Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Alpay Dedeoglu wrote:... Sonrasi felaket. Anelka parasi net ele gececek rakam degil. Alinacak bonservis 4 yila bolunmus ve performansa bagli.
Anelkanin bu maymun istahiyla ve istikrarsizligiyla en fazla 6 milyon dolar kasaya girer. En azindan Bolton belli macin altinda oynatir bonservisi yemek icin
Alpay Hocam,

Bu durumu daha once soru olarak sormustun, onayini almis oldun mu bir yerlerden? Benim kafama yatmayan kismi, Ingilizler oyle bir kanun koymus olsa da, bunu uluslararasi transferlere/anlasmalara nasil uygulayabilecekleri. FB ile aralarindaki anlasmaya ayrica madde olarak koydurtmus olmalari filan gerekmez mi? UEFA'nin/FIFA'nin "uluslararasi transfer'de oyuncuyu alan ulkenin kurallari gecerlidir" filan gibisinden bir kurali var mi?
Özgür
Savas Macun

Post by Savas Macun »

Alpay Dedeoglu wrote:Savasin tespitleri enteresan. Hele bu Latin lakaytligi Alman disiplinin yerini aldi konusu enteresan.

Ben baska bir acidan bakmak isterim. Bu son transferler Cruzeiro'yu sampiyon yapan 3luyu FB ye tasidi. Yani FB , 100 gol atan Sakaryalilar merkezli takimi bastan yaratma gibi bir plan yapiyor. Yani uyum ve oyun kalibi yoksa giderim bu uyumuda satin alirim kardesim diyor FB . Al Alex , senin istedigin teknik direktor, senin gecmiste iyi anlastigin 2 kankan, birde senin 2 kankani yedekleyecek 2 adam. Oynat bakalim simdi takimi. Sorumluluk sende . Bayagi bir copy paste denemesi.
Barcelondaki Hollandalilar falan gibi bir deneme. Alinan adamlar oldukca iyi ve en azindan yapilan hareketin bir mantigi var ama:

1-)Tas yerinde agirdir. Brezilyada isleyen burada islermi?
2-)Tumer-Tuncay-Kezmandan en az 2 si kenarda. Bunye bunu kaldirir mi?
3-)Koch gitti, kondisyona dikkat.100.yil sampiyon, sonrasi tufan mi?
4-) Sakaryalilarin gelisi ve basarisi iyiydide, gitmeleri biraz kanli ve olayli olmustu. Sonrasinda FByi zora sokmustu.
5-)Brezilyali kligini 2. sinif gibi hissedecek, digerleri bunu sindirirmi?
6-)FB bu operasyondan sonra her yilki olagan 10-20 milyon USD ustune , en az 20 USD Milyon daha borc yapti.
Sonrasi felaket. Anelka parasi net ele gececek rakam degil. Alinacak bonservis 4 yila bolunmus ve performansa bagli.
Anelkanin bu maymun istahiyla ve istikrarsizligiyla en fazla 6 milyon dolar kasaya girer. En azindan Bolton belli macin altinda oynatir bonservisi yemek icin
7-)Hani Ümit Milli takimdan tulum olarak alinanlar pisecekti, Avrupada tecrube sahibi olacakti, bunlara yatirim yapilacakti. Genc Semih ?!, Serkan, Can, Servet, Selcuk, Deniz, Kemal, Mahmut Hanefi ne olacak? Hani devamlilik ve yatirim? Bunlar cok kotu oyucularmiydi da boyle bittiler?

Alpay,

Tuncay-Tumer veya Kezman'dan ikisinin oturmasina gerek yok, Tumer kesinlikle yedek olmali.Alex'in yedegi.Tuncay kafasini kullanirsa ilk 11 oynar.Nasil mi

Rustu
Onder Luagno Edu Umit
Appiah Aurelio Tuncay
Alex
Deivid Kezman

Madem ki bu Zico efendi uclu orta saha oynayacak, bu sablonun disina cikamaz,cikmamali.

