2002 dünya kupasında İlhan Mansız gibi formda bi adam varken aylarca doğru düzgün maç yapmamış Hakan tek forvet oynuyor diye az saydırmadık Şenol Güneşe. Ersun Yalanda Hakanı almayabilir, en doğal hakkı. İşe başlarken Hakana alemin kralı muamelesi yapıyordu. Sonra bi şekilde bozuştular. Ve takımdan kesti. Buda en doğal hakkı ne diyebiliriz? Açık açık söyle! Varsa Hakanda bi pislik söyle! Ama milletin kıçından güldürecek 'teknik sebeplerden ötürü' gibi bahaneler yumurtlarsan üstüne her stada giderken Ali samiyene uğramazsan ben senin adamlığından dürüstlüğünden ve cesaretinden şüphe ederim. En doğal hakkım, kim ne diyebilir? Hakan geçen sene Necatiyle beraber takımın gol yükünü taşıyan iki hamaldan biriydi, bu seneki gibi değildi.
Yani, Hakan formda değilse, aklında gerçekten başka bir sistem varsa, Galatasaraya karşı pislik yaptığına dair bir emare yoksa, Hakanı yada herhangi bir topçuyu oynatmıyor diye kimseye saydırma hakkımız olamaz. Bir kaç ay sonra futbola devam edip etmeyeceği bile meçhul bir Hakanı almayabileceği gibi, ilerde yüksek ihtimalle ihtiyaç duyacağı ama şu an takımında forma şansı bulamayan Serveti kadroya alabilir Terim. Şu bjk maçında Sergenin gollerini daha yakından izlemekten başka bişey yapmayan Ümit Özat kadroya çağrılmadı diye fenerliler eylem bile yapabilirdi, 'Kaptanımızı Yedirmeyiz' diye! Ama şimdi Özata kendileri saydırmakla meşgul.
Not: Turgay emmiyi SKYTÜRK'te denk gelirse perşembe akşamları izliyorum, çok komik bi ihtiyar hakkaten
Nantes maçındaki yorumculuğuyla yeni neslin gönlünde taht kurdu. Televizyonum olsa, bütün maçlara yorumcu olarak Turgay abimizi çağırırım:
- ''Çay var mı çay'' (PSV-GS maçı)
- "ööle arabın yalellisini çalmaya gider gibi hep birlikte gidilmez ki canım" (Nantes-GS)
- "orda kale biraz daha yakın olsa top girse kaleye... haydiiiiiiiiiiiiiiiii!" (Nantes-GS)
- "ben bu hakemi tutuyorum,hep güzel kararlar veriyor,objektif adam!" (Aynı maç
- "fırt fırt fırt koşuyo" (lazio-GS)
Neyse bu kadar hatırlatma yeter
Cengiz Akgun wrote:
Detay onemli neden olmasin. Duzelttigin icin te$ekkur ederim. Engin konusunda onun ilk once Belcikaya gittigini saniyorum. Malaesef boyle $eyleri zaman gecince yanli$ hatirliyoruz (Mustafa kizacak ama olsun) sonra da boyle salliyoruz. Mustafa insan ya$lanmaya gorsun aslanim kotu oluyor sonu haberin olsun. Gerci elimde boston agzimda takma di$ yok daha ama zaman a$indiriyor hafizayi. Sorada Turgay agabeyimiz gibi Terim Hakan'i niye almadin dye soruyor adam. Bu bir gercek haberin olsun.