Turkcell Süper Lig Maçları/Oyuncular 2006-2007
Moderator: Staff
-
Bursa Fener karsisinda ilk yari sonunda 1-0 onde. Golu Sinan Kaloglu atti. FB'nin 60% topla oynama yuzdesi var, ama Bursa iyi kapandi su ana kadar. Tabi ki boyle kapanmaya devam ederlerse gol yemeleri yuksek bir ihtimal.
Kaleciye (Catkic) kafayla geri pas rekoru kirildi bu macta. Bir tane de ayakla var ama hakem gormedi.
Zafer Biryol mutlak golu kacirdi. Deivid de bir tane kacirdi.
Bu sefer Pancu kacirdi, Volkan kurtardi daha dogrusu.
Bursa giderek hucumda da aktive olmaya basladi. Fener yorulmaya basladi. Daha dogrusu Tumer girdiginden beri orta sahada rakibe basamiyorlar.
Umit Ozat stoperde.
Lugano cikiyor Ugur Boral giriyor, bu da ilginc.
Kaleciye (Catkic) kafayla geri pas rekoru kirildi bu macta. Bir tane de ayakla var ama hakem gormedi.
Zafer Biryol mutlak golu kacirdi. Deivid de bir tane kacirdi.
Bu sefer Pancu kacirdi, Volkan kurtardi daha dogrusu.
Bursa giderek hucumda da aktive olmaya basladi. Fener yorulmaya basladi. Daha dogrusu Tumer girdiginden beri orta sahada rakibe basamiyorlar.
Umit Ozat stoperde.
Lugano cikiyor Ugur Boral giriyor, bu da ilginc.
Last edited by Tolga Girici on Sun Oct 01, 2006 10:10 pm, edited 2 times in total.
-
-
Fenerbahce iyice baskiyi artirdi. Ustuste kornerler.
Sonradan Bursa'da oyuna giren Burak Akdis bir ara bizdeydi sanirim. Tac cizgisinde top saklamaktan baska bir sey yapamadi henuz.
Sinan Kaloglu cok begendigim bir adam, devamli en dogru hareketi yapmaya calisiyor, gayet akilli bir futbolcu. BJK'ta tutunamamasi kotu olmus.
Fener geriye oynadikca tribunde homurdanmalar oluyor.
Pas hatalarini alkisliyorlar.
Mac bitti. Fener taraftari epey sinirlendi, Bursa paslarinda oley cekmeye baslamislardi. Ama son dakikalarda biraz daha destek verseler en azindan beraberlik gelebilirdi.
Neyse bizim icin iyi oldu. Basinin felegi sasti, Tigana mi gitsin, Gerets mi, Zico mu?
Sonradan Bursa'da oyuna giren Burak Akdis bir ara bizdeydi sanirim. Tac cizgisinde top saklamaktan baska bir sey yapamadi henuz.
Sinan Kaloglu cok begendigim bir adam, devamli en dogru hareketi yapmaya calisiyor, gayet akilli bir futbolcu. BJK'ta tutunamamasi kotu olmus.
Fener geriye oynadikca tribunde homurdanmalar oluyor.
Pas hatalarini alkisliyorlar.
Mac bitti. Fener taraftari epey sinirlendi, Bursa paslarinda oley cekmeye baslamislardi. Ama son dakikalarda biraz daha destek verseler en azindan beraberlik gelebilirdi.
Neyse bizim icin iyi oldu. Basinin felegi sasti, Tigana mi gitsin, Gerets mi, Zico mu?
-
-
-
-
Darısı başımıza, bizim istatistikte kötü gidiyor..
Belliki Fener geçen seneden daha iyi bir performans ortaya koyamayacak. Beşiktaş futbol olarak daha iyi ama skor açısından geçen seneden pek farklı değil sanırım. Bu senenin şampiyonu geçen sene bizim topladığımızdan çok daha az puan toplamış olacak bence..
Belliki Fener geçen seneden daha iyi bir performans ortaya koyamayacak. Beşiktaş futbol olarak daha iyi ama skor açısından geçen seneden pek farklı değil sanırım. Bu senenin şampiyonu geçen sene bizim topladığımızdan çok daha az puan toplamış olacak bence..
Tolga Girici wrote: Bursa 37 sene sonra Istanbul'da Fener'i yenmis.