Cok da alternatifi var.Adam gibi kullanirsa kadroyu herkesi memnun eder, 30 tane lig maci, 7-8 Turkiye kupasi, Uefa'da turu gecerse 6 mac minimum.Toplam 40-45 mac var onunde.

Yeri geldiginde Alex'i dinlendirir,Tuncay'i dinlendirir, ayni sekilde Onder.Bu takimda Appiah,Aurelio,Kezman,Edu ve Lugano degismez olmali.Iskelet de bu.Oynamasin bunlarla.

Daum'a herkes laf etti, Tuncay yatsin kalksin dua etsin adama.Eger Tuncay'i orda oynatmasaydi simdi o da kiralik gider ve Semih gibi otururdu kenarda.Tek caresi simdi Orta uclunun solu kaldi.

Gelelim umit millilere, Selcuk kendini beckenbauer veya oguz zannediyor.Onlar gibi yuksek teknige sahip degil, savunmasini da gelistirmedi bu yuzden oturup essek gibi savunmasini gelistirmeli yoksa 11 oynayamaz.

Mahmut Hanefi'nin ustunden o kadar hoca gecti, bir turlu bu adama forma vermediler.Hadi 1 tanesi hatali da hepsi mi hatali diye sorasi geliyor insanin.

Semih goruldu ki ilk 11 oyuncusu degil, Tanju gibi golcu degil, Aykut kadar zeki degil.Bunlarda 90'li yillarin adamlariydi.Dikkkaat (kazim kanat)

Deniz Umit Ozat'in alternatifi olabilir, hatta Tuncay'in oynadigi yerde de faydali olabilir.Basindan cok kotu bir olay gecti, insallah kisa zamanda toparlanir, bana gore cok ihtiyaci var FB'nin ona.

Servet yolcu, Can daha cok firin ekmek yiyecek.Kemal muzmin sakat, toparlandigi anda sakatlaniyor.

Bunlarin icinde Servet,Serkan,Selcuk cokca sans buldular ve oynadilar.Bu yuzden bunlari FB veya hoca bitirdi demek yanlis, ki hala da bitmis degiller.Ama goruldu ki bu adamlarla gereken gelisme ve sicrama yapilamadi.Romantik olmanin geregi yok.

Sen Koch,Anelka'nin bonservisine ve her yil olan harcamalara fena taktin,farkindayim.

Koch konusunda muhtemelen hakli cikacaksin, Alex'in domuzlugu kalmadi.Ayakta duramiyor.

Anelka icin aciklama yapildildi, 8.3 mio STG tiko aldik diyorlar.Yalansa mali tablolarda cikmasi lazim ortaya, ayrica Bolton'un duzenli olarak gereken yerlere Financial'larini yolladiklarina eminim orda da bu ortaya cikar eger duzmece varsa.Bizim baskan bu isin piri oldu, guzel okutuyor malini.Ondan da suphem yok acikcasi.

Ayrica ben esas BJK'i merak ediyorum, son 3 yilda yapilan harcamalarin hatti hesabi yok.Para sacip duruyorlar.

FB bu sene harcamayi planladigi paranin herhalde ucde birini harcamistir, elde Lugano/Kezman gibi olusu para edecek adam var.Deivid ve Edu eger bizimkiler Uefa'da biraz palazlanirsa market degerini arttirabilecek adamlar.Appiah zaten ortada.Yani elde asset acisindan kotu bir tablo yok.Eyvah denilecek ortada durum yok.

Sakryalilar, isin bokunu cikardi.Baskan secimlerine kadar isi uzattilar, bunlarin oyle bir kalibresi olamaz.Olsa olsa takim icinde gruplasmalar olur, bu da dogal.Her yerde olur bu, Rustu ve Umit ikilisi bunlardan daha tehlikeli.Dikkaaattt!

