UEFA.com
Inter sayfasinda listelenen formalardan biri bu. Orda "Home/Away" diye, sirali listeledilerse, normalde deplasman formasinin bu olmasi lazim ama, Istanbul'da klasik cubuklulariyla cikmislardi, demek ki ya o sira ters, ya da cok onemli degil hangisinin nerde giyildigi:
Zaten daha once bildirmeyip de, boyle kafalarina gore formayla cikmalarina, guclu italyan lobisi bile yetmezdi, UEFA cezayi keserdi sanirim (Gerci sayfadaki resimle, cubuklularinin sort rengi tutmamismis ama, bilmiyorum artik...
).
Bu tesaduftu de, BJK'nin oynadigi deplasmandaki Lazio macinda, Inzaghi, gol sevincini itinayla, Turkcell reklaminin "Turk" kismi ustunde tepinerek yasamisti, o pek tesaduf degildi sanki... Baktim simdi, taa 2003'teymis, iyi kin tutmusum!?
TR'nin Inter'i, IST'da pek top gostermemisti harbici Italyan Inter'e ama, (maci seyretmedim) bu sonuca gore, bu sefer pek kafa tutamamislar herhalde. Gerci golu yiyinceye kadar basabasmis mucadele sanirim.... FB bu kadar yuzup yuzup kuyruguna gelip de, sonrada panikleyecegi tutar mi bilmem. Hemen 2 yilda "Avrupa tecrubeli" takim havalarinda cogu taraftari, umarim ki, o turlu bir paniklemeyi engeller bu tecrubeleri.
Ust tura cikmak icin oynayacaklari CSKA maci,
bizle oynayacaklari mactan 4 gun sonrasina denk gelecek, o da bizim lehimize bir konsantrasyon dagitici olabilir. UEFA'da bizim bay cektigimiz hafta olacak o hafta. Tabii insallah Panionios'u yendigimizi varsayarak o planlara girdim, yoksa pek onemi kalmayacak tabii...