Galatasaray 2006-2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Haydi çocuklar okula!

Arda Turan'ı geçen sezon vitrine çıkaran Vestel Manisa, Galatasaray'ın fazla forma şansı bulamayan gençleri Aydın, Ferhat ve Özgürcan'ı kiralık olarak istedi. Sarı-kırmızılıların, Ege ekibine olumlu yanıt vereceği bildirildi


Cim-Bom'un genç yetenekleri Aydın Yılmaz, Ferhat Öztorun ve Özgürcan Özcan, Vestel Manisaspor'a kiralanıyor.
Geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray'dan kiralık aldığı Arda Turan'ı sadece 5 ayda vitrine çıkaran Ege ekibinin teknik patronu Ersun Yanal'ın; Aydın, Ferhat ve Özgürcan'ın da kiralanmaları için yönetiminden talepte bulunduğu öğrenildi.
Sarı - kırmızılı yönetimin, Arda'nın, Vestel Manisaspor'da gösterdiği büyük gelişim nedeniyle üç gencin kiralanmasına çok sıcak baktığı vurgulandı.
Teknik Direktör Gerets'in fazla forma şansı vermediği Aydın, Ferhat ve Özgürcan'ın, Vestel Manisa'da tecrübe kazanarak Arda gibi yeni sezonda sarı - kırmızılı takıma dönmelerinin planlandığı kaydedildi.
Bu arada Galatasaraylı üç futbolcunun, Manisaspor'a bedelsiz olarak kiralanmalarının da gündemde olduğu, bu konunun taraflar arasında yapılacak görüşmelerden sonra kesinlik kazanacağı ifade edildi.

Eric Gerets de istiyor
Gerets'in de, sezonun ikinci yarısında düzenli olarak forma giyme şansları az olan Aydın, Ferhat ve Özgürcan'ın, Vestel Manisaspor'a kiralık gönderilmelerine onay vereceği bildirildi. Öte yandan yönetim, diğer genç futbolcuların kiralanmaları için çeşitli kulüplerle görüşmelere devam ediyor.

http://www.milliyet.com.tr/2006/12/28/spor/axspo03.html
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Ersun Yanal'a mi kalmis bu cocuklari 'yetistirmek'. Gerets ne is yapiyor, diye
sormazlar mi...

Genclere sahip cikan TD olarak lanse etmislerdi geldiginde.
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Tolga Girici wrote:
...Yonetim teknik direktor konusunda Feldkamp'a danisirsa iyi eder.
Forumda hic konusuldu mu bilmiyorum ama Feldkamp, yilin yarisinda Turkiye'de yasayan, Turk futbolunun son 15 yilini su gibi bilen bir hoca. Ondan teknik danisman olarak bir tur CEO gibi yararlanilamaz mi ? Bu hoca seciminden yetenek avciligina kadar bircok konuda olabilir. Ben onun Almanya'da oynayan Turk oyunculari cok izledigini gosteren yazilarini okuyorum. Cok bilgilendirici yaziyor.
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

http://www.sabah.com.tr/2007/01/11/yaz02-10-104.html

Hıncal Uluç'un 11 Ocak tarihli Sabah gazetesindeki yazısı, Galatasaray'ın Canaydın önderliğinde düştüğü zavallı durumlara öyle güzel ayna tutmuş ki...
Liseli vardı ya ah o liseli...
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

TSYD'den Necati Ateş'e kınama...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Galatasaraylı futobolcu Necati Ateş'i kınadı.
TSYD'den yapılan açıklamada, Galatasaray'ın Antalya'daki kamp çalışmalarını takip etmekte olan Sabah Gazetesi Muhabiri Yaşar Yalçın'ın, 11 Ocak Perşembe günü antrenman sonrasında hiç bir sebep yokken futbolcu Necati Ateş'in ağır küfürler içeren sözlü tacizine maruz kaldığını dernek yönetimine bildirdiği, daha sonra da durumun olaya tanıklık eden diğer gazeteciler tarafından doğrulandığı vurgulandı.
Açıklamada, ''Görevleri gereği tarafların birbirlerine karşı saygılı olmaları esasından hareketle, Necati Ateş'in kendisine yakıştıramadığımız bu davranışını üzüntüyle karşılıyor, tekrarlanmayacağı umuduyla kınadığımızı spor kamuoyuna duyurmak istiyoruz'' denildi.
MİLLİYET

