Cengiz agbi, Fatih Terim gelecek diyoruz anlatamiyoruzCengiz Akgun wrote:Beyler FB'nin yeni TD sizelere sunmak bana dustu. Reuters Dunya'ya birkac dakika once duyurdu.

Tarihe bilmem kacinci kez not duseyim. Terim Fener'e...
Moderator: Staff
Cengiz agbi, Fatih Terim gelecek diyoruz anlatamiyoruzCengiz Akgun wrote:Beyler FB'nin yeni TD sizelere sunmak bana dustu. Reuters Dunya'ya birkac dakika once duyurdu.
Ben Aragones'in demecine bazi seyler ekledim. demec ESPSN soccer net'de cikmisti. Adamn FB filan dedigi yok sadece Avrupa Sampiyonu olsak bile milli takimi birakacam demis. Milliyet'in masabasi muhabiri gibi uydurdum gerisini. .Ufuk Sezekkaplan wrote:Cengiz agbi, Fatih Terim gelecek diyoruz anlatamiyoruzCengiz Akgun wrote:Beyler FB'nin yeni TD sizelere sunmak bana dustu. Reuters Dunya'ya birkac dakika once duyurdu.. Aragones maragones hep gundem saptirmaca. Gelirse, cok buyuk surpriz olur.
Tarihe bilmem kacinci kez not duseyim. Terim Fener'e...
Cengiz Akgun wrote:Neden Avrupa kupasinda ucunculuk maci yapilmiyor. Hem iyi para kazanirlar hem de gercek ucuncu belli olurdu. Simdi sampiyona elenen mi ucuncu olacak? Cumartesi bu maci yapabilirlerdi. Dunya kupasinda yapiyorlar.
Gerçekten hayret! O Hollanda, İtalyayla Fransaya fark atmış takım olmasa birşekilde izah edilebilirdi.Cengiz Akgun wrote:Bu Rusya Hollandayi nasil elemis? Hayret bir sey.
ZAMANUEFA, Euro 2008'in 'en'lerini belirledi
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda geride kalan 30 maçın ardından Milli Takımlar teknik patronu Fatih Terim Eurosport tarafından "turnuvanın en iyi antrenörü" seçildi.
3-2'lik Çek Cumhuriyeti zaferimizin "turnuvanın en güzel maçı" olarak değerlendirildiği haberde Petr Cech'in hatasıysa "turnuvanın gafı" olarak yer buldu. İşte dünyaca ünlü televizyon kanalı Eurosport'un tespit ettiği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın "En"leri:
Turnuvanın golü: Wesley Sneijder (Hollanda-İtalya)
Turnuvanın kaçan golü:
Mario Gomez (Almanya-Avusturya)
Turnuvanın en güzel maçı:
Türkiye-Çek Cumhuriyeti: (3-2)
Turnuvanın en kötü maçı:
Fransa-Romanya: (0-0)
Turnuvanın en güzel kurtarışı: Gianluigi Buffon (İtalya-Romanya)
Turnuvanın gafı: Petr Cech; Türkiye maçı
Turnuvanın en iyi antrenörü: Fatih Terim
Turnuvanın hayal kırıklığı: Fransa
Turnuvanın en iyi taraftarı: Hollanda
Ne yaptısı var mı?Ismail Gezer wrote:Hiddink ne yaptı ki?Mesut Ulukök wrote:Guus Hiddink varken Fatih Terim?
Mesut Ulukök wrote:Ne yaptısı var mı?Ismail Gezer wrote:Hiddink ne yaptı ki?Mesut Ulukök wrote:Guus Hiddink varken Fatih Terim?
Fatih Terim'de, Guus Hiddink'de yarı final oynattı ama fark şu.
Fatih Terim Almanya maçı dışında tam anlamıyla hiçbir maçta doğru dürüst top oynatamadı.
Guus Hiddink 2 İspanya maçı harici Yunanistan, İsveç ve özellikle Hollanda maçlarında şahane futbol oynattı.
Artı olarak Türkiye'nin daha iyi oyunculara, daha fazla imkanlara sahip olduğu kesin başarı için.
Gruplarda İtalya'ya 3, Fransa'ya 4 atmış Hollanda'yı eze eze elemek kolay iş değil.
Rusya'nın ilk 11 inde oynayan Zenitliler:Ismail Gezer wrote:Tabi tabi..
Hiddink'in elinde UEFA şampiyonu olmuş bir kadro var. O kadronunda ne kadar kolay altedilebileceğini İspanya maçlarında gördük.
Terim'in elinde ne vardı? Avrupada rezil rüsva olmuş bir GS! Büyük ölçüde yabancılarının gayretiyle başarılı olmuş bir FB! Nihattan gayri yurtdışında varlık gösterememiş lejyonerler..
Rusya Yunan maçında şahane top falan oynamadı, bizde izledik o maçı. Turnuvayı tek gol ve 0 puanla terketmiş Yunanistan da bahsediyoruz üstelik.
Top oynadıkları tek maç Hollanda maçıydı. O da Van basten'in hatası! Adamlar tamamen kendi toplarını oynamaya çalışıyorlar, rakibi umursamıyorlar. O sebepledirki, fark attıkları Fransa ve İtalya maçları 3-3, 4-4 gibi skorlarla rahatlıkla bitebilirdi. Van Basten, Rusları umursamadı, Hiddink Hollandalıları umursadı. Fark bu..
İspanya maçı 5-6 olmamışsa bu tamamen Rusların şansından kaynaklanıyor. Maç 1-0 iken Hiddink ne yaptı? Hiçbirşey! Baştan kurguladığı takım ve taktik tutarsa yamam yoksa Hiddinki araki bulasın..
2000'de çeyrek final oynamak başarı değildi. Çünkü çoğu yerli oyunculardan kurulu bir Galatasaray takımı UEFA kupasını kazanmıştı. Ama Denizli gibi bir beyinsize talim edince o takım doğru düzgün değerlendirilemedi.