Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Cengiz Akgun wrote:Ulen benim yayin geriden geliyormus. Ben de Ayhan'in atamadigi golden bahsediyorsunuz sanmistim Meger Lincoln birak bu herifleri ben kendi gobegimi kendim keseym diyerek Mert pasaninda kulaklarini cinlatarak guzel bir gol atmis.
Havadir Civadir abartiyordur dyecegim ama bizim Arda hastahaneye filan kaldirilmis. Demin dalga geciyordum insallah ciddi bir seyi yoktur genceceik adam.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun wrote:Ulen benim yayin geriden geliyormus. Ben de Ayhan'in atamadigi golden bahsediyorsunuz sanmistim Meger Lincoln birak bu herifleri ben kendi gobegimi kendim keseym diyerek Mert pasaninda kulaklarini cinlatarak guzel bir gol atmis.
Justin, Digitürk'e fark atıyor bugün
Birakacam zaten bedava varken enayilik bu heriflere para kaptirmak. Manhattandaki kati gorunce de moralim bozuldu zaten.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
Bu Pinar da kim acaba? Hava civanin yaninda bir kadin vardi garip sorular soran. Bugun havasinda mi suyunda mi bir numara var ASY'de
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
Bu macin adami Lincoln oldu. Genelde malasef boktan bir macti. IBB bu kadar zorlanmalari garip. Valla ilk yari yarim saat uyumusum sIkIntIdan. Gol olunca ozlerimi actim. Maci anlatanin monoton ses tonu ninni gibi geldi.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
Pinar, LigTV'nin GS muhabirlerinden bir tanesi. Aslan CimBom adli programi sunuyor ayni zamanda. Sedyenin uzerinde karnini tutuyor gibiydi sanki o kisa goruntude.
Arda'nin durumu umarim genel bir saglik problemi degildir. Kalp ritmi konusu gecince insanin aklina Umit Ozat geliyor hemen.
Pinar, LigTV'nin GS muhabirlerinden bir tanesi. Aslan CimBom adli programi sunuyor ayni zamanda. Sedyenin uzerinde karnini tutuyor gibiydi sanki o kisa goruntude.
...
Hakan
Goruyordum boyle birini ama adini hatirlamaya bile onem vermedigim icin ismini filan haturlayamadim birden. Boyle eskilerin tabiri ile elinin hamuru ile laf olsun onlarda olsun diye oraya konulmus biri.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
Tsikuzu topa ulasmaya hic sansi olmadigi pozisyonda Topal'a arkadan tekem atti, hakem yakindi, sadece faul verdi. Sonra gitti 4-5 dk kadar sonra sol tac cizgisi dibinde Lincoln'e tekme atti, iyi ki tam tutturamadi, yoksa Lincoln'de sakatlanacakti. Bu iki faulun ikisi de oyun icinde olabilecek normal veya sert fauller cinsinden degil, dogrudan bilerek ve isteyerek sakatlamaya yönelik fauller.
Arda Turan, bu akşam oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında stres ve yorgunluğa bağlı fenalaşma geçirmiştir. İlk müdahalesi hastaneye gitmeden yapılan futbolcumuza hastanede herhangi bir müdahaleye gerek görülmemiştir.
Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz, bu gece Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde istirahat edecektir. Arda Turan, futbol takımımızın Çarşamba günü yapacağı antrenmana katılacaktır. http://www.galatasaray.org/futbol/futbo ... r/2444.php