Necatiyi can-ı gönülden destekliyorum :D
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Eger bu haber dogru ise ve boyle bir anla$maya imza atan hayvanin agzina huni ile edilmez ise GS'yi duzluge nasil cikar? Boyle bir anla$mayi yani para gecikirse gun ba$ina 1000 Avro ceza veririm'i kabul eden boyle bir anla$mayi kendi ozel i$inde de yapabilir mi? Yapsa bile boyle bir parayi odemem gibi bir $eye curet edebilir mi?

http://www.sabah.com.tr/tuzemen.html

Pes be birader. Ozhan akitta yata git derler adama. Yok boyle bir anla$mada imzam yok diyorsan hangi hayvan imzaladi boyle bir $eyi ki Tuzemen gibileri bunu nasil boyle haber yapiyorlar? Eger dogru ise "300 bin Avraluk borc nasil 4.8 milyon Avroya ula$ir be hayvan. Olumusun sen" diye size soran hic kimse yok mu bu klupte yoksa. Ondan mi Kalpakci, Kulahci, Helvaci gibi herifleri korumak icin ona buna saldiriyorsun.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

"Carrusca'nın antrenmanlarda üstün performans sergilediğini dile getiren Gerets, Arjantinli futbolcudan ümitli olduklarını ve Arda ile büyük bir mücadele içine gireceğini söyledi." - AA

Neden Arda ile rekabeti girsin be adam?!
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Transfer böyle yattı
13 Ocak 2007
Gurbetçi futbolcuyla ve Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile el sıkışan Adnan Polat, başkan Özhan Canaydın’ın son anda devreye girmesine bozulup görüşmelerden çekilince, bütün anlaşmalar suya düştü.

GALATASARAY’ın aylardır peşinde olduğu Hamit Altıntop’un transferinin, yönetimdeki iç çekişmeler yüzünden yattığı ortaya çıktı. Kulüp başkanı Özhan Canaydın ile başkan yardımcısı Adnan Polat arasında yaşanan gerginlik, sarı kırmızılı kulübün yılın en önemli transferini yapmasını önledi... Galatasaray yönetiminin aldığı karar gereği Schalke 04’ün Türk yıldızı Hamit Altıntop’un transferi ile ilgili görüşmeleri başkan yardımcısı Adnan Polat yürütüyordu. Önce futbolcuyla temas kuran Polat, Türkiye’ye gelmek istemediğini defalarca dile getiren Hamit’i güç de olsa ikna etti. Ardından sıra kulübü Schalke 04’e geldi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hamit’i satıp para kazanmak isteyen Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile de uzun süren görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Artık bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

Ne var ki, başkan Özhan Canaydın’ın son anda yaptığı bir hamle bu çabaların boşa gitmesine neden oldu...

Polat geri çekildi

Canaydın, Hamit’in transferine son noktayı koymak amacıyla önceki akşam Gerhard Rehberg ile Florya’daki bir lokantada bir araya geldi. Canaydın’ın bu girişimini "kendini öne çıkarma çabası" olarak yorumlayan Adnan Polat da şok bir karar alarak görüşmelerden çekildi. Pazarlıkların kilit ismi Adnan Polat’ın devreden çıkması Hamit ve Schalke 04 Kulübü ile yapılan bütün anlaşmaları suya düşürdü.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Hasan Tezcan wrote:"Carrusca'nın antrenmanlarda üstün performans sergilediğini dile getiren Gerets, Arjantinli futbolcudan ümitli olduklarını ve Arda ile büyük bir mücadele içine gireceğini söyledi." - AA

Neden Arda ile rekabeti girsin be adam?!
Bu asamada GS'a getirilebilecek en iyi isim Ersun Yenal gözumde. Eksikleri yok degil ama bu gencler yeniden dogar. Yoksa Canbaygin'in tum klubun iligini kemigini kurutup bitirmesi gibi Gerets de bu gencleri kurutup bitirecek.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Kerem Tezic wrote:Transfer böyle yattı
13 Ocak 2007
Gurbetçi futbolcuyla ve Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile el sıkışan Adnan Polat, başkan Özhan Canaydın’ın son anda devreye girmesine bozulup görüşmelerden çekilince, bütün anlaşmalar suya düştü.
"Galatasaray'ın Asbaşkanı Adnan Polat, "Hamit'e, kendisi açısından harika bir teklif yaptım. Ekonomik şartlar sorun değil. Hamit Türkiye'ye gelmek istemiyor. Türkiye sadece İstanbul'dan ibaret değil. Düşünün; bir deplasmana gidiyorsunuz 90 dakika küfür yiyorsunuz. Otobüsünüz taşlanıyor, sahada ısınan oyuncunun kafasına yabancı maddeler yağıyor. Buna benzer bir sürü etken Hamit gibi kaliteli futbolcuların Türkiye'ye gelme isteğini öldürüyor." dedi.

