![Image](http://img65.imageshack.us/img65/7242/gomezqh3.jpg)
Yıllık 4 milyon'a futbolcu almışızda kimsecikler söylemiyor
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ufak atın bari...
Moderator: Staff
Bu "ABDULLAH GUL" GALATASARAY'DA basligina benziyor.
Everton 3-4 onemli oyuncusunu kaybetdi, kimi almaya calissalar olmuyor. Gecen hafta Tugay'li (evet hala oynuyor) Blackburn'e kendi sahalarinda yenildiler. Bir haftalari var. Kesenin agzini acip taze kan getiremezlerse Champions ligini boylarlar. Sigic onlara cok uyar, keske bize gelebilse. Ben Oliveria'yi tercih ederim.Mehmet Gurdal Cetin wrote:....Bizim forum bu adami tutuyordu degil mi? GORGEN sen ne diyorsun ?
Everton are set to hold talks with giant Serbian striker Nikola Zigic, who is no longer wanted by Valencia. (Liverpool Echo 1208 BST)
Baros'a sevinenler 5-6 sene once ki halini hayal ediyorlardir. Artik sira topcusu haline gelmistir. Son zamanlarda bir basarisini veya daha onemlisi devamliligini hatirlamiyorum. Anca transferden transfere ismini duyuyoruz.Ismail Gezer wrote:Sağda solda "Baroş" diyorlar...
Kendisini, en son, Çek maçında takımımıza karşı oynayamayarak bizleri sevindirmesiyle hatırlıyoruz.
Ilahi Mehmet! Eee iste Baroş tam bize gore olmus demektir. Son zamanlarda yapilan istikrarli transferleri goruyorsun. Ismine bakip alacan. Bak Kewell ile de iyi oynarmis; aliskanlikta var. Yeme de yaninda yat.Mehmet Marsan wrote:Baros'a sevinenler 5-6 sene once ki halini hayal ediyorlardir. Artik sira topcusu haline gelmistir. Son zamanlarda bir basarisini veya daha onemlisi devamliligini hatirlamiyorum. Anca transferden transfere ismini duyuyoruz.Ismail Gezer wrote:Sağda solda "Baroş" diyorlar...
Kendisini, en son, Çek maçında takımımıza karşı oynayamayarak bizleri sevindirmesiyle hatırlıyoruz.
Kewell ve Nonda ikinci elden ciddi sakatlik donemi sonrasi alinabildi. Yoksa bize gelmezlerdi. Ben ikisinden de cok umutluyum. En onemli nedenim zirvedeyken cok buyuk futbolcu olmalari. Baros pek ayni sinif degil, hammal topcu sinifindan fizigi on planda. Fiyati uygunda olsa anca gecen sene Porthsmouth'da oldugu gibi klubeden cikamaz. Ona verilecek paranin cok daha azina bir yedek forvet alinabilir.Cengiz Akgun wrote:Ilahi Mehmet! Eee iste Baroş tam bize gore olmus demektir. Son zamanlarda yapilan istikrarli transferleri goruyorsun. Ismine bakip alacan. Bak Kewell ile de iyi oynarmis; aliskanlikta var. Yeme de yaninda yat.Mehmet Marsan wrote:Baros'a sevinenler 5-6 sene once ki halini hayal ediyorlardir. Artik sira topcusu haline gelmistir. Son zamanlarda bir basarisini veya daha onemlisi devamliligini hatirlamiyorum. Anca transferden transfere ismini duyuyoruz.Ismail Gezer wrote:Sağda solda "Baroş" diyorlar...
Valla Crespo'yu hic istemem. Bitmis bir futbolcu varsa, o da Crespo'dur. Morientes'in son durumunu ise hic bilmiyorum.Mert Tokman wrote:
Adi gecen diger Avrupa veteranlari Morientes ve bonservissiz Crespo'yu tercih ederdim ama Baros'a da burun kivirmam...