Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ismail Gezer wrote:Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’de Zico’nun akıl hocası olacak

Özel sebeplerden dolayı daha önce gerçekleşemeyen bu girişimin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor. Dilmen’in, Zico’ya futbolcu özellikleri, takım analizleri ve Türkiye’nin genel yapısıyla ilgili yardımcı olacağı tahmin ediliyor.

ZAMAN

Rıdvan yanlış yapıyor bence..
Neden Ismail? Ridvan'in kafasi bu islere epey calisir. Gerci boyle bir hareket yonetimin ve Zico'nun basarisizliginin tescili olmus olur. Ridvan faydali olamazsa onun adina buyuk problem olmaz, cunku Zico'yu getirmekle zaten en buyuk hata yapilmis. Ama basarili olunursa bu Ridvan'in tekrar teknik direktorluk dunyasina geri donebilmesini saglar. Zira o atyarisi reklamlariyla kopruleri yakmis gibiydi.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Rıdvan'nın işi bildiğinden şüohem yok. Sezon başında getirselerdi çok akıllı bir iş yapmış olurlardı. FB 3 maç kötü performans sergiledi diye getirirsen, Zico kıllanır, huylanır! Bana pek güvenmiyorlarki bunu yanıma verdiler diye düşünebilir. Böyle olursa Rıdvan'ın pek söz hakkı olmaz. Lorantlı Oğuzlu sezon tekrar edebilir! Lorant gider, Oğuz gelir, sonra o da gider ve bir daha gelemez! Bizim için iyi olur ama Rıdvan için kötü olur.. Çok ihtimal vermesemde halihazırdaki teknik kadro Rıdvan'ı benimserse gerçekten faydalı olur..
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ergun Gursoy yine kose yazisi yazmis Hurriyet'te. Spor dunyasindaki en ilginc adamlardan biri bu adam.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/512 ... 176&gid=61
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Konya-Fenerbahce macinin ozet goruntulerini izledim. Kezman yine mukemmel bir gol atmis. Ceza sahasinin 7-8 metre kadar disinda once rakibinden siyriliyor, o sirada kaleci Ozden'in onde oldugunu gorup mukemmel bir kesme yapiyor, kalecinin ustunden asirtip tam 90'a.

Konyaspor'un da 2 guzel sutu var uzaktan. Rustu'nun 3 tane cok guel kurtarisi var.

Bir pozisyonda da Deivid , arkadasina vermek yerine Ozden'e nisanlamis topu.

Sonuc olarak FB icxin onemli bir galibiyet. Nurullah Saglam'in Konya'si fena top oynamiyordu ve iyi durumdaydi, bir maglubiyet Fener'i karistirirdi.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Besiktas Ankaragucu'nu 2-0 yeniyor ilk yari bitmek uzere. Besiktas top ceviriyor. Burak Yilmaz ve Gokhan Gulec atmis golleri. Koray sakatlanmis, yerine Ali Tandogan girmis.

Ikinci yari baslayali 10 dakika oldu, BJK maci idare etmeye calisiyor ama arada pozisyon da vermeye basladilar. Ceyhun'un sutu korner. KOrner'i Ceyhun guzel kullandi, iceri cevrilen topu Emre altipastan havaya dikti. Agali cikti Ali girdi 60inci dakikada.

Ceyhun bu sefer kacirmadi, BJK topu kaptirdi, kim kaptirdi goremedim(A. Tandogan yetisememis), Ceyhun klasik ceza alani onu vuruslarindan birini yapti, Runje yumurtladi topu.

Az once kaleciden donen topa Nobre vuramadi.

Ceyhun cok egoist bir adam, az once bombos durumdaki arkadasina vermedi topu.

Penalti. Yardimci hakem dogru gordu, ama Nobre kacirdi. Daha dogrusu Serkan kurtardi. Yardimci hakeme uzun sure zoom yaptilar garip agiz hareketleri yapiyordu.

Burak'in attigi kafa golunu gordum, adam tam bir futbolcum, fizik var yetenek var , her sey var. Simarmazsa buyuk futbolcu olacak.
Savas Macun

Post by Savas Macun »

Sezon FB icin oyle guzel gelisiyor ki nimet gibi, bu kadar sans olur.

TS sezon basi inanilmaz puanlar kaybedip sonra gidip BJK ve GS'i yeniyor, gene anadolu takimlarina cokca puan kaptiran GS gidip BJK yeniyor.Daha ne olsun!

Bizimkiler kout oynuyorlar falan ama su ana kadar deplasmanda kaybedilen 5 puan var 7 hafta sonunda gecen sene ilk 2 haftada kaybedilen puan 4 idi.O yuzden istatistik olarak FB durumu iyi ancak bunda fiksturun avantaji cok buyuk, eger boyle baslarda BJK-GS veya TS maclari olsaydi durum vahim olurdu, ona ragmen ite kaka gidiyor FB simdilik.

