Oyle seyler soyluyorsunuz ki bazen Levent bu FB kudreti hakkinda; hakikaten inaniyorsunuz herhalde. FB'nin kudreti neyse GS'in da o. Hatta az degil fazlasi bile vardir. Lafa gelince biz Osmanli'ya sehzade ve devlet adami yetistiren bir gecmise sahibiz temelimiz 500 sene once atildi diyenler nasil boyle boyunlari bukuk FB'liler onunde kurban rolu oynayabilirler? Hic aklin kesiyor mu bunu? Kolay mi GS'in kafasina kulah gecirmek demezler mi sonra sana?Levent Guntay wrote:GS ceza kurulunda. FB macinin tarafsiz sahada yapilmasi icin elinden geleni yapacaklar.
Video'da iki taraftar kavga ediyor. Itisip cekisirlerken biri kayip asagi dusuyor, asagi atilma diye bir sey yok. Eger Besiktasli taraftarsa oturup macini izlemeli, Besiktas diye bagirip oraya tepeye cikip ne diye kavga ediyor ki?
Bence yeterli guvenlik onlemleri alinmadigindan dolayi para cezasi gelir. Saha kapama cok abarti olur, ama belli de olmaz FB lobisinin kudreti ve ne yapacagi.
Levent
------------------------------------
Galatasaray PFDK'ya sevkedildi
Federasyonu Yönetim Kurulu, Galatasaray-Ankaragücü karşılaşması sonrası çıkan olaylar ve bir taraftarın tribünden aşağı atılması nedeniyle Sarı-Kırmızılı Kulübü, bugün medyada çıkan haberler ve görüntülere dayanarak Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevketti.
İŞTE TRİBÜN DEHŞETİ
Galatasaray'a saha kapatma ya da çok ağır bir para cezası verilmesi bekleniyor. Cimbom eğer saha kapatma ya da seyircisiz maç cezası alırsa bunu Fenerbahçe derbisinde çekecek.
Guc, kuvvet, musibet, melanet ve cenabetlik yonunde kimsenin karsisindakine sudur demeye hakki yok. Magdur oldum diye bugun aglayanlar yarin karsisi oldugunda guluyor. Ayaklarina takilan tasi gunune gore diger rakip iki takimin taraftarlarindan, yonetimlerindan, ve arkasindaki kalantorlarindan biliyorlar. Yetmiyor mu bu kisir dongu?
Gecen sene ASY de olanlari gordun. Hinc alicaz diye yaptiklarini bu asil taraftarin. Aslinda bana sorsan GS'in seyircisiz FB'yi ASY de yenme sansi taraftarinin onundekinden yuksek. Senelerin verdigi guvenle onlar cok rahatlar GS onunde. Terim doneminde de bu boyle idi bugun de boyle. Yarin ah GS bir gol atsam FB'li olsam diyen Emre'nin sirti ile frikik atisinda GS'a GS da oynarken attigi bir gol var zaten. Yani GS'a gol atmamis biri degil. Arda'nin filan ne hale girecegini iki hafa sonra Emre kazara gol attigini dusun kendi seyircisi onunde. Ne seyirci ne de buyuk kaptan kaldirabilir bu icler acisi durumu. Onun icin bizim yonetim bile sevinir yeni bir cigir aciliyor gelecek sene de SS biz onlarin onune taraftarlari olmadan cikar ve bu isi hal ederiz diyorlardir.
Arabacilara gelince. Kalitesi en dusuk seyirci onlarda idi benim cocuklugum ve gencligimde. Bosuna o unvani almadilar yani. Sofor, kahya, balikci, manav, kasap. Bak yeni kusak da Carsi zaten. Ovunulen yer orasi.
Turkiyede statda mac seyretmek bir iskence. Karides sandovic yiyen ile ay cekirdigi citleyeni istemiyoruz. Bizim gibi koltuk ustune tuneyecek agzindan salyalar akarak en agir kufur edecek, gerekirse yumruklarini ve sustalisini konusturacak lazim diyen adam musveddesi almis eline dizginleri at kosturuyor ASY'de SS'da ve Inonu'de. En son gittigim GS macinda kahya tipli bir amigo kiz arkadasinin yaninda ustu acilmamis kufur edenlere 'beyler kufur yok" diye ikaz ediyordu. Aslinda kim bok kim sidik belli degil. Okumus okumamis filan fark etmiyor. Icleri pis bu heriflerin. Dislarindan baksan adam sanacagin statda her turlu adiligi yapmaktan cekinmiyor. Yazik.