Baris sari gormeliydi. Dogrudur. Ama bizim hakemlerde bir bunalim var, biri sari isteyip cezalandirdilar mi, ayrica istenen sari hakli dahi olsa vermiyorlar. Lincoln'un pozisyonu da oyleydi, FBli oyuncu sari gormeliydi, onu da gosteremedi.Cengiz Akgun wrote:Ben Arica Lincoln'un sevincine kizmasina hak vermedigimi soyledim bastan. Ama bu hareketine bir sey soylemesi gerekecekse sinirlenmeden bunu Malelist macinda da yapsaydin ya derdim.Ali Gursel wrote: Desin, o da donup Arica'ya sana ne ulan, hangi macta istersem sektiririm dese Arica ne diyecek? Erdogan Arica kendi kaybetmis, centilmenlik falan kalmamis, Metalist macina falan gidiyor. Sen kimsin GS'in Avrupa macini zikredecek Turkiye ligi macinda, yakisik alir mi bu?
Tozo'nun topu alip gitmis olmasi kismina ise affina siginarak gulumsedim. Herhalde futbolda sirti yonunde hareket eden ilk adam olurdu oyle olsa.
Futbolda epey sIk olur, bir adam topu atar, gecirir uzerine dogru geliyordur, sen ise adama basmak icin adamin uzerine dogru (yani topun gittiginin aksi yonde hareket ediyordur). Fizikte ivme, momentum falan kavramlarindan Lincoln pozisyonundaki adam ruzgar gibi gecer gider, digerinin sansi kalmamistir. Diger oyuncu (Tozo) fiziksel olarak topu alamayacagini bildigi icin rakibinin onune dogru hamle yapar ve rakibini kapi omuzlar gibi durdurur.
Cengiz, GS'a gizli bir antipatin var mi?
Ali
Sana yukarda da soyledim. Tozo'nun o hareketine sari verirsen Baris'a kirmizi cikarman gerekir. Ister gul ister agla.
Baris'in o harekete kirmizi cikmaliysa GS'in rakiplerinin yarisi 7 kisinin altina dusup maclarini tamalayamazlar bu ligde.
Arica'nin Metalist lafi buyuk falso, mahalle aralarinda baskasinin birseyiyle birsey yapma falan derler. Ayiptir, rakibe esassaygisizlik odur. Takimin beyin dumuruna ugramis, sari karti varken (yanlis da alinmis olsa) rakibe tekme atip kirmizi goruyor (ha, bak o pozisyon direk kirmizi olabilir, topa falan hamle yok orada), elleriyle topa yumruk atiyorlar, kotu yakaladigi bir GS'a karsi puan alabilecekken takimi disiplinsizlikten iki kirmizi gorup uc gol yemis, Metalist'e laf edemezsin. Erman agzi bunlar, o da soyleyip duruyor Metalist maci diye zaten.
Ali