Bulent Yesilyurt wrote:G.Saray Kulubu keske bu gol icin de bir bildiri yayinlasaydi gecmis haftalarda...
Gercekleri yaziyorum, gercekleri soyluyorum diye beni buradan gonderebilirsiniz de, ama gercekler bunlar...
Futbola Semih in pozisyonuyla 12 cm ofsayt, 35 cm ofsayt tanimini getirenler, yukaridaki goruntuye yorum dahi yapmiyorlar.
Soylenecek cok sey var ama neyse.
Fenerbahce soyleyeceklerini sahada soyluyor, ve soylemeye devam edecektir...
G.Saray ve Besiktas in bu ortak bildirileri Fenerbahcenin ne kadar buyuk oldugunu bir kez daha gosterdi...
Biz buyumeye devam ediyoruz.... Sonsuza dek...
Sevgili Bulent, ben bu yorumlari anlayamiyorum:
Iki mac once Manisa'ya 4 gol attiniz, yarisi ofsayt, ozellikle birincisi, Besiktas macinda oyuncunuz ceza sahasinda topa elle vurdu, geciniz, yeterince hizli vurmadi falan dediniz, senelerce Arif'e laf ettiniz, Arif'e parmak isirtacak aktor bulmusunuz.
Birak simdi GS maclarini konusmayi, burada bir suru insan o golun ofsayt oldugunu yazdi.
Eeeeeeee, GS ofsayttan gol atti, ne yapacagiz, ligin sonuna kadar hakemler FB lehine hata yapsin.
Bunu mu savunuyorsun, ne anlatmaya calisiyorsun? Penalti mi, degil mi, ofsayt mi degil mi, BJK macinda Kazim ceza sahasinda topa elle vurdu mu vurmadi mi, Manisa macinda golleriniz ofsayt mi degil mi?
Bunlar Ulusoy zamaninda GS lehine olsa ne yazardin?
Bu soruyu tekrar sorayim: Bunlar Ulusoy zamaninda uc hafta ustuste GS lehine olsa ne yazardin?
Sunlara cevap ver, biz ondan sonra Denizli maci topicini bulur getiririz, GS klubu de bildiri yayinlar. Sanki kendi klubun bugun bildiri yayinladi da GS yayinlayacakmis.
Devam ettiginiz tek sey hazimsizlik. Senelerce Ulusoy diye agladiniz, bildiri yayinlayin da kendinizden bilmem kac kat ustun takima uzattiginiz diller icin ozur dileyin, gec de olsa kendi basimiza gelince anladik diye. Buyumek mac kazanmakla, basariyla olmuyor, hele elli senelik Avrupa kupalari tarihinde bir rakibinin senden 20 kusur sene once geldigi yere bugun gelip kendi kendine "ne buyuguz be, ne buyukmusuz, biz cok buyuguz, harikayiz" diye bagirmakla hic olmuyor. Birak da baskalari senin buyuklugunu yazsin. Buyumek onu hazmetmekle oluyor, o konuda nerede oldugunuzu da sen benden cok daha iyi bilirsin. Ha, yardima ihtiyacin varsa ipucu vereyim: gir FB-Chelsea topicine, kac kisi yazmis, kaci FB'yi tebrik edip hakkini teslim etmis. Sonra git bana bir tane FB forumu bul internette, bir tanesinde de GS UEFA kupasini kazandi, hakkini teslim etmek lazim diyen 3-5 adam bul. Bak yazanlarin yarisi falan demiyorum, 3-5 adam diyorum. Buyukluk konusunu o zaman konusuruz.
Ali