Polat yine de bu transferin kapanmadığını bir hafta içerisinde Hamit'ten olumlu ya da olumsuz cevap beklediklerini söyledi.

Galatasaray'ın sorunlarının sadece futboldan ibaret olmadığını vurgulayan Polat, kulübün birçok sıkıntısının geçmiş yönetimlerden kaynaklandığı öne sürerek şunları söyledi:
"Birçok sorun ve projeyi birarada yürütmeye çalışıyoruz. Mesela Riva benim arazim olsaydı, bir haftada bitirirdim. Ama iş Galatasaray'a gelince çok daha sorumlu davranıyoruz. Çünkü kongrede her yaptığımızın hesabını vermek zorundayız. Riva arazisi için ciddi tekliflerin yanısıra ciddiye alınmayacak teklifler de geliyor. Onları bile ayrıntılarıyla inceliyoruz. Çünkü bize niye incelemediniz diye hesap sorarlar."

Sarı kırmızılı yönetici hedeflerinin önce Riva'yı bitirmek ardından Seyrantepe'deki stad projesini hayata geçirmek olduğunu belirterek, 6 ay içerisinde Seyrantepe yapılacak stadının temelinin atılabileceğini söyledi.

Bu arada teknik direktör Eric Gerets ile arası iyi olmadığı öne sürülen Adnan Polat, Belçikalı hoca ile yönetici arkadaşı Tunca Hazinedaroğlu'nun doğum günü partisinde biraraya geldi. Polat ile Eric Gerets'in son derece samimi bir sohbete daldıkları gözlenirken, bu hafta içerisinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya gelip sezonun planını yapacakları öğrenildi. "


************************

Ben bu demecin dogrulugunun Kerem'in gectigi yazidan daha fazla oldugunu dusunuyorum. Canaydin araya girdi diye bozuldu zorlama bir sav. GS Hamit'in Schalke'den aldigindan fazlasini teklif etmis olabilir. Hamit'in Almanya'da ucuk bir para yaptigini dusunmuyorum. Ama son senelerde Almanya'da on plana cikmis Turk asilli oyuncularin (Yildiray, Nuri Sahin vs) Turkiye'ye gelmekten cekindigini, istemediklerini surekli okuyoruz, biliyoruz. Hak da veriyoruz. Ya surada biz her gun donsek mi donmesek mi diye dusunuyoruz. Adamlar orada dogup buyumusler onlar niye dusunmesinler?

Ayrica GS'in mali durumu, Hamit'e yapilan teklifi olmasi gerektiginden daha az cazip hala getirmis olabilir.

Gerceklesse benim de cok hosuma gidecek bir transfer olur.

Ozan Ersoy
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Iyi para verdiler, gurbetci her futbolcunun gonlunde zaten Turkiyede buyuk takim vardir, Hamitte heyecanlandi bir an gelirim dedi, sonra araya girdiler '' Oglum sacmalama parayi gec alirsin, ustelik burasi alistigin yer, dunyaligini yaptiktan sonra yaslandiginda gidersin olmazsa '' diye araya girdiler, cocugunda fikri degisti, vazgecti. Gerisi hikaye. Hele Canaydin olayi tam hikaye.

Adnan Polatin dedigine katilmiyorum. Kongre ve klup bir sorumsuzluk merkezi, kendisinin olsaydi daha cok dusunurdu. Gecikme klubun yavasligindan lackaligindan ve birsuru kisinin olayin icinde olmasindan (bir kismi kiskanclik, bir kismi gercekten endise icinde, bir kismi ise burdan ne tirtiklanir kavgasinda) ileri geliyor. Yoksa klupte yoneticilik ve profesyonellik yoneticilik buyuk bir sorumsuzluk ve denetimsizlik merkezi.

Eric Gerets olayi ise tam bir yonetememe ornegi. Gecersin karsina, sundan bundan dolayi seninle sozlesme yenilemiyoruz(kisisel degil, teknik ve lojik sebepler), ama sen sampiyon olmaya bak, hem prim kaparsin, hemde kariyer yaparsin, hemde belki seyirci baskisina dayanamayip senle devam ederiz eger gec degilse'' denir.

Ama hersey lafi guzahtir. Bu sene ''Ulusal ahenk ve baris'' icin FB'nin sampiyon olmasi gerekmektedir ve de olacaktir. Arada puan farki, 1 degil, yedidir. GS ve BJK sahasinda FByi dove dove yense bile , Anadolu takimlarina karsi puan kaybedeceklerdir.


