Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Ismail Gezer wrote:Büyük ihtimal hakemin bütün kararları doğru ama bizim bünya alışık değil...
3. gol öncesinde topa doğru hareketlenen Barış ofsaytta ama değişen pasif/aktif ofsayt kuralı yüzünden ofsayt olmayabilir. Benim gördüğüm kadarıyla tek hatası Barış'a sarı kart göstermemesi, hakem kart göstermeyince Tozo eliyle kart işareti yapıp 2. sarıdan kırmızıyı gördü ama yukarıda dediğim gibi oyuncu akıllı olacak haklı da olsa eliyle o hareketi yapmayacak.
Edit: Telli'nin ilk sarısı yanlış... Penaltı da topa eliyle Zoko vuruyor. Hakem penaltıyı verip Telli'ye sen elinle vurdun diye sarı kart gösteriyor. Telli şok oluyor tabii... İşin ilginci o hengamede elle müdahaleyi çok iyi görüyor ama topa vuran Zoko siyayi, Telli ise beyaz...
Last edited by Ersin Taner on Sun Nov 30, 2008 9:54 pm, edited 1 time in total.
Penaltı poisyonunu tekrar gösterdi hakem penaltı düdüğü çalmış Ümit karan ben bir şey yapmadım diye hakeme dert anlatıyor. Karan bile penaltıyı anlamadı.
Murat Biricik wrote:
Samimi olarak soruyorum. gercekten GS in su halinden memnunmusunuz?
Bu adam GS a duskun insanlarla alay ediyor. Servet libero oynar mi ya, delirtmeyin adami?
Bir ara Polat in yuzunu gosterdiler, yuzunden dusen bin parca!
Sevgili Murat, tabii ki memnun degilim. Arda ve Kewell dokuldu, Servet ve Meira patlamaya hazir bomba (nitekim patladi da), rakibin her ortasi tehlike yaratiyor. Skibbe'nin degisiklikleri anlamsiz. Ilerisi icin umit vermeyen bir goruntu icindeyiz.
Takım yorgunluktan geberiyor ve aşırı ciddiyetsizler,Ümit binlerce kaçırdı.Ama ayrı bir parantez şu taraftar denilen insanlara açmak istiyorum.
Dk.85 Ümit gole gidiyor,trübün şarkılar,türküler.Bu mu destek? En ufak bir heyecan,anlık tepki yok.Sanki karaoke bar'a gelmişler,şarkı söylemek için ordalar.Yeni stadda bunlardan kurtulma dileğiyle...
Takım yorgunluktan geberiyor ve aşırı ciddiyetsizler,Ümit binlerce kaçırdı.Ama ayrı bir parantez şu taraftar denilen insanlara açmak istiyorum.
Dk.85 Ümit gole gidiyor,trübün şarkılar,türküler.Bu mu destek? En ufak bir heyecan,anlık tepki yok.Sanki karaoke bar'a gelmişler,şarkı söylemek için ordalar.Yeni stadda bunlardan kurtulma dileğiyle...