Hersey yalan Alpaycigim, bu isin ucu Zico'da.Ya bizi rezil edecek ya da vezir, vezir olacagimiza dair hic bir isaret goremiyorum ben.Sezonu Irfan Saraloglu ile bitirmemiz sasirtmaz beni.Benim bildigim tribunler oyle beyaz Pele falan dinlemez Hiddink gibi adami teneke baglayip gondermis bir ecdad'dan geliyoruz.Ama Zico efendi de buna canak tutacak gibi.

"Zico iyi adamdi, en azindan FB'nin 10 senesini kurtaracak Kerim,Can gibi adamlara sahip olduk " 100.yil tesellisi degil esprisi olur.

Hayir olsun
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Size kehanette bulunayım.

Edu Luciano değişmesi aptalca bir değişiklik olur.Edu'nun Luciano'dan defansif anlamda üstünlüğü yok.Ofansif anlamda ise Luciano'nun sağladığı hava üstünlüğü ve golleri Fener çok arayacaktır.

Demedi demeyin.
Savas Macun

Post by Savas Macun »

Mehmet Gorgen wrote:Size kehanette bulunayım.

Edu Luciano değişmesi aptalca bir değişiklik olur.Edu'nun Luciano'dan defansif anlamda üstünlüğü yok.Ofansif anlamda ise Luciano'nun sağladığı hava üstünlüğü ve golleri Fener çok arayacaktır.

Demedi demeyin.
Luciano sakat, 3 ay yok.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Deivid Takvim gazetesinin yazdığına göre Türk vatandaşı yapılacakmış.İsmi de Davut olacakmış.Bu sayede FB bir yabancı daha alabilecekmiş.

Sakın "Çüşşş" yada "Ohaaaaa" demeyin.

Ben Nobre konusunda çüş demiştim ertesi günü adı Mert oldu.

Acaba Kezman Türk vatandaşı olursa ne isim alacak?

Aklıma Kezban'dan başka isim gelmedi. :lol:
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Ben Tumer'in yerine Tuncay'in kesilecegine ihtimal verdigimi belirtmistim, Vatan gazetesinde bu gorusu destekleyen bir yazi var. Kanimca Tuncay kulup yonetimi tarafindan sorunlu goruluyor ve bir taraftar grubu onu hic sevmiyor. Once kadrodan kesilecek, sonra ikinci bir Ceyhun vakasi olacak diye iddia edeyim ben de.

http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?ex ... egoryid=15
Can Baysan

Post by Can Baysan »

Trabzonspor Lazaroni'yi gönderdi, Ziya Doğan'ı getirdi

Ömür AVCI / TRABZON (DHA)

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bugün teknik direktör Sebastiao Lazaroni’nin görevine son vererek Ziya Doğan’ı teknik direktörlüğe getirdi. Bordo mavili yönetim kurulu, ligde oynadığı 4 karşılaşmada 4 puan alabilen Sebatiao Lazaroni’nin sözleşmesini bugün öğle saatlerinde feshettiğini duyurdu. Bordo mavililer, bu haberin 1 saat sonrasında ise Lazaroni’nin yerine göreve Ziya Doğan’ın getirildiğini açıkladılar.

ALBAYRAK: DOĞAN’IN YARIM KALMIŞ İŞİ VARDI

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, takımı Ziya Doğan’a emanet ettiklerini ifade ederek, “Ziya Doğan, kentimizi ve takımı iyi tanıyan bir teknik adam. Lazaroni’ye bu sabah aldığımız kararı tebliğ ettik. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olsun'' dedi. Albayrak, Trabzonspor’da başarılı bir çalışma dönemi geçiren Ziya Doğan’ın yarım kalan bir işi olduğunu vurgulayarak, “Kendisi de verdiği mesajlarla bu görüşümüzü desteklemiştir. Şimdi yarım kalan bu mesaisini tamamlamaya geliyor. Doğan, hem bizim karakterimizi, hem de takımın yapısını bilen bir teknik direktör. Taraftarımız tarafından da seviliyor. Trabzonspor’un Ziya Doğan yönetiminde kendine özgü karakterine tekrar kavuşup başarıdan başarıya koşacağına inanıyor, taraftarımızdan destek bekliyoruz'' dedi.
Liseli vardı ya ah o liseli...
Savas Macun

Post by Savas Macun »

FB: 4 Antalya: 2

Goller: Lugano(2),Alex ve Tuncay

68.dakikaya kadar hic bir sey yoktu cunku Zico efendi hala Tumer'i orta uclunun solunda oynatiyor ve Tumer yuruyerek pres yapiyor!!