Ozan Ersoy wrote:
Kerem Tezic wrote:Transfer böyle yattı
13 Ocak 2007
Gurbetçi futbolcuyla ve Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile el sıkışan Adnan Polat, başkan Özhan Canaydın’ın son anda devreye girmesine bozulup görüşmelerden çekilince, bütün anlaşmalar suya düştü.
"Galatasaray'ın Asbaşkanı Adnan Polat, "Hamit'e, kendisi açısından harika bir teklif yaptım. Ekonomik şartlar sorun değil. Hamit Türkiye'ye gelmek istemiyor. Türkiye sadece İstanbul'dan ibaret değil. Düşünün; bir deplasmana gidiyorsunuz 90 dakika küfür yiyorsunuz. Otobüsünüz taşlanıyor, sahada ısınan oyuncunun kafasına yabancı maddeler yağıyor. Buna benzer bir sürü etken Hamit gibi kaliteli futbolcuların Türkiye'ye gelme isteğini öldürüyor." dedi.

Polat yine de bu transferin kapanmadığını bir hafta içerisinde Hamit'ten olumlu ya da olumsuz cevap beklediklerini söyledi.

Galatasaray'ın sorunlarının sadece futboldan ibaret olmadığını vurgulayan Polat, kulübün birçok sıkıntısının geçmiş yönetimlerden kaynaklandığı öne sürerek şunları söyledi:
"Birçok sorun ve projeyi birarada yürütmeye çalışıyoruz. Mesela Riva benim arazim olsaydı, bir haftada bitirirdim. Ama iş Galatasaray'a gelince çok daha sorumlu davranıyoruz. Çünkü kongrede her yaptığımızın hesabını vermek zorundayız. Riva arazisi için ciddi tekliflerin yanısıra ciddiye alınmayacak teklifler de geliyor. Onları bile ayrıntılarıyla inceliyoruz. Çünkü bize niye incelemediniz diye hesap sorarlar."

Sarı kırmızılı yönetici hedeflerinin önce Riva'yı bitirmek ardından Seyrantepe'deki stad projesini hayata geçirmek olduğunu belirterek, 6 ay içerisinde Seyrantepe yapılacak stadının temelinin atılabileceğini söyledi.

Bu arada teknik direktör Eric Gerets ile arası iyi olmadığı öne sürülen Adnan Polat, Belçikalı hoca ile yönetici arkadaşı Tunca Hazinedaroğlu'nun doğum günü partisinde biraraya geldi. Polat ile Eric Gerets'in son derece samimi bir sohbete daldıkları gözlenirken, bu hafta içerisinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya gelip sezonun planını yapacakları öğrenildi. "


************************

Ben bu demecin dogrulugunun Kerem'in gectigi yazidan daha fazla oldugunu dusunuyorum. Canaydin araya girdi diye bozuldu zorlama bir sav. GS Hamit'in Schalke'den aldigindan fazlasini teklif etmis olabilir. Hamit'in Almanya'da ucuk bir para yaptigini dusunmuyorum. Ama son senelerde Almanya'da on plana cikmis Turk asilli oyuncularin (Yildiray, Nuri Sahin vs) Turkiye'ye gelmekten cekindigini, istemediklerini surekli okuyoruz, biliyoruz. Hak da veriyoruz. Ya surada biz her gun donsek mi donmesek mi diye dusunuyoruz. Adamlar orada dogup buyumusler onlar niye dusunmesinler?

Ayrica GS'in mali durumu, Hamit'e yapilan teklifi olmasi gerektiginden daha az cazip hala getirmis olabilir.

Gerceklesse benim de cok hosuma gidecek bir transfer olur.

Ozan Ersoy
NO ADNANS, NO CRY !!
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Alpay Dedeoglu wrote:
Eric Gerets olayi ise tam bir yonetememe ornegi. Gecersin karsina, sundan bundan dolayi seninle sozlesme yenilemiyoruz(kisisel degil, teknik ve lojik sebepler), ama sen sampiyon olmaya bak, hem prim kaparsin, hemde kariyer yaparsin, hemde belki seyirci baskisina dayanamayip senle devam ederiz eger gec degilse'' denir.
..
Niye boyle konu$uyorsunuz Alpay. Sana gelse boyle deseler hastir ordan demez misin? Yani sezon sonu benimle belki cali$acaksiniz ama ben yine de takimi $ampiyon yapayim demek o zaman fikriniz degi$ebilrir oyle mi demez mi Gerets. Boyle teklif olabilir mi? Hele yabanci bir adama.

