin gecelerinde soguk bir sok yasar. Bence GS'in Cek takimin elemesi FB'nin Kiev'i elemesinden daha buyuk bir olasilik. Ama en buyuk olasilik tabii ikisinin de elenmesi.

Ozan Ersoy
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Bu da basınımızın haber baslıkları.

Sabah:

Asrın şovu başladı: 6-0
Yine Terim Yine altı!
Altı-n karnaval: 6-0

Milliyet:

100. YILIN GALASI SARACOĞLU'NDA YAPILDI, İLK PERDEDEKİ OYUN HAFIZALARA KAZINDI
Kadıköy korsanları: 6-0

Hurriyet:

10 kişilik öfke: 6-0
ULUSOY istifa sesleri altında müthiş bir atmosfer içinde başlayan maçın ilk yarım saatlik bölümünde………..
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Fenerin forması, Fatih Tarim'in Umbroya yaptırdığı altın rengi formalara benziyor. Yani en az onun kadar dandik :)

Alex'e penaltı verilebilirdi ama Lazarov'un pozisyonu bariz penatlı..
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Türkiyede bu hafta sonu havalar korkunç sıcak geçiyor. Nefes almak bile mesele. Liglerin erken başlamasına sırf bu yüzden karşı çıkmıştım ama umarım futbolcular bundan zarar görmez ve Avrupa maçları ve Milli maçlar için erkenden hazır olurlar bu maçlarla..
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Antalyaspor 0 - 0 Çaykur Rizespor
Bursaspor 0 - 0 Ankaragücü
Gaziantepspor 1 - 1 Denizlispor
Konyaspor 1 - 0 Sakaryaspor
Vestel Manisa 1 - 0 Beşiktaş (Meduna)
Sivasspor 1 - 1 Gençlerbirliği

Maçlar devam ediyor
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Besiktas macini son 5 dakikadir izliyorum, Vestel vakit gecirmeye calisiyor, Besiktas'in Gokhan zan'la bir kafa topu direkten dondu.

Vestel'de Zelenka yerine Caner girdi.

Besiktas her an gol bulabilir. Iceri uzuntoplar atip Nobre ile bulusturmaya calisiyorlar.

Meduna beni alin diye isaret etti, sakatlanmis.

Iki takim da daginik, yorgunluk iyice artmis. Besiktas aldigi her topu ceza sahasina dolduruyor.

Tigana her zamanki gibi kurdaniyla dislerini karistiriyor. Kebapcidan cikip maca geldi herhalde.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Hakkaten, şu kürdan'ın hikmeti nedir acep :)

Tolga Girici wrote: Tigana her zamanki gibi kurdaniyla dislerini karistiriyor. Kebapcidan cikip maca geldi herhalde.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ismail Gezer wrote:Hakkaten, şu kürdan'ın hikmeti nedir acep :)
Tolga Girici wrote: Tigana her zamanki gibi kurdaniyla dislerini karistiriyor. Kebapcidan cikip maca geldi herhalde.
Bir tur ugur herhalde, ama cok guzel gozukmuyor.

Besiktas'ta en gayretli oyunculardan birisi savunmada Ibrahim Toraman. Sik sik topu alip kendisi rakip yarisahaya tasiyor.

Mac bitti, Besiktas icin baya kotu oldu, Delgado'nun yoklugu hissedildi. Vestel iyi basladi.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Antalyaspor 0 - 0 Çaykur Rizespor
Bursaspor 0 - 0 Ankaragücü
Gaziantepspor 1 - 1 Denizlispor
Konyaspor 1 - 1 Sakaryaspor
Vestel Manisa 1 - 0 Beşiktaş (Meduna)
Sivasspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Tolga Girici wrote: ..
Mac bitti, Besiktas icin baya kotu oldu, Delgado'nun yoklugu hissedildi. Vestel iyi basladi.
Cok iyi oldu cok. Super kupadan sonra hatta Cuma gunku GS macindan sonra bir suru BJK'li kenef agiz acilmi$ti. Kiclarindaki koca deligi gorduler.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ulan Tigana denen herif hala 26 puan geriden bitirdik gecen sene diyor birder deli olacagim be. Ben de bu Milliyet'in angutlugu sandimdi. Herife biri evladim senin saatin mi durdu son haftayi mi katmiyorsun yoksa aritmetik okumadin mi sen okulda diyen yok.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Cengiz Akgun wrote:Ulan Tigana denen herif hala 26 puan geriden bitirdik gecen sene diyor birder deli olacagim be. Ben de bu Milliyet'in angutlugu sandimdi. Herife biri evladim senin saatin mi durdu son haftayi mi katmiyorsun yoksa aritmetik okumadin mi sen okulda diyen yok.
Besiktas'ya Delgado yoktu, kotu oldu tabi, ama dusunursek, Galatasaray'a bakarsak herhangi bir oyuncunun olmamasi o kadar da etkilemiyor (bu haftadaki macta rahat rahat kazanacak pozisyonlari yakaladik). Gs'in en buyuk avantaji bu. Fenerbahjce'de de Alex disinda ayni sey gecerli. Ama bu Besiktas nasil duzelecek bilmiyorum. Kanatlar sifir. Solda I. Uzulmez var. Orta saha olmayinca savunmadan Koray ve Toraman top tasimaya calistilar. Nobre mac boyunca belki 100 defa ziplamistir, kafa topu indirmek icin. Nobre'nin efektif oynamasi icin kanat oyuncularinin daha iyi olmasi lazim.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Tolga Girici wrote: ..
Besiktas'ya Delgado yoktu,
....
Bir Delgado a$agi bir Delgado yukari. Ben adami gormedim ama Sabah'ta ellerinin hamuru ile futbol da yazmaya kalkan iki yalak bu adami goklere cikardi gecen hafta. Guya Hincal efendiye gore yeni Hagi imi$. Hadi bakalim gorelim.
Last edited by Cengiz Akgun on Sun Aug 06, 2006 10:59 pm, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

TD'liği tartışmalı da olsa Hagi'nin nasıl büyük bir futbolcu olduğunun en önemli göstergelerinden biri bu aslında:
Rapaiç = Yeni Hagi
Revivo = Yeni Hagi
Ortega = Yeni Hagi
Felipe = Yeni Hagi
Hoijdonk= Yeni Hagi
Alex = Yeni Hagi
Delgado = Yeni Hagi

Unuttuğum yeni Hagi var mı :)
Post Reply