Ya Tumer ya Alex.Orta uclunun solunda Tuncay oynar.Nitekim Tuncay girdikten sonra dinamizm geldi takima, orta sahada daha aktif ve kalabalik oldu.

Yeni transflere gelince, Lugano cok iyi.Hemen kendini belli etti.Edu ve Deivid cok goze batmadi, ikiside vasatin uzerine cikmadi.Ancak ozellikle Deivid uyum saglarsa cok faydali olur.Kezman ise istekliydi ama cok heyecanliydi, fakat bayagi saglam ve iyi basiyor.

Futbolcu kalitesinden yana sikintisi olmaz Fener'in ancak Zico'nun tercihleri kaderimizi belirleyecek.Boyle ara sira agizimiza bal calinir, sonucta kendi ic sahanda cok zorlanmaz FB ki bugun zorlandi kim ne derse desin.

En az 5-6 mac lazim uyum icin.

Macin ucuncu golu tartisma yaratacaktir.Posisyonda Lugano'nun eli, offside ve Tuncay'in falulu soz konusu.

Benim yorumum:

Top lugano'nun eline carpiyor, Tuncay offside degil ancak Tuncay top bayagi tehlikeli giriyor altipasta ve Hakem faul yorumlayabilirdi.Ben Gol diyorum.

Selamlar
Savas
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Savas Macun wrote:FB: 4 Antalya: 2

Macin ucuncu golu tartisma yaratacaktir.Posisyonda Lugano'nun eli, offside ve Tuncay'in falulu soz konusu.

Benim yorumum:

Top lugano'nun eline carpiyor, T

Selamlar
Savas
Hocam hep öyle oluyor :lol:

Maşallah smaçör Luciano gitmiş pasör Lugano gelmiş.
:lol:

Nasıl bari iyi veleybol oynayabiliyor mu?
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Bugun Zafer Biryol Bursa'da kendisine 2 gol ile gelmi$. Sakarya'yi 3-1 yenmi$ler. Adam FB'de korleniyordu.
Devam edelim. Konya'da golden cok kirmizi cikmi$. 3'u Sivas'a. Mac 2-0 Konya'nin. Sivas'ta yine sirvalama donemi.

Vestel gul gul acmi$. 5-1 ile Kayseri Erciye$ mantisi yapmi4lar. Zelanka uclemi$.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

TS BJK bugun Inonu'de paraliyor. Son 15 dakika ve TS 3-1 onde.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Savas Macun

Post by Savas Macun »

Macin tamamini seyrettim.BJK icler acisi haldeydi.TS beni cok sasirtti, aslinda oyunculari hic fena degil, Ziya Dogan onlari tanidigi icinde gayet dogru bir taktikle mahvetti BJK'i.

Abartmiyorum macin normal sonucu 7-2 falan olmaliydi.TS oyle goller kacirdi ki inanamazsiniz.

Kleberson gibi bir adam beni cok sasirtiyor.Bir turlu verim alamiyor BJK.Ricardinho daha alisamadi herhalde.Delgado icin Sergen falan diyorlar, Sergen ondan fazla kosuyordu.

Tigana'da kendi ipini kendi cekecek, ne diye bu kadar kadro ile oynarsin.Nobre bu takimda oynar, Ibrahim Uzulmez'de oynar.

Neyse iyi oldu.Bu sene en ciddi rakip olarak BJK'i goruyordum
Selamlar
Savas
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

dakika 1 gol 1:

Erman Hoca “el”i yorumladı !
Hürriyet Yazarı Erman Toroğlu Fenerbahçe’nin elle oynama tartışmalarını yazdı.

