Maci veren TV sitelerini birileri gecsin artik. Bu arada internetten izleme imkani var mi?
![Image](http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/170509-avrupaligi.widec.jpg)
Moderator: Staff
Ben Su Dogan bi gebersin diye beddua ettigimde az laf isitmemistim bu forumda.Zoban Raftik wrote:Az once teyit etmek icin tekrar Call Center ile gorusme yaptim.
Herkes ayri birsey soyluyor cunku.
Bu konularda tuketici aleyhine gelisiyor olmasina ragmen insanlar da girgirini yapmayi cok seviyorlar. Eninde sonunda da gidip tipis tipis paralar ödeniyor.
D-Smart, EuroFutbol diye bir kanal acmaya hazirlaniyor.
UEFA Europa Ligi yayin haklari onlarda ve Grup Maclarini bu kanala kaydiracaklar.
Bu kanalin da yillik ucreti 199TL.
Aylik odeme yok. Taksit varmis ama, e aylik odeme oluyor bir nevi dedim. Taksitli tabi, 200TL yi tek seferde cekiyor o 12 taksit. Bu Call Center elemanlari ile konusabilmek resmen zulum.
Neyse bunun adaletsiz bir durum oldugunu beyan ettim. Bu kutuyu alirken zaten 450TL'ye kutuyu sattiniz. Kutuyu satarken de Digiturk ile bizde her kanal bedava bir daha paket parasi pul parasi yok diye reklamlarda dalganizi gectiniz.
Ee simdi ne oldu?
Eleman diyor ki "Kutuyu aldiginiz tarihte izlediginiz kanallar ne ise, onu omur boyu free olarak izleyeceksiniz". Evet bunun da kilifi bulunmus.
FutbolSmart'taki yayini al EuroFutbol'a koy, onun da adi "aldigin zamandan sonra cikan yeni kanal" olsun. Dolayisi ile ""Kutuyu aldiginiz tarihte izlediginiz kanallar ne ise" gibi muglak bir ifade sana bu durumda "Ben nerden bileyim daha sonra X kanali acip, benim bir kanalda izledigim maci oraya alip onu da bana parayla satacagini" diye dusundurtmuyor. Cunku boyle birseyi akil etmen gerekliligini dusunmuyorsun.
Sikildim vallahi bu 2 punto altyazilardan, 3 punto aciklama metinlerinden milleti yeme, sogusleme, bu 10 yildir Digital Kutularla milletin cuzdanlarindan caldiklari paralardan cok sikildim. Maci, mucu Galatasaray'i herseyi insanlara haram zikkim etmenin burnundan getirmenin alemi yok. Bu nasil ulke be.. Gercekten sikildim. Ayip artik ya.
RİJKAARD ŞÖYLE BİR 11 ÇIKARABİLİRMurat Fahrioglu wrote:Resmi sitemize gore kafilede asagidaki oyuncular var:
Aykut Erçetin
Emre Güngör
Uğur Uçar
Gökhan Zan
Ayhan Akman
Barış Özbek
Arda Turan
Milan Baros
Mustafa Sarp
Yaser Yıldız
Emre Aşık
Erhan Şentürk
Emre Çolak
Serdar Eyilik
Sabri Sarıoğlu
Alparslan Erdem
Orkun Uşak
Volkan Yaman
Servet Çetin
Fırat Kocaoğlu
Aydın Yılmaz
Linderoth ve Topal da yok. Tek yabanci Baros.
Yerel saat 15:50'de varmislar, yani TSI 06:00 gibi ucaga bindiler. Bayagi yorucu bir yolculuk. Saat farki 3, umarim ucakta uyuyabilmislerdir.