-
Bu nasil bir hafta boyle yav...
Galatasaray .....3 - 3..... Konyaspor
Sakaryaspor .....0 - 1..... V.Manisaspor
K.Erciyesspor .....1 - 1..... Beşiktaş
Fenerbahçe .....0 - 1..... Bursaspor
Ligin tepesi ise pek de alisik olmadigimiz bi tablo
1.....V.Manisaspor .....20
2..... Fenerbahçe .....16
3..... Beşiktaş .....13
4..... Kayserispor .....13
5..... Galatasaray .....11
Ligin en cok atan, en az yiyen takiminin da Vestel olmasi, isin cabasi....
Ligin sonunda ilk 2'de Vestel ve GS'nin olmasi beni fazlasiyla memnun eder..
Galatasaray .....3 - 3..... Konyaspor
Sakaryaspor .....0 - 1..... V.Manisaspor
K.Erciyesspor .....1 - 1..... Beşiktaş
Fenerbahçe .....0 - 1..... Bursaspor
Ligin tepesi ise pek de alisik olmadigimiz bi tablo
1.....V.Manisaspor .....20
2..... Fenerbahçe .....16
3..... Beşiktaş .....13
4..... Kayserispor .....13
5..... Galatasaray .....11
Ligin en cok atan, en az yiyen takiminin da Vestel olmasi, isin cabasi....
Ligin sonunda ilk 2'de Vestel ve GS'nin olmasi beni fazlasiyla memnun eder..
Ergun Simsek
-
-
Eee, yarismayi, sadece Hasan'la benim kontrolumden, butun Staff Member'larin kontrolune (mac saati, skoru girebilecekleri hale) niye getirdim saniyorsun Hocam?! Boyle zamanlarda, sizler de girin sonuclari, gorev paylasimi olsun diye!Cengiz Akgun wrote:Once yari$maya baktim. Ozgur Papila haberinin detayini gecmi$ ama mac sonuclarini asmami$. Ondan sonra mecburen livescore'a bakmak zorunda kaldik. Yoruyorsunuz beni.
Ama, sakasi bir yana, diger mac sonuclarina da bakmistim Ajansspor'dan ve not aldim kendi bilgisayarimda, ama, mac sonucu girme sayfasi, biraz veri tabani uzerinde zahmetlice bir sayfa oldugu icin, FB maci da, bittikten sonra, 4 macin sonnucunu birden gireyim demistim, sonra da, eve donmem macin bayagi sonrasina kalmis olunca, gecikti, sen de halletmissin o arada herhalde...
Balili tantanasi icin yaptiklari aciklamada (TFF Aciklamasi), "Persembe gunu UEFA kupasinda oynayacak olan takimlarin maclarinin Cumartesi olmamasi" fikri var mantili olarak. Ancak, ordan, nasil olup da, Cumartesi-Pazar 4'er mac, sonra, Cuma yerine Pazartesi tek mac kararina gecilmis ona hepten emin degilim. Genelde hep, Pazar yogunluklu oluyordu program. "Yayinci kurulusa" haftada 3 mac yayinlatabilip de, aksam saatlerinde de tek mac oynatabiliyor olmak filan karisik hesaplardan, oyle bir sonuc cikti sanirsam. Ya da, en uzak UEFA kupasi deplasmanindan, Trabzon geliyor diye diyelim!TS neden kiyaklik gecilmi$ oyle maci yarin oynaniyor bakayim. Ankarada saha yok denecek durum yok Genclerbirligi dun oynami$ Ankaraspor'da deplasmada imi$ dun. Eee TS Pazartesine niye kaliyor?
Özgür
-
Bursa macini seyretme gafletinde bulundum.Daraldim tabii.
FB gidisi hic iyi degil, isin entersan tarafi takimda yeni oyuncular var ama genel olarak iskelet cok degismedi.Daum'u mumla arar olduk, takim son 3 senede en azindan kosuyordu, disiplinliydi ve derli toplu bir goruntu veriyordu.