Hakem, 72 dakika mükemmel bir maç idare etti. Bütün çaldığı düdükler doğru. Seyirci geçen haftaki maçın da etkisiyle devamlı bağırıyor, "Haluk Ulusoy istifa..." Maç o andaki gibi 1-1 devam etse seyirci de bağırmaya devam edecek.

Haluk Ulusoy evinde maçı seyrederken bakıyor ki durum kötü, kendisine devamlı bağırıyorlar. Maçın gözlemcisine telefon açıyor ve diyor ki, "Hakeme haber verin, 1-2 pozisyon görmesin, Fenerbahçe golü atsın, ben de durumu kurtarayım!" Eğer Fenerbahçe seyircisi federasyon başkanını istifaya davet ediyorsa, 72’nci dakikada sarı kartı olan Lugano, bir voleybolcu pasörü gibi eliyle Tuncay’ın önüne topu bırakıyor ve Fenerbahçe de ikinci golü atıyor. Yani, hem golün iptali, hem de Lugano’nun ikinci sarı karttan ihracı gerekir. Ve bu golden sonra da seyirci Haluk Ulusoy’u istifaya davet etmiyor, maç kurtuluyor. Böyle bir senaryo ve mantık ancak bizim gibi ülkelerde olur. Federasyon başkanını istifaya davet edin ama bu maçta böyle bir hakem yüzünden değil. Sebebiniz mantıklı olsun
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Hakem Demirlek’ten çok kusurlu bir hareket!

MEHMET YILMAZ-SAMSUN
Lig A’nın, tabiri caizse, ısınma turları sürdükçe takımlar da haklarında konuşulacak cümleleri kurdurmaya başlıyor. Şimdilik dört hafta geride kaldı ve biz adı geçen herhangi bir takım hakkında üç-beş kelam edebilme şansına eriştik. Mesela, İstanbul Büyükşehir Belediyespor... Esasında İstanbul Büyükşehir için sezon başında ne düşünüyorsak şimdi de aynısını düşünüyoruz. Başlarında Türkiye’nin altyapı ger çeğini ve zenginliği iyi bilen, başarı potansiyeli yüksek bir hoca (Abdullah Avcı) var. Oyuncu kadrosu da gençlerle bazı eskilerin harmanlanması şeklinde olmuş. Takımın seyirci desteği yok; ama anlaşılan onların öyle bir beklentisi de olmamış hiçbir zaman. Açıkçası belediye destekli ve tribün kültüründen uzak takımların yerine şehir takımlarının Süper Lig’de olması daha makul görünüyor; ama ortada da iyi top oynayan bir takım var. İşte, o takımla şehir desteğini en iyi yansıtan ekiplerden biri olan Eskişehirspor’un mücadelesi vardı bu hafta. Eskişehir Atatürk Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan maçı İstanbul temsilcisi 1-0’lık üstünlükle kapatırken, liderliği de rakibinden devralmış oldu.
Ligin ilk haftasından sonra sürpriz bir teknik direktör değişikliğine giden Malatyaspor ise peş peşe 3. galibiyetine imza attı. Ligin iddialı ekiplerinden Altay karşısında Lig A’nın kadrolu golcüsü Taner’in de golleriyle farklı bir galibiyet elde eden Doğu temsilcisi, zirve hesaplarını iyice kuvvetlendirdi. Altay ise istikrarsız skorlar serisine devam etti. Bir diğer İzmir temsilcisi Karşıyaka ise geçen haftaki dış saha galibiyetini içerideki İstanbulspor maçıyla taçlandırmak istiyordu; ancak müsabaka sonunda gol olmayınca iki takım da birer puanla iktifa etmek zorunda kaldı. ‘Sahaya çıktı, çıkmayacak, ligden çekilecek, masörünü oynatacak...’ dedikoduları arasındaki D.Bakırspor, Süper Lig tecrübeli futbolcularının katkısıyla 2-0 geriye düştüğü müsabakayı 3-2’ye getirme başarısı gösterdi. Kadro itibarıyla fena sayılmayacak olan D.Bakırspor’un bu müphemlik içinde açıkçası neyi ne kadar yapabileceği de ayrı bir merak konusu.

