Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007
Moderator: Staff
-
Kayseri enayiliğine verdi maçı. 3'e 2, 2'e 1 bir dolu pozisyon buldular 4-1 kazanacakları maçı berabere bitirdiler. Şımarıklık ve deneyimsizlik herhalde. Seneye iki transfer yapıp Topuz ve Gökhan'ı alsak ileride Özgürcan ile oynatsak süper olurdu. Adamlar artık komple futbolcu olmuşlar.
Sinan
Sinan
Ölüm varmış, korku varmış
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
-
Uzun zaman sonra uc buyuklerin macini seyredebildim.
Uc macin da orta noktasi rakiplerinin onlardan cok kosmasiydi.Az once Rize maci da,bitti.Ikinci yari topa sahip orani 33% BJK ve 67% Rize idi.Rize tek kale oynadi ama sabah kadar oynasalar gol atamazlardi herhalde.Ama cok kostular ve surekli ayaga oynadilar.
Kayseri gene oyle, FB'den cok kostu daha cok mucadele ettiler.FB ilk 15 dk harici bir sey oynamadi hic.Ugur Boral'in da gerizekaliligi ortaya cikinca cok kotu dakikada golu yediler.Ikinci yari moralli baslayan Kayseri one de gecince, son dakikalarda belki de sampiyonlukta cok onemli bir hal alacak golle Fener en azindan 1 puan aldi.Gokhan Unal'dan ziyade ben Mehmet Topuz'u cok begendim.Saglam basiyor, teknigi de gayet iyi.
BJK icin mukemmel oynuyor artik falan dediler ama onlarda da oyle bir futbol goremedim ben.Posisyon'a girmekte zorlaniyor.Rize macinda tek bir gol posisyonlari dahi yoktu.
Kesinlikle Anadolu takimlari daha cok kosup,tempolu oynuyorlar uc buyuklerden.Bu sene bunlarin bu kadar puan kaybetmesi dogal.
Ileri ki haftalarda ne olur bilinmez.Ama FB'nin gozuken en buyuk avantaji kotu oynayan BJK,GS ve TS ile karsilasmasi.
Selamlar
Savas
Uc macin da orta noktasi rakiplerinin onlardan cok kosmasiydi.Az once Rize maci da,bitti.Ikinci yari topa sahip orani 33% BJK ve 67% Rize idi.Rize tek kale oynadi ama sabah kadar oynasalar gol atamazlardi herhalde.Ama cok kostular ve surekli ayaga oynadilar.
Kayseri gene oyle, FB'den cok kostu daha cok mucadele ettiler.FB ilk 15 dk harici bir sey oynamadi hic.Ugur Boral'in da gerizekaliligi ortaya cikinca cok kotu dakikada golu yediler.Ikinci yari moralli baslayan Kayseri one de gecince, son dakikalarda belki de sampiyonlukta cok onemli bir hal alacak golle Fener en azindan 1 puan aldi.Gokhan Unal'dan ziyade ben Mehmet Topuz'u cok begendim.Saglam basiyor, teknigi de gayet iyi.
BJK icin mukemmel oynuyor artik falan dediler ama onlarda da oyle bir futbol goremedim ben.Posisyon'a girmekte zorlaniyor.Rize macinda tek bir gol posisyonlari dahi yoktu.
Kesinlikle Anadolu takimlari daha cok kosup,tempolu oynuyorlar uc buyuklerden.Bu sene bunlarin bu kadar puan kaybetmesi dogal.
Ileri ki haftalarda ne olur bilinmez.Ama FB'nin gozuken en buyuk avantaji kotu oynayan BJK,GS ve TS ile karsilasmasi.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
Kayseri Erciyes Trabzonuda yendi 1-0'la, hem de Trabzon'da. Rovansta bir beraberlik bile yetecek. Isin ilginc yani Trabzonu eler ve finale kalirlarsa seneye UEFA kupasinda Turkiye'yi bir ikinci lig takimi temsil edebilir. Gerci Erciyes bu performansini 2-3 mac daha surdurebilirse ligde kalir ama son haftalara giriyoruz neticede, malum Turkiye'de hersey olabilir, hatir gonul isleri
-
-
-
Mahalle maçı gibi maçtı. Bu Beşiktaş nasıl önümüze geçti hala anlamıyorum. Sistemsiz dandun oynayan bir takım. Fener bunları yenerse 2. olabiliriz.Ismail Gezer wrote:Sakarya: 1 (DK. 85)
Beşiktaş: 1 (DK 42)
Sakarya 37'den sonra 10 kişi oynadı. Neredeyse 1 saat 10 kişi oynayan bir takıma sadece 1 gol atmak ve üstelik maçın sonlarına doğru gol yemek büyük başarı.. Yarın fener şampiyonluğunu ilan eder..
Sinan
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
-
-
Adam yapmadığını bırakmadı. Runje'ye tükürdü, çıkan topu alıp kale atışı atmaya çalışan Runje'ye tekrar vurdu ama nasıl olduysa atılmadı. Hakemler biraz ilginçler. Hasan Şaş'ı acımadan atarken bu adama bu kadar tolerans göstermeleri garip.Ismail Gezer wrote:Maçın özetini izliyorum. tribünlerden sahaya sürekli yanıcı maddeler atılıyor. Sahaları kapanabilir PFDK şu sıra pek yürekli..
Cangele güzel bir gol atmış ama kendisi biraz çirkef birine benziyor..
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
Bu dünyanın sonu varmış
Benim için yoktur tasa
Kalbimde sen yaşadıkça
-
Benden başka farkeden biri daha çıkmışTÜRK HAKEMLİĞİ ÇOK TUHAF
Ayrıca Türk hakemliği çok tuhaf. Sahaya konfeti atarsınız, maç dakikalarca durur. Ama dün geceki gibi sahaya yüzlerce yanıcı madde atarsınız maç devam eder. Benim hakemlerim de "Biz çok iyiyiz" diyerek kasım kasım kasılırlar.
Ahmet Çakar
O saha kapanmalı!
Bir sonraki maç izmire alınmalı
-
Ankaraspor 4 - 2 Konyaspor
Antalyaspor 1 - 1 Denizlispor
Bursaspor 0 - 3 Kayserispor
Erciyesspor 0 - 1 Ankaragücü
Ç. Rizespor 3 - 2 Trabzonspor
Sivasspor 2 - 1 Gaziantepspor
Bu mağlubiyet Erciyes için iyi olmadı. Kayserispor'un kazanmasıda bizim için iyi olmadı. Malum UEFA'ya niyet ettik..
Akşam Vestel yenilirse, ligden düşme konusunda favor takımlardan biri olur. Tabi bunda çok sevgili Ersun Yanal'ın katkısı unutulmamalı, sezarın hakkı sezara..
Antalyaspor 1 - 1 Denizlispor
Bursaspor 0 - 3 Kayserispor
Erciyesspor 0 - 1 Ankaragücü
Ç. Rizespor 3 - 2 Trabzonspor
Sivasspor 2 - 1 Gaziantepspor
Bu mağlubiyet Erciyes için iyi olmadı. Kayserispor'un kazanmasıda bizim için iyi olmadı. Malum UEFA'ya niyet ettik..
Akşam Vestel yenilirse, ligden düşme konusunda favor takımlardan biri olur. Tabi bunda çok sevgili Ersun Yanal'ın katkısı unutulmamalı, sezarın hakkı sezara..
-
-
-
-
- Moderator
Aynen! Gecti Bor'un pazari demi$ler. Bu saatten sonra 8 puani kapatmak GS'yin elinde degil.Sinan Edil wrote:Geçen hafta kazansak Şampiyon olacağız derdim ama puan farkı çok.Ufuk Sezekkaplan wrote:Ben hala Galatasaray'ın sampiyonluk sansi olduguna inaniyorum.
Sinan
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
- Site Admin