Tuncay'in ve Deivid'in ne oynadigi belli degil.Ikisi de forvet arkasi gibi, Alex'de oyle olunca sacma sapan bir goruntu oluyor, buna zaman zaman Appiah'da katilinca forvet araksi 4 adam oluyorlar.Orta sahada aurelio tek basina geroi dortlu ile tum hucumlari karsiliyor.Oysa Tuncay orta sahanin solunda oynamali ve ileride kalmamali.Ayni sekilde Appiah'da ortanin saginda oynamali.Onder kesinlikle takimda olmali cunku kademeye girmeyi bilen tek defans oyuncusu o.Edu iyi ancak Lugano'yu anlamis degilim, ya guney amerika futbolunda defans yok ya da Lugano diye yanlis adami aldik.Deli dana gibi kosup son adam oldugunu dusunmeden o kadar dengesiz giriyor ki toplara inanilir gibi degil.
Uefa'da gruplardan cikmak hayal otesi, ligde de BJK ve GS seri yakalarsa ilk yari sonunda kotu bir tablo cikar ortaya.Hele ki fiksturun sonuna dogru 3 derbi arka arkaya ve aralarinda mutlaka uefa maclarini hesaba katarsak umit yok.
Taraftarin tepkisi normal cunku takim mucadele etmiyor, komsuyor,hirs yok.
Selamlar
Savas
FB gidisi hic iyi degil, isin entersan tarafi takimda yeni oyuncular var ama genel olarak iskelet cok degismedi.Daum'u mumla arar olduk, takim son 3 senede en azindan kosuyordu, disiplinliydi ve derli toplu bir goruntu veriyordu.
Tuncay'in ve Deivid'in ne oynadigi belli degil.Ikisi de forvet arkasi gibi, Alex'de oyle olunca sacma sapan bir goruntu oluyor, buna zaman zaman Appiah'da katilinca forvet araksi 4 adam oluyorlar.Orta sahada aurelio tek basina geroi dortlu ile tum hucumlari karsiliyor.Oysa Tuncay orta sahanin solunda oynamali ve ileride kalmamali.Ayni sekilde Appiah'da ortanin saginda oynamali.Onder kesinlikle takimda olmali cunku kademeye girmeyi bilen tek defans oyuncusu o.Edu iyi ancak Lugano'yu anlamis degilim, ya guney amerika futbolunda defans yok ya da Lugano diye yanlis adami aldik.Deli dana gibi kosup son adam oldugunu dusunmeden o kadar dengesiz giriyor ki toplara inanilir gibi degil.
Uefa'da gruplardan cikmak hayal otesi, ligde de BJK ve GS seri yakalarsa ilk yari sonunda kotu bir tablo cikar ortaya.Hele ki fiksturun sonuna dogru 3 derbi arka arkaya ve aralarinda mutlaka uefa maclarini hesaba katarsak umit yok.
Taraftarin tepkisi normal cunku takim mucadele etmiyor, komsuyor,hirs yok.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
- Moderator
Ben de oyle du$undum ama boyle $ey olmamali. En uzagi var mi bu devirde yahu. Ucakla en fazla Avrupa kitasinda Danimarka ile Ispanya arasi iki saat bile atmaz. Al i$te dupeduz haksizlik $imdi adamlar herkesin puan kaybettigini bilip asilacaklar ve zaten UEFA hulyalari bitti. Amerikalilarin dedigi bu "knuckle-head" lerin yuzunden bu ligde haksizlik haksizlik ustune. Madem oyle GS pazar deplasman UEFA'cilari Pazartesi oynasalardi. Yayinci LigTV icine edeyim ben. Onlarin yuzunden zaten bu sapramaliklar. 45 dakika ara koy Dogudan-Batiya. Ilkin ilk yarisinin tamamini ikincisinn macin ilk ve ucuncusu ile donu$umlu, ucuncu'nunde son yarisinin tamamini verebilirsin. Zaten ilkinin devre arasinda ikinci macin 15 dakikasini direk verebilirsin. Ikincinin devre arasinda ilkin son 15 dakikasini verirsin. Bu arada gol filan olunca ucuncuye gider gosterirsin. Boylece milleti ekran ba$ina 3 saat baglarsin. Arkasindanda Maraton ba$liyor. Milleti ogurtunceye kadar futbol programi i$te.Ozgur Huseyinoglu wrote: ...Ya da, en uzak UEFA kupasi deplasmanindan, Trabzon geliyor diye diyelim!
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
-