Kadro ve idari sıkıntılar itibarıyla Lig A’nın zayıf halkaları arasında gösterilen iki takımın mücadelesinde Uşakspor, Sebatspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Lig A’nın Ankara derbisinde ise G.Birliği Oftaş, Türk Telekom’u mağlup etmeyi başardı. Böylelikle Oftaş üst sıralara doğru konuşlanmaya başladı; ancak takımın konumunu özellikle deplasmanda alacakları puanlar belirleyecek gibi. Transfer şampiyonu Mardinspor, öne geçtiği müsabakada Karadeniz temsilcisi Orduspor’a 1 puan kaptırdı. Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen müsabaka sonucunda birer puan alan iki takım da henüz performans olarak da puantaj olarak da arzuladıkları merhalede değiller. Haftanın kapanış mücadelesinde ise iki haftalık Karadeniz seyahatini noktalayan Kocaelispor, evinde Elazığspor’u ağırladı…

Gözlerimize inanamadık!

Ve gelelim yazımızın başlığına ve Samsunspor-Kasımpaşa maçına… Kasımpaşa karşısına önceki haftanın moraliyle çıkan Kırmızı-Beyazlılar, Serkan Aykut’un penaltı kaçırdığı müsabakadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kasımpaşa ise ligin başından beri süregelen iyi ve mücadeleci oyununu 19 Mayıs Stadı’nda da devam ettirerek maç sonunda Samsunspor taraftarının da alkışını aldı. Samsunspor hoca ve oyuncu değişikliklerinden ötürü lige adeta iki ay geriden başladı ve ciddi bir uyum sorunu yaşıyor.

Yalnız müsabakanın en ilginç notu, hakem Bülent Demirlek imzalıydı. Hani, derler ya ‘Futbol sahalarında ender görülen hareket!’ diye... Maçın son dakikalarıydı ve bir pozisyonda maratondaki seyirciler hakeme bireysel olarak tepki gösterdi. Klasik bağırmalar, küfürler vs... Bunun üzerine Bülent Demirlek, eliyle malum yerlerini tutup seyirciye çok galiz bir hareket yapmış. Tribünler öfkeden köpürdü tabii... Aynı hareketi birkaç kez daha yapmış. ‘Yapmış’ diyorum, zira biz bulunduğumuz yerden göremedik bu hareketi ve ne olduğunu da anlamadık. Zaten ters açıda olduğu için kameralar ve foto muhabirleri de kaçırmıştır pozisyonları! Ama çok ciddi bir hareketlilik oldu maraton tribününde. Sonra sorduk yandakilere ‘Ne oldu, niye kızıyorsunuz hakeme?’ diye. Onlar da Demirlek’in yaptığı hareketi anlattılar. Açıkçası inanmadım ve ihtimal vermedim böyle bir şeye, tesadüf olmuştur diye düşündüm. Ama sonra seyirci tepki göstermeye devam edince birkaç kez daha yaptı aynı şeyi ve biz de gözlerimizle gördük. Gerçekten de o iğrenç hareketi yapıyordu! Ne diyelim, tarih unutur ama taraftar asla… Hakemlerin de insan olduğunun elbette farkındayız; ama bu kadarına da pes doğrusu. Bir hakem bunu yaparsa, seyirci ve oyuncular neler yapmaz ki? Üstelik iyi yönettiği ve Samsun seyircisinin bile şikayet etmeyeceği bir maçın sonunda…
Sayı: 150
Bölüm: Lig A
ZAMAN

Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Anelkayı özleyecez galiba :)
Fenerin 2 şutu var ilk yarı itibariyle ve biri gol (Kezman)
Post Reply