Ama Cigdem'in yorumu super
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ege okulda arkadaslarinin hangi takimi tuttugundan bahsediyor.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=214380679646
Moderator: Staff
Acacam sana bir sayfaHasan Tezcan wrote:Mehmet facebook a girmiyorum iste...girmem, girmeyecegim.
Nasil seyrediyorsun? Hangi websitesinden?Cengiz Akgun wrote:Simdi Ridvani izledim. Ona gore Arda'nin golu gol. O da duz mantik yurutuyor. Degilse sari kart vermeliydi dedi. Bence yanlis. Penalti gibi yorumlanmasi ters kim ne derse desin. Ridvan'a gore Servet'in attigi gol var boyle diyor ve ben de hatirladim. Hangi macti bilmiyorum. Kewell'in ki icin offside dedi. O programda da ayni ozet uzerinden yorum yapiliyor.
Bu arada dunku mac icin TS offside diye kesilen olay icin GS macindaki yan hakemle arasinda daglar var dedi. Ridvan bence Turkiyede benim seyredip begendigim bir yorumcu. Futbolu vaktiyle iyi oynadigi icin olayi iyi cozuyor. Her soyledigine katilmasam da (yukardaki gibi) yuzde 90 yorumlarini begeniyorum. Yuzde yuz futbolu seyredin derim.
Hayir dogru olan 2. sari kart ve kirmizi. Ilk sari tartisilir. Reklam panolarina tekme atmak dunyanin her yerinde saridir.Can Ergun wrote:En komiği ise Arda’ya elle attığı için sarı kart verilmeliymiş,reklam panolarını tekmelediği için sarı verilmeliymiş ve atılmalıymış...
Can Ergun wrote:Erman’ın taraflı olup olmadığı yaptığı yorumlarda açıkça belli oluyor,nasıl hala tarafsız diyebiliyorsunuz hayret kere hayret...
Mehmet Cirak wrote:Ben Erman'in da artik (gecmiste daha farkliydi) tarafli konustugunu dusunmuyorum......
Sorun bu herifler gerizekali ve kamuoyunu asiri derecede etkiliyorlar. .........
Futbolcular da maclardan sonra "aksama Erman hoca yorumlar" zaten gibi laflar ediyorlar. Bu herifi otorite yapan nedir, cok merak ediyorum. Ne kadar salak bir milletiz...
Can Ergun wrote: O yüzden sakın ola ki bu adam tarafsız yorum yapıyor falan demeyelim,hem ayıp hem komik oluyor.
Erman'in taraf tutmasi ne kendine ne de kimseye yaramaz. Erman buyuk takim dusmanidir. Erman kasap bir futbolcuydu. Zekasi kit ve egitimi azdir. Taraf maraf tutmaz. Ha Anadolu takiminin tarafini tutar genellikle. Ama Fener Besiktas GS arasinda bir fark yoktur onun icin. Hepsi ona gore hanim evladi topculardan kurulu takimlardir. Yoneticilere sallar ama kendi yaptigi sorumsuzluklarin farkina varacak kadar beyni yoktur. Tekrar ekleyelim:Mehmet Cirak wrote:Sorun bu herifler gerizekali
Mehmet Cirak wrote:Sorun bu herifler gerizekali
Erman Toroglu, Gazi Universitesi Ekonomi bolumunden mezun. Gunumuzde bile universite mezunu futbolcu parmakla sayilirken (spor akademilerini saymiyorum) 30 sene once hem futbolculuk yapip hem de ekonomi gibi cok da basit olmayan bir alanda derece almak kolay olmasa gerek.Eren Gumrukcuoglu wrote:... Zekasi kit ve egitimi azdir.