Daha önce bizim yöneticilerin herhangi bir oyuncuya bu şekilde bir uygulaması oldu mu?!!Cengiz Akgun wrote:Yani bu is tersi olsa GS klubu kasadaki mukaveleyi goz onune alir ve Ali'yi oynatmadigi halde asil vermeyi kabul ettigi verir mi idi dersin?turgut uyar wrote: Bu işi ilk ve tek yapanın Kayserispor yöneticileri olmadığını bende biliyorum.Haberde benim
kastettiğim şey Kayserspor'lu yöneticilerin Ali Turan'ı kadro dışı bırakmasının yanında
sezon sonuna kadar alması gereken parayı,aklı sıra uyanıklık yapıp vermemesi.Ondan
önce Galatasaray'lı yöneticilere neyin etik olup olmadığı hakkında atıp tutmayı çok iyi
biliyorlardı ama.
Bak burada bir haber var.
http://m.milliyet.com.tr/ArticleDetail. ... ID=1198446
Ben hatırlamıyorum, eğer böyle bir şey yapmış olsaydık basın haddinden fazla bu konuyu
işler ve beyinlerimize kazırdı.(Alper Tezcan'ın uefa madalyasını satmış olmasını bile bizim
yöneticilerin vefasızlığına bağlayan bir medya var)
Kayserispor'lu yöneticiler, bir sonraki sene için başka bir kulüple anlaşan oyuncusunu
hiç hak etmediği halde hem kadro dışı bırakıyor hem de hakkı olan parayı da katakulliye
getirerek vermiyor ve burada olan malesef Ali Turan'a oluyor.Devre arasında bonservisiyle
almak istediğimizde önerilen parayı da beğenmiyorlar.Burada Ali Turan'ın ne kabahati var
ki bu cezayı hak ediyor.Kayserispor yöneticileri şark kurnazlığı yaparken etikler ama
kendi menfaatlerine gelmeyen herşey etik dışı, anlayışları bu.