Tabii birde yarinin sonuna dogru 3 derbi ustuste, bu yuzden o zamana kadar minimum kayipla gidilip 3 mactan 7 puan cikartirlarsa ikinci devreye cok avantajli baslanir.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Tulun, Metin, Kececi uclusunun programinda Tumer'in videosunu gosterdiler. Yedekten oyuna girerken esofmanini cikarip yere firlatan sinirli tavirlari vardi. Oynatilmadigi icin sinirli herhalde.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Sivas maçından sonra Tümer Metin'in idrar örneği verme hikayesi:

Maç biter, federasyon görevlisinin gözetiminde Tümer odaya girer ama bir türlü örneklemeyi sergileyemez. Fenerbahçe kafileside otobüste beklemektedir. Kayseriye gidilecek, ordan da uçakla İstanbula dönülecektir. Tümer ıkınır olmaz sıkınır olmaz. Otobüs beklemekte, bekleyenler oflayıp poflamaktadır. Rivayete göre Tümer ve federasyon görevlisi, federasyona ait bir araca (veya kafile otobüsüne) beraber binerler, yaklaşık 100 km gittikten sonra Tümer meyvesini verir. Federasyon görevliside elinde örnekle tekrar Sivasa döner... (TURGAY RENKLİKURT)

:D:D:D
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Cem Papila hakemliği bırakmış. BJK'lılar kesin bayram yapıyordur :D
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Beşiktaşta son dakika kurbanı olmuş anlaşılan!
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ismail Gezer wrote:Cem Papila hakemliği bırakmış. BJK'lılar kesin bayram yapıyordur :D
Spor sayfalarini, haberlerini takibedenler haberdar olmuslardir ama, detaylarini da yazsaydin ya Ismail Hocam! :)
Ajansspor wrote:PAPİLA HAKEMLİĞİ BIRAKTI..

FIFA listesinden çıkarılan Cem Papila, hakemliği bırakma kararı aldı.. Bu kararını Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu'ya sözlü olarak ilettiğini belirten Papila, yazılı olarak da yarın kararını sunacağını söyledi..

1 Ekim 2006, 15:37

Papila, Merkez Hakem Kurulu Başkanı'na hakemliği bıraktığına yönelik sözlü bilgi verdiğini, yazılı olarak ta yarın kararını sunacağını söyledi.

İstifasıyla ilgili basın toplantısı şeklinde açıklamalarda bulunmasının söz konusu olmadığını anlatan Papila, şöyle konuştu:
''Her zaman hedefli hareket eden biriyim, hedeflerim de vardı. Beklentilerim, FIFA'da yükselmekti. Bir kademe yükselmiştim, dördüncü kademeye yükselmeyi hedeflerken böyle bir karar alındı. Ben de hedef kalmayınca istifa etmeyi uygun gördüm. FIFA listesinden çıkartılmam benim açımdan sürpriz olmadı, özel sebeplerden dolayı böyle bir kararın alınacağını tahmin ediyordum. Spor hukukçusu veya spor adamı olarak bu camianın içinde kalmak istiyorum. Camia derken de spor camiasını kastediyorum. Kısmet olursa ileri ki günlerde gözlemcilik gibi düşüncem var.''
Özgür
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ben detaylı okumadım ki yazayım, sadece gözgezdirdim, şaka olmadığını anladım ve yazdım :)
Dün akşamki maçtan sonra hiçbir konuda detaya girmek istemiyor insan, üşendik yani :)
Ozgur Huseyinoglu wrote:
Ismail Gezer wrote:Cem Papila hakemliği bırakmış. BJK'lılar kesin bayram yapıyordur :D
Spor sayfalarini, haberlerini takibedenler haberdar olmuslardir ama, detaylarini da yazsaydin ya Ismail Hocam! :)
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote:Beşiktaşta son dakika kurbanı olmuş anlaşılan!
Hadi Papila neden istifa etmi$ detaydi. $urada bu cumleyi yazdiktan sonra sonuna K. Erciyes'le 1-1 berabare kalmi$lar diyemez miydin yani. BJK puan kabettigini anladikta 3 mu 2 mi oldugu icin aramak zorunda kaldik. Elbette olayin beraberlik oldugunu da anladikta.

Once yari$maya baktim. Ozgur Papila haberinin detayini gecmi$ ama mac sonuclarini asmami$. Ondan sonra mecburen livescore'a bakmak zorunda kaldik. Yoruyorsunuz beni.

TS neden kiyaklik gecilmi$ oyle maci yarin oynaniyor bakayim. Ankarada saha yok denecek durum yok Genclerbirligi dun oynami$ Ankaraspor'da deplasmada imi$ dun. Eee TS Pazartesine niye kaliyor?
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Yahu Galatasarayı takip etmemenin faydalarından bahsetmiyor muydun Cengiz abi :)
Dün akşamki skorun acısını benden çıkartmayın lütfen :)
Ben artık puan tablosuna bakmıyorum mesela! Vestel birinci ve sanırım Fener ikinci, dün radyodan GS'ninde 6. olduğunu duydum.

Cengiz Akgun wrote:
Ismail Gezer wrote:Beşiktaşta son dakika kurbanı olmuş anlaşılan!
Hadi Papila neden istifa etmi$ detaydi. $urada bu cumleyi yazdiktan sonra sonuna K. Erciyes'le 1-1 berabare kalmi$lar diyemezmiydin yani. BJK puan kabettigini anladikta 3 mu 2 mi oldugu icin aramak zorunda kaldik. Elbette olayin beraberlik oldugunu da anladikta.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Bak bir de quote'larin ustune yazayim derken bozuyorsun. [\quote] olacagi yerde ya parantezin bir ucu gidiyor ya da tamamen kendisi. Ben duzeltiyorum sonra.

Ben yari$maya BJK macinin sonucu var mi diye baktim. GS'yin ortalarda bir yerde surundugunu tahmin ediyorum. Artik onemli degil. Adamlar gecen sene tum sene boyunca kaybettikleri puanlari 8 macta (hesaplamadim ama ya cok yakindir ya da gecmek uzereler gecen sene kayiplarin sayisini) kaybedip keyif cikariyorlar. Yakinda Adnanlar parayi kesip kuzu gibi meletip akillarini ba$larina getirirler bu kadar oyun bu kara para diye belki. Sonra bu sene sonunda Gerets'in yamagi olarak yeni gelen, Tigana gibi sayilari $a$irip gecen sene liderden 26 puan gerideydik filan diyecek asli 29 puan filan iken. Sonuna bak sen.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply