Alternatif olarakda gelecek vaadeden bir genç alınır olur biter. O da olmazsa Sabri var

Acil olarak önce bir kaleci alınması lazım. Üstüne ne alırlarsa kardır. Ama KALECİ şart! O alınmadan ne alsalar boş..
Moderator: Staff
Onder ne zaman imzaladi - ben kacirmisim?Mehmet Gorgen wrote:
onder Turacı FK moskova takımıyla sözleşme imzaladı. Fatih sonkaya Roda takımında devamlı yedek. Hollanda da Muslu nalbantoğlu var. Nec Nijmegen'de sağ bek oynuyor.
Benim tahminim 19-20 yaşında yerli genç bir oyuncu alacaklar.Büyük ihtimal Bank asya 1.lig takımlarından alınacak.
Bence de kanada Giuly alınırsa süper olur.Ayrıca Nuri Şahin gibi bir eleman alınırsa da çok faydası olur. Oyunu her iki yönlü de iyi oynayabiliyor.
Mehmet abi, yanilmiyorsam Nalbantoglu Kayseri ile anlasmisti gectigimiz haftalarda diye haberlerini okumustum.Mehmet Gorgen wrote:onder Turacı FK moskova takımıyla sözleşme imzaladı. Fatih sonkaya Roda takımında devamlı yedek. Hollanda da Muslu nalbantoğlu var. Nec Nijmegen'de sağ bek oynuyor.Mert Tokman wrote:
1- kaleci bence de kesin alinacak - Issakson hala gundemde galiba hatta bir yabanci, bir yerli (ozellikle Ufuk) alip Orkun ve Aykut'un ikisi birden gidebilir
2- bu sag/sol acik bu senenin en onemli transferi - ben hala Giuly'i cok istiyorum
3- Bir senelik kontrati kalmis adama insallah tonla para vermezler - Gokhan'i pek istemiyorum acikcasi --- Umit ve Nonda'nin ikisini birden kesebilecek bir adami bulursak yeni bir forvete deger ama elde ki butce ile oyle birini bulmak cok cok zor gorunuyor bana.
4- Butun yollar Onder ile Fatih Sonkaya'ya cikiyor - baska var mi?
5- Onder olursa arti bir stopere gerek yok bence - Emre, Servet, Onder, Balta goturur bizi...
6- Ozer veya Selcuk gibi mi yoksa daha da mi genc?
Benim tahminim 19-20 yaşında yerli genç bir oyuncu alacaklar.Büyük ihtimal Bank asya 1.lig takımlarından alınacak.
Bence de kanada Giuly alınırsa süper olur.Ayrıca Nuri Şahin gibi bir eleman alınırsa da çok faydası olur. Oyunu her iki yönlü de iyi oynayabiliyor.
Öncelikle selamlar uzuuun süren bir aradan sonra foruma tekrar yazıyorum(hatırlamayanlar için "ateşli ayhan savunucusu yasin"Ozgur A. Boztepe wrote:Linderoth ve Topaldan bahsediyorsun degilmi Alpay abi.Alpay Dedeoglu wrote: Ben cok hayati olarak on libero daha dogrusu oyunun 2 yonunu oynayan mevkii icin 2 super adam olmasina ragmen gende 3. yabanci icin stoper ve On libero arasinda muallakta kalirim.
Ben Ayhan hakkimda yorum yapmadim. Ama galiba son damla olmusum ister istemez poll bile acilmis.Yasin Gürel wrote:Sevgilerimle !!Ozgur A. Boztepe wrote:Linderoth ve Topaldan bahsediyorsun degilmi Alpay abi.Alpay Dedeoglu wrote: Ben cok hayati olarak on libero daha dogrusu oyunun 2 yonunu oynayan mevkii icin 2 super adam olmasina ragmen gende 3. yabanci icin stoper ve On libero arasinda muallakta kalirim.
Ayhanla ilgili obur forumda bu notu gordum, gobegim catladi ben nasil atlamisim da cevap vermemisim diye. Bir basliktan obur baslik quote copy paste oldugunu sonra anladim.Ozgur A. Boztepe wrote:Linderoth ve Topaldan bahsediyorsun degilmi Alpay abi.Alpay Dedeoglu wrote: Ben cok hayati olarak on libero daha dogrusu oyunun 2 yonunu oynayan mevkii icin 2 super adam olmasina ragmen gende 3. yabanci icin stoper ve On libero arasinda muallakta kalirim.