Soylenecek soz $u anda i$ler duzgun gitmiyor mali bozuklugumuz had safha da ve sana alabilecegin en yuksek maa$i da veriyoruz. Evet gec mec oluyor ama sonun da aliyorsun. Ha bundan iyi bir teklif alirsan zaten yapilacak bir $ey yok. Sene sonunda eger $ampiyonla ligine gidemeyecek bir durumda olursak ba$ka alternatiflere bakmak zorundayiz biz bu sonuclara bu kadar ucret verecek bir durumda degiliz bunu boylece bilesin. Ha elinde Turkiye'nin kalbur ustu bir alt yapi var. Bunlardan yararlanip iskartaya cikaracagimiz adamlarin yerine koyacagimiz bir iki oyuncu cikarirsan bu da senin lehine arti bir puan olacak sezon sonunda demek varken yukardaki gibi ya i$te biz seni ilk yari sonucuna gore zaten kafamizdan sildik ama sen yine kendi kafana gore takil ve gecen seneki gibi bir surprize hazirlan dersen o da GS'yi siler kafasindan sallar ba$ini alir maa$ini (ha vermezsen azi di$ini de soker faizini tazminatini da kuru$una kadar alir sene sonunda) ve kendi ba$inin caresine bakar. Bu mu verilecek mesaj Gerets'e
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Ozan Ersoy wrote: Gerceklesse benim de cok hosuma gidecek bir transfer olur.

Ozan Ersoy
Sen transferi mransferi birak da NY'da iyi caz klubu buldunuz mu onu anlat. Dun gece Miles Davis'in The Isle of Wight'daki 1970 konserini TV gosterdi 600,000 kisiye ulan dedim o zamanda yasamak varmis. Chick Corea, Airto, Dave Holland, Jack deJohnette ve niceleri Miles'a eslik ettiler. Blue Note'a falan gidebildin mi? Altta gezi topigine bir alalim seni. :D NY tuyosuna ihtiyacim var.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

CANAYDIN:“HAMİT SEZON SONU GALATASARAY'DA“

Toplantı sonunda açıklama yapan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın yaptıkları görüşmeler sonucunda "Hamit Altıntop’un sözleşmesi sürdüğü için şu an itibarı ile devre arasında Galatasaray’a gelmesi söz konusu değil. Rehberg bize Hamit’in formasını getirerek bir jest yaptı. Ancak söz verdiği gibi Hamit bir aksilik olmadığı taktirde sezon sonunda Galatasaray’da olacak. Ayrıca Türkiye’de de Galatasataray’dan başka hiçbir kulüpte oynamayacak" dedi.
Sahi, siz de G.Saray'a musallat olmuş bu adamların her biri ayrı telden çıkardıkları kakofoniye lanet ederek geçirmiyor musunuz, G.Saray'ı aklınızdan geçirdiğiniz saniyeleri?

Bir kulübün asbaşkanı iki gün evvel çıkıp "Türkiye'de oynamak istemiyor" açıklamasını yapıyor, 48 saat sonra bu kez birinci adamlığı işgal eden zatın yüz seksen derece aksi yönde üstte gördüğünüz beyanatı...

Galatasaray'ın iliklerini eriten zavallı uygulamaların temeli işte bu çarpık kafaların içinden peydah olmakta. Şaşılacak şey hiç değil.
Liseli vardı ya ah o liseli...
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Post by Tolga Girici »

Can Baysan wrote:
CANAYDIN:“HAMİT SEZON SONU GALATASARAY'DA“

hiçbir kulüpte oynamayacak" dedi.
Sahi, siz de G.Saray'a musallat olmuş bu adamların her biri ayrı telden çıkardıkları kakofoniye lanet ederek geçirmiyor musunuz, G.Saray'ı aklınızdan geçirdiğiniz saniyeleri?

Bir kulübün asbaşkanı iki gün evvel çıkıp "Türkiye'de oynamak istemiyor" açıklamasını yapıyor, 48 saat sonra bu kez birinci adamlığı işgal eden zatın yüz seksen derece aksi yönde üstte gördüğünüz beyanatı...

Galatasaray'ın iliklerini eriten zavallı uygulamaların temeli işte bu çarpık kafaların içinden peydah olmakta. Şaşılacak şey hiç değil.
Isin garibi artik taraftar bile isin farkinda, transfer beklentisi falan yok, benim gordugum kadariyla. Ama bu adamlar hala inatla olmayacak isler pesinde kosuyorlar. Su transferi bile kisisel cekismeleri icin arac olarak kullaniyorlar. Canaydin Polat'i yok etmek icin operasyonlara basladi herhalde. Adnan Polat'in cok sogukkanli olmasi lazim.
Post Reply